ALL jualan nu Final, NO REFUNDS. Séntral anu mungkin.

  • Anjeun bisa ngabolaykeun urutan anjeun sakali deui geus dijieun dina WIB 24 munggaran. Cancellations dianggap refunds sarta kami moal ngahargaan cancellations sagala sanggeus periode 24 hr kaliwat. Dumasar kawijaksanaan kami kami bisa ngijinan parobahan urutan, upami urang ngalakukeun ngidinan robah urutan bakal aya hiji fee robah kasulitan urutan tina $ 15.
  • Nyuhunkeun hiji bursa WAJIB lumangsung dina 7 poé munggaran sanggeus pakét anjeun geus dikirimkeun. Pikeun situasi husus dumasar ukur kana abdi leuwih sering dipake tinimbang ekstensi Rambut Pengetahuan Alam hiji bursa bisa jadi mungkin. Supados anjeun tukeur bulu Anjeun sakabéh bulu kudu balik unworn, unaltered kalayan sagala tag na anjing laut gembleng dina poé 7 mimiti pangiriman. Sagala alterations bakal nyegah bursa bulu. Ieu ngawengku tapi henteu dugi ka sagala bulu nu geus motong, combed, fingered combed, sarta brushed. Sagala bulu nu geus baseuh, dyed, bleached atanapi conditioned bisa jadi teu jadi disilihtukeurkeun
  • Conto alesan yén moal dibere hiji bursa nyaéta "Kuring miharep hal sejenna" atawa "ieu teu salami kuring hayang" aya geus aya masalah fundamental jeung produk atawa kasalahan ku MNHE. Bulu mangrupakeun produk hygienic, sakali deui geus ditinggalkeun fasilitas kami kami teu bisa maké deui atanapi resell eta sakali deui geus dibuka ku meuli. Kituna bursa jeung ngabalikeun duit kawijakan urang nyaeta buritan.
  • Aya fee restocking tina $ 20 pikeun sakabéh diwenangkeun mulih, cancellations, sarta séntral nu minuhan sarat bursa urang.
  • Ku Hukum sarta Undang Florida Peraturan Kaséhatan abdi Pengetahuan Alam Rambut ekstensi LLC ieu obligated sarta diperlukeun pikeun uphold standar ieu. Simkuring moal nyieun éntitas nanaon.
  • Lamun urang mutuskeun pikeun ngawenangkeun hiji pembeli bursa nu jawab ongkos pengiriman barang balik deui. MNHE moal mayar atanapi reimburse pembeli pikeun sagala waragad pengiriman barang balik asing atanapi domestik.
  • Salaku kalayan sagala parusahaan, dagangan wae dibeuli diobral, kalawan diskon kode, atawa barang promo bakal diobral final.

ninggalkeun komentar

Gabung di VIP Club kiwari.

Asup Up kiwari!

Nampi apdet Kupon! Urang bakal ngabéjaan on jualan, masihan-a-cara, contests & brand produk anyar.
Nepikeun AYEUNA!
nutup-link
Pssssttt ... Gabung MNHE téks Club Pikeun EXCLUSIVES?
ngalanggan