Kumaha Ngarobih Beuud Kinky Rambut Pikeun Curly Rambut

kumaha ngartikeun curls

ngadamel bulu alam Curly

kumaha carana meunang buuk bulu alam
kiridit poto: @naturallydidi

Urang sadayana hoyong janten leres supersés sareng tékstur buuk buuk alami urang. Najan kitu, tiasa janten nangtang sareng rada frustrating lamun rék curls alam anjeun pikeun pangeusina, sareng sadaya anjeun tiasa ngatur nyaéta katingal katun sareng curl di dieu atanapi di dinya. Kuring gaduh rambut kelir 4a 4b, sareng Abdi bogoh kumaha abdi pop Curly basa aranjeunna baseuh sanggeus nyeuseuh sareng kondisi jero, tapi sakali rambut abdi garing, éta parantos robah. I dipaké pikeun dengki jalma anu gaduh tékstur bulu alam leoser dugi I diajar kumaha miara tur ngamanipulasi bulu kuring neuleu. Hal pikeun ngahurungkeun anjeun tékstur alam kana bulu Curly panjang kinky nyaéta ditangtoskeun pikeun hidrasi lajeng tumerapna jalma curls di tempat nalika maranéhna ngabentuk. Pos ieu utamana kanggo sadulur anu gaduh rambut 4 ngetik sapertos 4a 4b sareng 4c sareng hoyong rambutna katingal curlier sareng seueur deui definisi.

Hambalan 1: Apal tékstur anjeun sareng gaduh ekspektasi realistis kumaha anjeun tiasa katingal rambut anjeun. Upami anjeun ngagaduhan buuk 4c alami, anjeun moal ngarepkeun ngarobih buuk anjeun kana tékstur 3b. Anu mangrupa frékuénsi ékspéktasi anu teu realis. Rambut sareng curliest anjeun tiasa nya kumaha katingali nalika caian pinuh sareng jenuh cai. Biasana, rambut kami tiasa nempo tingkat 1-2 leuwih laér nalika caian anu nyukupan. Trik ieu candak pamadegan curls nalika bulu anjeun dina kaayaan éta sareng ngonci aranjeunna di tempat.

Lengkah 2: nyaho tingkat buuk rambut anjeun: Ka ngarobah rambut kinky kalayan peukeuy Curly, anjeun kedah ngarti cara ngirisan rambut anjeun. Ieu

kumaha carana meunang curls kinky
kiridit poto: @olive_chels

Merlukeun anjeun terang tingkat porosity rambut anjeun sareng produk naon damel anu saé kanggo anjeun vs naon produk baris didétkeun rambut anjeun. Upami anjeun gaduh porosoana low, nu hartina éta susah keur ngaheureuykeun rambut anjeun; kumaha oge, mun anjeun moisturize, éta tetep lemes deui. Rambut porositas saturat gancang sareng nyerep Uap gampang; kumaha oge, éta leungiteun Uap anu sagampil gampang. Porosity nuduhkeun jumlah liang dina rambut rambut. Kuring boga artikel anu lian anu mana anu langkung jero porosity Ieuh.

Métode alternatif:

Upami sadaya parantos gagal, anjeun tiasa nganggo kinky ekstensi ninun Curly sapertos crochet bulu Curly katuhu di dieu,

3c klip-in, jeung wigs anu masih masihan anjeun nu katingal alami tanpa némbongan saolah-olah anjeun ngagem ekstensi. Abdi ekstensi Rambut Pengetahuan Alam nawaran ekslusif produk Curly kinky keur unggal sista alam! Gantina, anjeun gaduh rambut k Curly, bulu kly kinky, afro kinky, afro curly, 4a 4b or 4c, rambut kinkiest, saur anjeun ka anjeun ditutupan.

kumaha ngartikeun curls

Hambalan 3 ngalaman beueus: cai téh bahan anu saé pikeun meunangkeun rambutna tina kaayaan kinky na. Cai ngarupakeun saluran hidrator super sareng bakal melambungna bakal curls. Hal ngeunaan cai éta garing pisan ku gancang, sareng curls kami balik ka kinks! Nalika bulu jenuh cai, sareng éta henteu aya tina kaayaan ngaraungna, ieu anu sanés waktos na langkung késéh kijil sareng minyak anu didamel pangalusna pikeun hawa anjeun. Gliserin nyaéta minyak didasarkeun dina cai anu nembus aci rambut. Evta ulah nguap gancang-cai saatos daun sareng geulis baju dina buuk. Kuring kacida nyarankeun nerapkeun produk ieu nalika saatos anjeun bilas na conditioner. Teras pake krim curl sareng moisturizers sanesna tina pilihan.

curls diartikeun bulu alam
curls diartikeun bulu alam

Hambalan 4, ngonci rambutna dina tempat: Jieun buuk buuk alam:

dina tahap ieu, bulu anjeun kedah tetep kawilang baseuh jeung rada wavy. Ayeuna waktuna pikeun ngonci eta curls di tempat. Trik pikeun mambut buluna kinky anjeun supados ngungkulan seratan nyaéta pikeun ngeureunkeun shrinkage sareng dehidrasi. Kiwari éta rambut anjeun aya dina kaayaan Curly, rek nerapkeun gél pilihan. A gél favorit téh eco styler. Pastikeun yén produk-tarung anjeun buuk tina rambut jukut sareng abdi bakal sadayana saur sareng gél sareng henteu janten résidu susu atanapi bodas. Candak gél sareng nerapkeun éta ka buuk rambut anjeun tanpa ngaganggu kancing anu tos Anjeun jieun. Kiwari jadi ngabangkitkeun kayus cai sareng kaos oblong heubeul. Kanggo hasil nu pangsaena, linggih di handapeun dryer tiung jadi gél laleuh gancang sareng candak sakuliling hargana murah!

Hambalan 5 manteng rambut anjeun:

Kiwari éta rambut anjeun garing, sakuduna katingal nguntungkeun. Pikeun panjang sareng volume tambahan sakedik, kuring nganjurkeun ngajentrekeun sareng ngeureud rambutna dina akar pikeun ngadasak stiffness gél sareng ngantep hawa anjeun kanggo gaduh awak tampa kudu ngaganggu kristal anu anjeun kakirang. Sawaktos Anjeun muterkeun bulu kinky anjeun ka buuk pengker make metoda Uap sareng konci ieu, rambut anjeun bakal rada kaku tina gél; kumaha oge, éta bakal loosen up sabudeureun dinten 2. Anjeun oge tiasa ngadamel jél flaxseed pikeun produk organik.

kumaha ngartikeun curls
kiridit poto: @beatbynesh

gaya 6 curl manipulasi hairstyles: Upami anjeun henteu hoyong nganggo gelél kanggo atanapi anjeun resep sok nganggo pulas, tukeur beluk, atanapi gaya anu séjénna anu ngamanipulasi tékstur rambut alami anjeun.

kira-kira MNHE

Posts Related