Némbongkeun sakabéh hasil 4
closures bulu alam nu nyampur ogé kalawan 3a 3b textures bulu ku ekstensi bulu alam kuringclosures bulu alam nu nyampur ogé kalawan 3a 3b textures bulu
$110.00 - $150.00
Pilih pilihan
ekstensi bulu Curly pikeun 3a na 3b textures alam. pikeun curls pikeun kurls.ekstensi bulu Curly pikeun 3a na 3b textures alam. pikeun curls pikeun kurls.
$90.00 - $180.00
Pilih pilihan
3a 3b in klip Curly keur bulu alam3a 3b in klip Curly keur bulu alam
$105.00 - $190.00
Pilih pilihan
bulu crochet Curly braiding bulu manusa bulk
$85.00 - $175.00
Pilih pilihan

Ketik 3 Curly Extensions, Wigs & Clip-in, Crochet Hair

Koléksi Curly urang téh salah sahiji textures kami pang populerna. Ieu blends ogé kalayan jalma anu miboga alami Curly 3a na 3b textures. Koléksi Curly kami geus sadia di bundles keur ngaput-in, klip-in, bulu bulk, wigs na leuwih.