Némbongkeun sakabéh hasil 8
Yaki Vidéo Dina ekstensi Rambut
$80.00 - $170.00
Pilih pilihan
Kasar yaki Vidéo-in
$80.00 - $170.00
Pilih pilihan
kinky klip in lempeng niup kaluar niup abdi clipins pangalusna pikeun bulu alam
$95.00 - $175.00
Pilih pilihan
ekstensi bulu alam kuringkinkuy Curly coily pikeun koils klip in
$105.00 - $190.00
Pilih pilihan
3a 3b in klip Curly keur bulu alam3a 3b in klip Curly keur bulu alam
$105.00 - $190.00
Pilih pilihan
3b 3c klip in
$105.00 - $170.00
Pilih pilihan
Afro klip in kinky for bulu alami 4b 4cAfro-kinky-klip-di-close up-Bidadari
$110.00 - $195.00
Pilih pilihan

Anu pangalusna Klip Ins Pikeun Rambut Pengetahuan Alam

Abdi Biasa Rambut Pengetahuan Alam Kuring nawiskeun kualitas premium Klip Ins kanggo unggal Sista peryogi! Kami basa ngagantikeun ku klip jalan dina ekstensi pikeun nyocogkeun unggal tékstur ti 3a sadaya éta 4c. Simkuring malah gaduh ekstensi klip pikeun jalma anu transisi sareng ladénan anu gaduh perm ogé!

Klip rambut Alami Ins nawiskeun optimum styling versatility. Anjeun tiasa maké éta ditarik nepi pikeun buntut kuda tinggi, satengah nepi satengah handap, kalawan bagian sisi, sarta jadi leuwih.

Gampang Pikeun adun:

Klip-in nawiskeun persatilasuan gaya. Cara nu Anjeun tiasa bagéan sareng gaya gaya rambut. Klip-in ngawétkeun rambut anjeun bakal katingali sacara alami langkung panjang sareng anu langkung kandel tada henteu gaduh méakkeun jam anu aya di salon rambut.

Klip inna sareng lepasna tina 10 ″ to 24 we kumaha ogé kami ngarobih urutan anjeun dugi ka 30 ″.

Klip insip buuk rambut alami urang bakal tiasa nyampur kalayan gampang rambut anjeun! Ieu sampurna pikeun jalma-jalma anu ngan saukur gedé dipotongna atawa pikeun divas anu sanés hoyong nambihkeun panjang sareng ketebalan dina buukna. Kalayan klip alam urang di sét, anjeun tiasa ngahontal tujuan rambut anjeun dina handapeun 10 menit!