Némbongkeun sakabéh hasil 4
Curly ngaput dina
$90.00 - $180.00
Pilih pilihan
3b 3c klip in
$105.00 - $170.00
Pilih pilihan
Bulu braiding bulu manusa Curly Crochet
$85.00 - $175.00
Pilih pilihan
16-3c4a-upart-Bidadari
$300.00 - $520.00
Pilih pilihan

Virgin Remy Kinky Curly: bundles, Vidéo-in, Braiding Rambut Wigs &

kempelan ieu sadia dina klip di ekstensi, wigs, ngabuntel jeung bulu bulk nu bulu trackless leupas pikeun braids sarta gaya crochet. Brasil Kinky Curly Koléksi kami blends ogé jeung pamadegan dewa anu gaduh 3b alam ka 3c textures bulu. bulu Ieu bouncy kalawan saeutik luster jeung mangrupakeun 100% bulu parawan manusa. Ningali catakob pinuh kami Checkout ieu produk endah.