Kali ngolah (duanana internasional jeung AS)

  • Ngolah waktu téh 5-6 poé bisnis. Ieu ngan estimasi dumasar kaluar kali processing rata jeung bisa kaci atanapi pondok batan poé 5-6 disebutkeun. Weekends na Libur teu poé bisnis.
  • garis Nubian buuk palsu, closures, sarta bulu bulk bakal butuh leuwih waktos pikeun ngolah, mana antara poé bisnis 5-12 alatan waktu nu diperlukeun pikeun nyieun wigs, sarta closures. Urang teu boga bulk (braiding leupas / crochet) bulu di stock. Hatur nuhun pikeun kasabaran anjeun!
  • Salila usum Libur sarta diobral / tanggal promosis aya ilaharna mangrupa 2-3 dinten bisnis lag dina ngolah alatan éta loba pesenan kumaha ogé ieu tiasa manjangkeun nepi ka minggu di Nepi.
  • angka tracking bakal dipasang ka sadaya pesenan sanggeus waktu pengolahan anu diwenangkeun. Urang bakal dikirim Anjeun angka tracking anjeun via email ti paypal.

Domestik pengiriman barang (ordo AS wungkul)

  • Urang ngilikan kabeh pesenan ngaliwatan Amerika Pos Service (www.USPS.com) ngagunakeun Prioritas 2-3 dinten mail sanggeus urutan Anjeun tos rengse ngolah.
  • Abdi ekstensi Rambut Pengetahuan Alam teu nanggungjawaban kanggo bungkusan leungit atawa dipaling sakali tracking geus dikonfirmasi dikirimkeun. Urang ulah reimburse pembeli pikeun sagala bungkusan nu geus leungit atawa dipaling alatan kaayaan aral anu kaluar tina Pengetahuan Alam kontrol ekstensi Rambut abdi. Mangga pastikeun anjeun ongkos ka lokasi aman. Kabéh pesenan bakal datangna kalawan $ 50 patut asuransi lamun hoyong mastikeun jumlah pinuh mangga ngahubungan kami via email kalawan jumlah urutan anjeun sanggeus beuli.
  • pesenan ti $ 250 atawa leuwih bakal cocog keur pengiriman barang haratis! Milih mayar pengiriman barang moal nyieun anjog gancang.
  • Mangga nempatkeun ordo dina tanggal anu bakal masihan anjeun cukup waktu pikeun nampa urutan Anjeun saencan janjian bulu Anjeun. waktos Processing teu bisa expedited atawa ditepikeun. Sanajan dina waktu ongkos bisa ditembongkeun.

Kotamadya Sukabumi internasional (sakabeh nagara sejen ti Amérika Serikat)

  • Pemesanan bakal shipped via USPS (www.USPS.com) sanggeus waktu pengolahan anu diwenangkeun.
  • Pengiriman barang bisa dibasajankeun 25 $ - $ 65 pikeun pesenan internasional.
  • Sagala bungkusan anu unclaimed tur balik ka kami baris nampa ngabalikeun duit a keur dagangan wungkul. waragad pengiriman barang moal credidted deui.
  • Gumantung kana nagara anjeun pakét Anjeun nunut ka pajeg adat atanapi fee tugas kana datangna. muatan tambahan ieu teu fee éta MNHE biaya atawa nagara Serikat. Mangga parios kalawan agénsi adat lokal Anjeun ningali lamun fee ieu bakal nerapkeun ka anjeun. Lamun kitu anjeun bakal diperlukeun mayar fee éta pikeun nampa dagangan anjeun.
  • Abdi ekstensi Rambut Pengetahuan Alam teu nanggungjawaban kanggo bungkusan leungit atawa dipaling sakali tracking geus dikonfirmasi dikirimkeun. Urang ulah reimburse pembeli pikeun sagala bungkusan nu geus leungit atawa dipaling alatan kaayaan aral anu kaluar tina Pengetahuan Alam kontrol ekstensi Rambut abdi. Mangga pastikeun anjeun ongkos ka lokasi aman. Kabéh pesenan bakal datangna kalawan $ 100 patut asuransi lamun hoyong mastikeun jumlah pinuh mangga ngahubungan kami via email kalawan jumlah urutan anjeun sanggeus beuli.

koméntar (6)

Éta hiji guranteed 5-6 bisnis beurang nungguan, upami diperlukeun deui, bisa kuring narima ngabalikeun duit a.

Teu garuntee a, eta mangrupa estimasi. Ieu bisa kaci atanapi pondok batan waktu pengolahan rata. Najan kitu urang ngalakukeun kami pisan pangalusna pikeun meunangkeun sagala pesenan kaluar dina éta pigura waktos. 🙂

bulu sampel dicokot sarua salami pikeun nampa?
Ogé, anjeun gaduh bulu bulk pikeun braiding? Kuring nempo eta dina situs anjeun nyusun, meureun kuring maca eta leres tapi panginten eta nembongkeun sadia ... plz mamatahan

Halo. Taya sampel kapal pakét dina ngeunaan 1 - dinten 2 bisnis.

Jadi naon diperkirakeun ngolah na pengiriman barang keur bulu bulk dipaké pikeun crochet na braiding?

Eta gumantung kana urutan que urang ayeuna. Biasana 1-2 minggu ti waktu nu mesen ka na dikirimkeun ka panto anjeun.

ninggalkeun komentar

Gabung di VIP Club kiwari.

Asup Up kiwari!

Nampi apdet Kupon! Urang bakal ngabéjaan on jualan, masihan-a-cara, contests & brand produk anyar.
Nepikeun AYEUNA!
nutup-link
Pssssttt ... Gabung MNHE téks Club Pikeun EXCLUSIVES?
ngalanggan
Meunangkeun 20% off Paké Kupon Kode "20off" 💖 Sale Ends @Midnight