Kumaha Ka Jieun ekstensi anjeun Tukang kalawan styling ditangtoskeun tur pamaliharaan!

Ngumbah parentah saméméh ngagem:

Hal ieu kacida penting pikeun anjeun keur nyeuseuh ekstensi anjeun kalawan conditioner wungkul sateuacan masang. Ieu bakal nanggungkeun ka kantor asuransi bulu nu lemes tur tangle gratis.

kami ngarékoméndasikeun Aussie beueus atawa Panggih herbal Hello hidrasi (Bisa kapanggih di Walmart sarta sababaraha toko suplai kageulisan lokal) atawa conditioner ngarumuskeun pikeun textures bulu Curly.

Candak sadayana dasi kaluar tina kebat anjeun, lengkep baseuh dina bulu kalawan cai haneut dugi sadayana untaian nu jenuh. Kalawan conditioner wungkul, saturate bulu nu lajeng ku sisir huntu lega, linggis Denman, sikat buuk palsu atawa curhat sikat nyisiran di conditioner ngaliwatan bulu jeung bilas kaluar.

  • pikeun textures Kinky Curly ekstensi ngagantung buuk nepi kana gantungan sarta ngidinan bulu ka garing hawa. Ieu bakal mawa kaluar BENER curl pola na di jieun na curls pop! Ulah niup tegalan bulu.
  • pikeun textures Afro Kinky iklas bulu datar dina anduk sarta ngidinan pikeun garing hawa, ieu bakal nyegah shrinkage utama. Anjeun oge bisa ngagantung dina gantungan nu lamun milih. Mangga ngagunakeun huntu lega datang ka detangle ngan lamun bulu téh baseuh sarta sikat Denman kana ngartikeun curls. Ulah niup garing.
  • pikeun Wigs punten ningali video instruksional handap. Anjeun bakal ningali kumaha sangkan buuk palsu katingal kawas gambar.

Di dieu di MyNaturalHairExtensions.com kami percanten lalaki paling bang keur Buck Anjeun. Meuli bulu alus ngan mawa anjeun jadi jauh! perawatan ditangtoskeun bulu, tips styling, tur pamaliharaan bakal mastikeun umur panjang éksténsi Anjeun.

Ngeureunkeun Shedding The Sateuacan Ieu kajadian!

Nyanggakeun ngan nyanghareupan fakta, ALL bulu SHEDS ... tapi aya cara pikeun greatly ngeureunan shedding.

  • Kahiji ngégél wefts Anjeun. Ieu pohara penting! Urang nawarkeun sealant weft pikeun fee leutik $ 10.
  • Bréh, ulah make bristle brushes sabab condong kancing onto serat bulu individu jeung alm eta tina weft nu. Salawasna nganggo Combs huntu lega atawa sikat ngawelah.

Cleanse jeung kaayaan Rambut anjeun Kuduna!

produk
  • Pikeun cleanse nu bulu urang nyarankeun Giovanni urang organik sampo cleansing. A alternatif kirang mahal téh Panggih herbal Hello hidrasi sampo.
  • Pikeun kondisi bulu urang nyarankeun Panggih herbal Hello hidrasi (Pilihan #1 kami) atawa conditioner ngarumuskeun pikeun wavy / bulu Curly.
prosésna
  • Pastikeun sadaya ngadenge ieu geus detangled na ditarik arah salaku lamun méré 2 ponytails samping. Dengdekkeun sirah anjeun ka hiji sisi handapeun pancuran sarta ngidinan caina keur completly satruate bulu anjeun, gawe ngan hiji sisi dina hiji waktu. Tambahkeun sampo ka palem Anjeun tur geser leungeun Anjeun handap bulu anjeun ti weft mun kiat. Ulah rub atanapi kebat bulu ka ngabentuk lather a sakumaha ieu ngan bakal nyieun tangles perlu! Nuluykeun ngageser leungeun Anjeun liwat bulu anjeun ngeunaan 5 menit. Bilas ku sahingga cai anu ngalir ngaliwatan bulu anjeun sakumaha sateuacan, anjeun bisa geser leungeun Anjeun liwat bulu anjeun ka nyepetkeun proses bilas tapi inget teu rub atanapi kebat buuk. Blot kalawan anduk sarta ngidinan bulu mun hawa garing
  • Nganggo metoda sarua keur conditioner anjeun sarta ko-washes
SAKUMAHA SERING
  • Sampo: Ngeunaan sakali unggal 3 minggu
  • Co-Nyeuseuh (conditioner nyeuseuh): Salaku mindeng jadi diperlukeun

Samemeh indit ka Pesanggrahan:

Jieun rutin peuting jeung lengket IT

  • Hal ieu kacida penting pikeun ngatur bulu Anjeun saencan Anjeun buka ranjang. Dasi bulu anjeun nepi peuting kalayan boh mangrupa sutra / satin sal atawa bonet sutra / satin. The bonnets nu masihan leeway keur tebih deui dianggo pangalusna. (Tingali pic luhur)
  • Pikeun wavy / textures Curly kami nyarankeun putting 5-10 pulas ageung atanapi braids dina rambut Anjeun lajeng nempatkeun eta handapeun bonet a.
  • Pikeun textures lempeng kami nganjurkeun wrapping bulu anjeun lajeng nempatkeun eta handapeun hiji sal sutra / satin.

Handap rutin nightly ieu bakal nyieun ekstensi Anjeun lepas deui, kasampak hadé, sarta nyegah tangling nu ngabalukarkeun shedding kaleuleuwihan.

Ngubaran ekstensi anjeun saolah-olah maranéhna mana bulu alam nyata anjeun!

Ieu ngarupakeun bagéan nu pangpentingna komponén: Lamun bogoh ekstensi anjeun maranéhna bakal bogoh ka anjeun deui! Di dieu aya sababaraha Do urang & Don'ts
DO
  • ngawenangkeun bulu anjeun ka garing hawa lamun mutuskeun niup garing salawasna ngagunakeun protectant panas
  • lamun styling bulu anjeun kalayan produk panas salawasna make protectants panas utamana jeung textures wavy. A konsentrasi luhur panas bisa ngabalukarkeun karuksakan panas sarta ngarobah (loosen) pola curl alam. Walmart boga rupa-rupa protectants panas milih ti. John Freida urang eleh panas termal hansip protectant semprot mangrupakeun hiji alus nganggo sabab beurat lampu sarta minyak gratis.
  • Tuturkeun rutin nightly kami atawa jieun anjeun sorangan.
  • Tuturkeun regimen nyeuseuh kami persis.
  • Paké bushes ngawelah na Combs huntu lega
  • Jero Kondisi bulu anjeun mindeng
  • Mun maké naon jasa warna, dyes, pemutihan kit, atawa kelir permanén pastikeun neangan hiji stylist atawa warna teknisi profésional. Simkuring teu ngajamin kualitas sanggeus sagala alterations kimiawi jadi mangga pastikeun ngajaga investasi Anjeun.
Ulah
  • Teu nambahan kebat produk TO rambut Anjeun! Bulu condong matte na tangle lamun produk styling nu ditambahkeun. Upami Anjeun gaduh ekstensi Curly sarta rék ngalilindeuk bulu atawa ngurangan frizz ngan ngagunakeun jumlah leutik sérum anti frizz. Mun produk nu ditambahkeun anjeun tiasa nyabut eta ku cowashing kalawan Panggih herbal Hello hidrasi conditioner tanpa ngabalukarkeun kagaringan.
  • Pernah nyoba gaya, nyeuseuh, atawa detangle bulu anjeun nalika anjeun capé atanapi di gawena a! Ieu resep hanjelu tur bakal ngabalukarkeun anjeun jadi kasar pisan kalayan bulu Anjeun.
  • ulah make bristle brushes.
  • Ulah nyobian sagala alterations kimiawi pikeun bulu tanpa hidayah profésional

perawatan bulu pikeun tiap tékstur

Afro Kinky:

  • Urang teu RECOMEND A sikat DENMAN ku bulu ieu! Gantina cara pangalusna keur detangle nyaéta kalayan conditioner cai sarta huntu lega datangna. A ngagoda tangle bakal dianggo ogé. Maké sikat Denman tiasa hésé pisan, consuming waktu jeung bisa alm nu bulu tina weft nu. Ulah coba mun nyisiran bulu ieu lamun garing. Pastikeun eta pisan caian ku cai sarta conditioner.
  • bulu ieu ageman pangalusna kalawan beluk untun jeung beluk pulas. Naon kantos produk styling anjeun bogoh keur bulu alam anjeun bisa dipaké kalawan ieu. bulu ieu mikanyaah moister kawas bulu 4b 4c Anjeun manten. beluk pulas jeung beluk untun panungtungan bari jeung bulu ieu tur mantuan curls ka manteng!

Kinky Curly:

Tempo Produk ieu Didaptarkeun dina kaca ieu.

  • Urang nyarankeun maké sikat Denman atawa lega nyandak sisir jeung bulu ieu. bulu Ieu kawas anu kinky Afro mikanyaah Uap. Ngan lampu nu ninggalkeun di conditioner na cai jalan pangalusna.
  • Nalika detangling ngagunakeun sikat Denman teuing sangkan curls pop.

Kinky lempeng, Perm yaki, yaki kasar, Tulang lempeng:

  • bulu ieu merlukeun pisan saeutik pangropéa sarta henteu resep loba produk. Eta moal kalakuanana ogé kalawan meta produk.
  • Mun mungkin coba wrapping bulu anjeun peuting pikeun ngaleutikan tangling sarta nyieun lay geulis keur poé saterusna.

Hatur nuhun Kanggo Ngadatangan abdi ekstensi Rambut Pengetahuan Alam!

Afro Kinky Nyeuseuh Poé

Gabung di VIP Club kiwari.

Asup Up kiwari!

Nampi apdet Kupon! Urang bakal ngabéjaan on jualan, masihan-a-cara, contests & brand produk anyar.
Nepikeun AYEUNA!
nutup-link
Pssssttt ... Gabung MNHE téks Club Pikeun EXCLUSIVES?
ngalanggan