Némbongkeun sakabéh hasil 8
ekstensi bulu perm yaki
$80.00 - $170.00
Pilih pilihan
Kasar Rambut lempeng
$85.00 - $195.00
Pilih pilihan
Brasil parawan kinky ekstensi bulu lempeng pikeun ninun best of bundles bulu manusa di remy tékstur
$85.00 - $195.00
Pilih pilihan
Coily ekstensi Rambut
$90.00 - $180.00
Pilih pilihan
ekstensi bulu Curly pikeun 3a na 3b textures alam. pikeun curls pikeun kurls.ekstensi bulu Curly pikeun 3a na 3b textures alam. pikeun curls pikeun kurls.
$90.00 - $180.00
Pilih pilihan
Curly ngaput dina
$90.00 - $180.00
Pilih pilihan
Afro bulu kinkyafrokinkyculy2small-logo
$100.00 - $190.00
Pilih pilihan
ekstensi bulu lempeng tulang
$70.00 - $175.00
Pilih pilihan

Pangbalang Rambut Rambut Asasi Manusa Bodas paling pangalusna

Di dieu di Biasa HIAr Pengetahuan Alam abdi abdi, urang bakal sombong pikeun produk urang. Perluasan anu dijieun sareng dipituk pikeun awewe warna ku awéwé warna! Brand urang mawa ekstensi Remy parawan. Virgin hartina buuk gratis ti bahan kimia kasar, sareng Remy hartina cuticles buuk dilantahkeun dina arah nu sarua pikeun ngaleutikan masalah tangling. Simkuring gaduh manjangan anu nyocogkeun ka sadaya adina urang. Urang pausahaan tiasa disebut "abdi Biosambut Pengetahuan Alam" Tapi urang ngabogaan éksténsi pikeun Dewa Relaxed kami ogé!

Kami garis Alam extension kami Curly, Kinky Curly, Coily, ogé Afro Kinky! Kuring yakin anjeun tiasa manggihan adun sampurna anjeun. Garis trambaran Straight kami mintonkeun Perm Yaki, Coarse Yaki, sareng Kinky Lempeng koleksi. Sakabéh kebat kami bakal ngagaduhan panutupanana. Frontals bakal ditawarkeun pas di mangsa nu bakal datang. Kebat kami disebarkeun rambut luhur kualitas luhur 100% manusa parawan Remy.

Upami anjeun maca ieu, anjeun aya dina jalan anu bener pikeun meunang anu pangalusna set anu ekstensi anu henteu ngan ukur ngahampuran sareng bulu sareng rambut Anjeun. Peruasan anu leres dianggo leres tiasa ngabantosan waktos rambut sareng nyiptakeun gaya pelindung anu endah pisan. Ngeureunkeun ngarusak cuti anjeun sareng nyobian nyampur sareng éksténsina parawan Brasil Remy lianna. Tingkatkeun rambut-jati alami anjeun, henteu ganti!