Némbongkeun sakabéh hasil 3
kinky lempeng-panutupanana-Bidadari
$110.00 - $150.00
Pilih pilihan
ekstensi bulu perm yaki
$80.00 - $170.00
Pilih pilihan
Yaki Vidéo Dina ekstensi Rambut
$80.00 - $170.00
Pilih pilihan

The Koléksi Virgin Remy Perm yaki

tékstur ieu kawanoh ogé salaku lampu yaki sarta mangrupa cocok idéal pikeun dewa kami anu gaduh bulu perm. Perm yaki kempelan urang asalna di in klip, bundles na bulk pikeun braids atanapi gaya crochet. tékstur ieu dijieun pikeun urang ku urang! Urang ngarti malah ku perm nu bulu urang teu meunang lempeng tulang. tékstur ieu bakal nyampur effortlessly kalayan maranéhanana anu geus permed bulu atawa jalma anu miboga jenis 3a - bulu alam 3c anu milih ngalempengkeun eta.