Bedana Tipe 4 na 3A, 3B atanapi 3C Textures?

jenis bulu Curly

Utama dua jenis bulu Curly pikeun awewe warna anu keneh seueur kasaruaan, béda, jeung faktor umum. Contona, jalma anu ngetik 3, janten langkung sauyunan mun baseuh. Tapi pas eta garing nepi ka garing eta gancang mulih deui ka kaayaan anu nilaina.

Jalma nu 4a 4b alami sareng 4c rambut bulu gaduh sababaraha pola curl anu paling unik sareng éndah! Najan kitu, tékstur ieu ogé salah sahiji anu pang pajeulitna jeung hese pikeun dilantosan kusabab pola curl ketat na.

Rambut alami tipuan 4 baris tetep diangkep lamun damp sarta seueur curls atanapi coils anu langkung kuat, nalika éta garing. Abdi bogoh sagala jinis buuk alam, sareng Kami bagja pisan yén leuwih awewe dimimitian nangkep ekstensi bulu alam maranéhanana.

Kuring badé ngabagikeun sareng anjeun sababaraha bedana signifikan antara tékstur bulu béda sareng sababaraha tips hébat ngurus rambut anjeun.

Ringlets atanapi coils ukur curls rongkah, anu diameterna curl ngan ukur sababaraha sababaraha milimeter. Abdi tujuan pos ieu nyaéta pikeun ngabantosan anjeun neuleuman sagala hal anu paling hadé pikeun henteu manggihan cara anu panggedéna pikeun luput sareng damel di panjang sambut, sareng bulu anu séhat henteu paduli tékstur naon anu anjeun.

mynaturalhairextensions.com

Naon Naon Rambut 3?

Jalma kalayan bulu tipe 3 condong loba awak, mumbul na caang kana rambutna. Irung ilaharna tinggi di luster. Luster ngarujuk kana cara lampu anu ditingalikeun tina rambut rambut. Rambut biasana gampang pikeun gaya, ngamanipulasi, sareng ngalempengkeun. Produk rambut saeutik nu dipikabutuh pikeun nangtukeun curls ieu. Abdi badé ngabedakeun kéda antara 3A, 3B & 3C.

3A

ngetik 3 bulu

maranéhanana kalayan bulu 3a gaduh pola curl loosest mungkin. Naon anu langkung anu tibatan 3A bakal tumiba ka dua kategori. Jalma kalayan jenis rambut 2a-2c kudu gelombang sareng teu curls. Jenis rambut alami 3a biasana mibanda caang kanggo eta, hartina mibanda luster luhur.

Bulu Curly 3a henteu umumna ngalakukeun beurat beurat krim, minyak, citakan dina piringan atanapi produk beurat kalan sacara umum sabab bakal jalan nampilkeun rambut sareng bakal muncul wavy gaganti kukus. Tékstur rambut ieu teu paling hadé nganggo basis cai cahayana sasambat sadayana.

Curls ieu gaduh laras ukuranana pinuh curl. Kusabab rambut meunang curls panjang pikeun neundeun kana bentuk "S" kusabab beuratna rambut, ngajadikeun katingalna langkung wavy ti curly. Cara anu saé pikeun nganggo produk lepat dina rambut anjeun nya éta neuteup bahan. Upami bahan 1-3 mimitina nyaéta minyak mineral atanapi minyak bumi, lajeng langkung ti dipikaresep, produkna bakal angkat atanapi rambut tina rambut alami anjeun.

Tina pangalaman katerangan ngeunaan akusambang alam, abdi ningali yen pola curl ieu khu dina jalma anu Hispanik.

Pikeun ngartikeun kutiir ieu nyeuseuh basajan sareng buka ku semprot cahya damel di pagawéan anu saé. Teras ngidinan rambut ka hawa garing.

bédana antara 3a na 3b bulu alam. 3a 3b textures bulu alam. bulu alam ombre. bulu 3a alam pikeun Afrika Amerika keur produk pangalusna sarta curl panjang tur kumaha gaya kalayan krim pangalusna sarta watesan gaya na pola curl

IG kiridit poto: taty_froever

3B

kumaha carana ngurus rambut 3a

maranéhanana kalayan bulu 3b mibanda sipat nu sami sareng 3a rambut. Pola rambut ieu ogé ilaharna nuju janten luster sareng seueur awak sareng mundul kana buuk. Pola curl rambut 3b rada hebat sareng langkung leutik batan 3a. Laras curl siga kieu tina rupa Crayola.

Rambut 3b mangrupa tempat pikeun anjeun kedah ngawitan ningali frizz sareng kabageuan di jero bagan rambut. Jalma anu mibanda tekstur alam 3b mungkin kedah nganggo panyétatan cuti-na sareng aya sakalian kipams curl hampang pikeun ngajaga frizz dina bay. Najan kitu, éta kénéh lempeng sareng rada henteu gampang pikeun nétélakeun bulu alam 3b.

Ngumbah sareng mana waé anu sagala rupa tur mangrupa gaya anu trendi pikeun jalma anu gaduh tékstur 3b. Upami ieu bulu anjeun mangka kirang anjeun ngamanipulasi rambut, anu langkung seueur teh curls bakal. Produk anu saé dianggo dina tipe bulu ieu mirip sareng sareng 3A. Produk anu ngagaduhan gliserin dina damel éta saé sabab nyaéta minyak anu didasarkeun kana cai sarta bakal masihan pésta luhur tanpa nihun rambut.

Sanaos saha waé sareng seueur kagangsaan tiasa gaduh buuk bulu 3b, anu biasana dikintun dina individu anu dicampur atawa biracial. Jalma anu hideung atanapi Afrika Amérika dicampurkeun sareng etnis sejen anu umumna condong mibanda buuk anu lempeng biasana biasana gaduh waktos curang. Najan kitu, anjeun teu kedah janten paripurna pikeun mibanda pola curl 3B. Ngumbah sareng nu biasa pisan umum sareng populer pikeun jalma anu ngagaduhan buuk 3B.

bulu alam 3b. beda antara 3b na bulu 3c. ekstensi bulu alam kuring

OG kiridit poto: @naturalhairobsessed_

3C

3c buuk alami

bulu 3c boga ciri anu unik anu henteu dipiboga 3a sareng 3b. Rambut 3b mimiti tumuwuh gaganti turun. Maksudna yén éta bakal mimiti ngoréjaskeun langsung dina arah aci rambut, teras rambutna bakal panjang sareng anu gaduh beurat kana éta, éta bakal mendogan nyiptakeun wujud rounded disebut curly fro.

Corbin Bleu mangrupakeun conto alus teuing tina tékstur ieu. 3c ngabutuhkeun campuran campuran heaver curl cream sareng sababaraha produk anu hampang ku cai. Ieu produk asih tékstur. Kalolobaan klien kuring anu ngagaduhan buuk 3c tiasa nganggo produk anu mana waé.

Ieu mangrupakeun médium senang antara loos Curly sareng ketang rambut. Ieu rambut tiasa nyaput, sareng produk anu ngurus rambut ngabutuhkeun nangtukeun curls sareng jieun frizz di minimum.

Jalma nu mibanda rambut 3c bakal ngamimitian kirang ngumbah sareng buka teras ngenalkeun langkung seueur kana rutin maranéhanana. Cara nu paling umum pikeun nerangkeun curls 3c nyaéta belas anu digaringkeun keur nyeuseuh terus diperyogikeun langkung waktos sareng produk.

Alat keur ngambang curl nu gede pikeun bulu 3c nyaeta sikat Denman. Aya seueur curls anu langkung seueur panunjuk dina pasar pikeun milih ayeuna.

Loba awéwé anu gaduh rambut 3c anu dianggap anu paling saé-dua alam lamun aya dénsitas jeung ketebalan. Dénsitas hartina sabaraha seueur buuk buuk anjeun sareng jerona ngarujuk kumaha kandel unggal serat buuk sareng nyiptakeun hambatan rambut alam buuk.

poto kiridit ig @simplyshumba

Naon jenis 4 bulu?

Halo, bagéan kuring 4 Pengetahuan Alam! Upami anjeun parantos nerangkeun ka pos ieu, anjeun meureun milarian sadaya dina Type 4 bulu. Muhun, urang saena anjeun katutupan. Pituduh Ultim Ieu dina Type 4 Rambut nyertakeun sagalana ngeunaan kumaha carana nangtukeun upami Anjeun gaduh rambut Type 4 pikeun ngurus rambut anjeun pikeun gaya pelindung. Hayu urang luncat ka katuhu di. ngetik rambut alam 4

Rambut Jenis 4 disebut salaku nappy or kinky, tapi dina kanyataanana, ieu téh jenis rambut curliest. Nu curls jentre pisan yén professional bulu ngarujuk ka salaku coily. Rambut alami Coily tumuwuh nepi sareng kaluar. Ieu ngabutuhkeun loba produk sareng manipulasi pikeun ngabendak. Rambut alami tipe 4 lemes sareng mengembang. Mibanda luster low sareng saeutik mumbul iwal buuk diartikeun kana gaya. Rambut alami tip 4 tiasa nahan di bentuk sarta mikacinta Uap. Leuwih jéntré ngeunaan hairstyles Afro sareng tren.

4A

4a rambut alami

bulu 4A mangrupa salah sahiji tina tilu pola tina spéktrum Tipe 4. Tipeu rambut ieu nyiptakeun tights-curl anu katingal sapertos spiral atanapi beulitan leutik. Ieu harti kanggo nampilkeun waktos salami moisturized. Awéwé abdi anu digolongkeun kana ieu kategori tiasa ngagaduhan langkung ti hiji pola curl. Tapi 4a bakal mayoritas.

Rambut 4a ngabogaan kiwi leutik atanapi coils. Ukuran curl meureun nya éta pensil nalika diokat pinuh. Pola curl kieu henteu saé kalayan seueur belas, beluk untuk, cangreuk Bantu, sareng seueur gaya anu sanés.

Najan nyeuseuh sareng lebet mungkin sareng tékstur ieu, kalolobaan wanoja milih henteu ngalakukeun gaya anu kusabab ayana shrinkage. Alatan alam Curly tina bulu 4a ngaleutikan sakedikana henteu leukanana sareng henteu dipisambahkeunna panjangna tanpa panjang tina ékstit, éta gaya. Rambut 4a teu damel sareng produk dumasar gliserin. Gumantung kana porosity sahiji untaian rambut, anjeun tiasa jadi butuh krim curl nu leuwih beurat pikeun ngégél dina Uap.

ekstensi pangalusna ninun keur bulu alam 4a ekstensi bulu alam kuringpoto kiridit @tropicurlie ig

4B

kumaha carana ngurus rambut 4b

Lamun nuju gaduh waktos teuas nangtukeun lamun bulu anjeun mangrupa curl S ngawangun atawa kedap z-curl anjeun meureun a 4B, ogé katelah katuhu dina tengahna. Jenis bulu ieu campuran campuran tights-curls atanapi leupas tina z-curls.

Rambut 4b sering langkung fleksibel tibatan buuk 4C tur tiasa elongat sakedik salajengna sareng seueur elongated bit leuwih panjang batan bulu 4C. Babasan sareng bulu 4b gaduh buuk kandel kalayan penampilan katun nalika henteu dihartikeun. Butuh usaha langkung sakedik sangkan curls pop.

Rambut ieu mangrupikeun campuran coils sareng ringlets Deui tina wéb 4b sareng wangun sareng gaya rambut anu sarua. Lembut 4b biasana alus teuing sareng gampang pegatna sareng ngabutuhkeun Uap anu angger.

Gaya manipulasi anu kirang henteu berlada pikeun ngumbuh sareng ngubaran panjangna. Koléksi MNHE Coily, sareng Kolos Afro Kinky, nawarkeun ekstensi jeung klip-in nu nyampur amazingly kalawan pola curl ieu.

4b bulu thats baseuh jeung garing dina gambar maké produk pangalusna sarta textures pikeun sampo pikeun harti curl naon bulu alam 4b na curls sarta béda antara 4b na 4c bulu pikeun baseuh jeung garing mun lila 4b 4c bulu hideung gambar tékstur productsand pikeun pola cara nangtukeun jeung sampo pangalusna atawa tutorial atanapi coily

4C

naon 4c

gambar Kredit @2frochicks

bulu 4C dikepak densens na sarupa sareng 4b, tapi jenis rambut ieu umumna gaduh kirang harti sareng ngalaman jumlah pangluhurna hargana murah. The ringlets sangkan ketat curl dina unggal lianna. Sababaraha urang nyebutkeun yén bulu 4c gaduh pola az, tapi éta henteu leres. Bulu teu nyieun titik seukeut tur kink deui tinimbang eta ngan curls sabudeureun on sorangan. Tapi masih curl a! Contona, jalma rambut sareng buuk 4c tiasa nganggo inci tina bulu 12 nalika digentar, tapi ngan ukur kaciri 3-4 inci panjang dina nyeuseuh alami sareng kaayaan.

Kaseueuran pawarna 4c henteu resep ngagem cucuk sareng. Cara nu paling populér pikeun ngaput 4c buuk kalayan seueur belas sareng beluk untun sabab ningalikeun anu panjang anu panjang sareng tetep rambut-rambut sareng bisa diurus. The ringlets kedap dibasajankeun super rupa jeung lemes keur wiry sareng kasar. Rambut 4C biasana biasana tingkat poros, sahingga gampang nyerep Uap tapi gampang kaleungitan. Produk anu dipimilik ku minyak anu kalangkang ngégél Uap na oge agung pikeun manipulasi gaya. Pariksa blog urang dina metoda LOC! MNHE 4C bulu klip in pastikeun ngingetkeun sakumaha aranjeunna dijieun pikeun neuteupkeun kana halis tékstur anjeun.

4c tipe bulu on bédana antara 4b na bulu 4c naon tékstur dina gambar kanggo produk pangalusna dina cara tumuwuh 4c panjang atanapi kumaha nangtukeun curl atanapi moisturize on kumaha miara. curling krim on tumuwuh nutup dina nyokot jaga. naon 4c bulu kasampak kawas atanapi manteng dina bagan anu alus tur gancang pikeun sisir atanapi kasar pangalusna

Kumaha Paduli?

Ekstensi Rambut manusa

Anjeun tiasa ogé ngagunakeun - bulu crochet Afro sangkan anjeun tiasa nepangan bulu alam anjeun salaku gaya pelindung atawa nyimpen eta up dina Bun tinggi atawa buntut kuda kami bulu Curly Afro kinky mangrupakeun cara anu hébat pikeun nambahkeun volume sareng panjang rambut Afro anjeun atanapi mésér ekstensi bulu kinky.

Produk séjén:

kinky lempeng bulu klip in

Rutin

Di dieu aya sababaraha saran ngeunaan cara ngatur rambut Type 4 anjeun pikeun tetep, damit sareng sehat.

moisturizer

Anjeun kudu ngagunakeun moisturizer poean ka ngarevitalisasi curls Anjeun. Ieu ogé bakal nyieun leuwih gampang ngatur pikeun styling rusuh isuk-isuk. Paké salah sahiji produk styling nu dianjurkeun luhur nyieun gaya Anjeun hoyongkeun.

Produk ieu idéal pikeun ngabantosan 4C beueus tanpa ngawangun. Produk ieu ogé boga tujuan pikeun cicing 4C rambut lemes sareng lemes.

  • Andika Pulo Betawi Hideung jarak Minyak tambahan Dark
  • Témpél curls buah beri biru Bliss Control
  • Cantu Shea mentega cuti Conditioning Dina ngalereskeun Cream

Sampo & udar

Gumantung kana kumaha aktif anjeun, anjeun bisa manggihan yén Tipe 4 bulu anjeun ngan butuh cuci unggal 1-2 minggu.

  1. Paké detangler on bulu beueus saméméh ngumbah bulu anjeun ka nyisiran knots anjeun kaluar, tanpa rushing. Anjeun kukituna heran dina naon detangling slow tiasa ngalakukeun pikeun bulu Anjeun.
  2. Paké ko-nyeuseuh sanggeus rinsing kaluar detangler Anjeun. Difokuskeun kulit sirah ka dipiceun ngawangun up.
  3. Paké cleansing sampo. Salah sahiji paporit urang téh Shea Uap Betawi jarak Minyak sampo. sampo Ieu cleans tanpa stripping buuk.
  4. Rengse kaluar sareng cuti-di jero conditioner. Hayu kieu diuk di bulu anjeun 15 menit dina cap atawa dina steamer pikeun hasil pangalusna.

Métode LOC

Naon anu nganggo "Tipe 4 LOC Method" benténg sareng metoda LOC konvensional? Prosésna sarua. Najan kitu, produk anu dianggo pikeun bulu Type 4 kedah sadaya produk anu nganggo minyak.

Anjeun cuti-di kedah utamina vs dumasar cai-, minyak Anjeun kedah kastroli atawa minyak kalapa, sarta pikeun krim styling ngagunakeun salah sahiji bongbolongan luhur dumasar minyak-.

ngetik 4 bulu

sare

Sutra atawa satin, Ladies! Tetep eta tresses geulis katutupan peuting ku sal atanapi bonet. Upami Anjeun gaduh waktos, Anjeun meureun hoyong pulas bulu anjeun saméméh saré mun manteng curls anjeun kanggo dinten salajengna.

jenis bulu Curly

@ mymy.style

  • Pengetahuan Alam Datar pulas Styles - Ieu déwi katingal favorit urang. Idéal pikeun urusan fancy, kali husus atawa henteu-repot bulu-do pikeun minggu karya. Ogé, pastikeun ngagunakeun kami pangalusna crochet bulu lempeng pikeun nambahkeun panjangna tambahan.
  • Crochet Braids - ieu nu gancang jadi gaya pelindung pang populerna nepi lengthen bulu Anjeun tanpa lem atanapi wigs. jeung braids crochet, anjeun tiasa nganggo buuk kawas yaki kasar crochet bulu pikeun styling. braids Crochet anu super basajan, sarta anjeun bisa lalajo tutorial hébat kana eta di dieu.

jenis bulu alam 4a, 4b, 4c bulu

@mayhair_styling

kira-kira MNHE

Posts Related