Némbongkeun sakabéh hasil 5
kinky lempeng-panutupanana-Bidadari
Pilih pilihan
Brasil parawan kinky ekstensi bulu lempeng pikeun ninun best of bundles bulu manusa di remy tékstur
$85.00 - $195.00
Pilih pilihan
kinky klip in lempeng niup kaluar niup abdi clipins pangalusna pikeun bulu alam
$95.00 - $175.00
Pilih pilihan
Kinky lempeng Crochet Rambut
$80.00 - $160.00
Pilih pilihan
IMG_7570
$300.00 - $520.00
Pilih pilihan

The Virgin Remy Kinky lempeng Blow Out Koléksi

Ieu salah sahiji textures kami pang populerna. bulu Ieu compliments pamadegan Ladies anu gaduh 4a 4b atanapi 4c bulu alam sarta keukeuh ngalempengkeun deui pikeun katingal sleeker. Mun anjeun alam hususna ku bulu tipe 4 lajeng anjeun terang kumaha teuas éta pikeun ngalempengkeun bulu anjeun sarta tetep lempeng. Kalawan Kinky urang lempeng Blow Out kempelan anjeun teu kudu salempang ngeunaan blending atanapi asor ngaruksak bulu anjeun malah saméméh anjeun meunang kasempetan pikeun SLAY!