Némbongkeun sakabéh hasil 5
4b 4c Afro closures bulu kinky
$110.00 - $150.00
Pilih pilihan
Afro bulu kinkyafrokinkyculy2small-logo
$100.00 - $190.00
Pilih pilihan
Afro klip in kinky for bulu alami 4b 4cAfro-kinky-klip-di-close up-Bidadari
$110.00 - $195.00
Pilih pilihan
Rambut Kinky Afro Crochet
$100.00 - $170.00
Pilih pilihan
mésér buuk palsu Curly Kinky mirah pikeun dijual
$375.00 - $665.00
Pilih pilihan

Afro Kinky Curly Koléksi

urang Afro Kinky Curly Kempelan ieu dirancang ku kami pikeun urang! Simkuring nyandak waktos urang keur meunang hiji dewa katuhu ieu. Urang neuleuman ciri na tékstur leres 4b & 4c bulu na urang duplicated nu onto lagu.

Ieu karesep pribadi urang jeung eta blends effortlessly kalayan jenis leres 4 Afro kinky pola bulu alam. kempelan Afro Kinky kami geus sadia di bundles, wigs bulu alam, closures, sarta bulk (bulu kaluar lagu) pikeun braiding & crochet gaya. Kami nu pang populerna nyaeta klip Afro Kinky kami di ekstensi pikeun awéwé sahiji warna.