Némbongkeun sakabéh hasil 4
yaki panutupanana kasar ku ekstensi bulu alam kuring
$110.00 - $150.00
Pilih pilihan
Kasar Rambut lempeng
$85.00 - $195.00
Pilih pilihan
Kasar yaki Vidéo-in
$80.00 - $170.00
Pilih pilihan
bulk-kasar-yaki-Bidadari
$85.00 - $155.00
Pilih pilihan

The Koléksi Virgin Remy Maddang yaki

tékstur ieu kawanoh ogé salaku Mink yaki atanapi Italia yaki. Éta gede pikeun maranéhanana anu transitioning ti perm ka alam tanpa ngalakonan rendang badag. Ieu oge alternatif hébat pikeun maranéhanana anu cinta nu Kinky lempeng Blow Out kempelan tapi keukeuh boga katingal sleeker. The Maddang yaki Koléksi blends ogé kalayan jalma anu miboga 3b alam na bulu 3c anu hoyong niup hiji kaluar katingal atanapi jalma anu ngabogaan bulu alam 4a jeung ngalempengkeun eta. Éta 100% bulu parawan manusa.