ALL Sarat, kaayaan, jeung kawijakan jajahan WEBSITE MY Pengetahuan Alam bulu ekstensi 'anu poko keur ngarobah TANPA iber. Ku purchasing ti loka ieu anjeun agreeing ka ieu Sarat, kaayaan, jeung kawijakan.

  • 1. Sarat

Ku ngakses situs web ieu, anjeun agreeing bisa kabeungkeut ku situs web Sarat ieu jeung Kaayaan Pamakéan, sadaya undang jeung peraturan lumaku, sarta satuju yén anjeun jawab patuh sagala hukum lokal lumaku. Mun anjeun teu satuju kalayan salah sahiji istilah ieu, Anjeun dilarang tina ngagunakeun atawa ngakses loka ieu. Bahan anu dikandung dina situs web ieu ditangtayungan ku hak cipta lumaku jeung hukum trade mark.

  • 2. Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang

Domestik pengiriman barang (ordo AS wungkul)

  • Urang ngilikan kabeh pesenan ngaliwatan Amerika Pos Service (www.USPS.com)
  • Pikeun sakabéh pesenan ditempatkeun di Amérika Serikat punten ngawenangkeun poé bisnis 7-9 ti dinten pembayaran pikeun anjeun narima pakét anjeun (weekends jeung libur teu kaétang salaku poé bisnis). Ieu ngan estimasi dumasar kaluar kali pengiriman barang rata jeung kituna bisa kacida alusna kaci atanapi pondok ti poé bisnis 7-9.
  • Ngolah waktos ieu 5-6 poé pengiriman barang anu 2-3 poé hasilna jumlahna aya poé bisnis 7-9. Ieu ngan estimasi dumasar kaluar rata pengiriman barang jeung ngolah kali jeung bisa kaci atanapi pondok batan poé 7-9 disebutkeun.
  • Lamun mesen panutupanana atawa salah sahiji jasa kami nyadiakeun ETA ieu bakal leuwih panjang batan disebutkeun.
  • Afro Kinky bakal butuh leuwih waktos pikeun ngolah.
  • Salila Libur na diobral / kaping promosi aya ilaharna sapoé bisnis lag 1-3 dina ngolah alatan éta loba pesenan.
  • angka tracking bakal dipasang ka sadaya pesenan sanggeus waktu pengolahan anu diwenangkeun.
  • Abdi ekstensi Rambut Pengetahuan Alam teu nanggungjawaban kanggo bungkusan leungit atawa dipaling dina prosés pengiriman barang. Urang ulah reimburse pembeli pikeun sagala bungkusan nu geus leungit atawa dipaling alatan kaayaan aral anu kaluar tina abdi Pengetahuan Alam ekstensi Rambut controll. Lamun hoyong tambahkeun asuransi keur pakét Anjeun punten nelepon atawa ngirim kami hiji email saméméh anjeun nempatkeun urutan Anjeun.
  • Mangga nempatkeun urutan dina tanggal anu bakal masihan nu cukup waktu pikeun nampa urutan anjeun méméh janjian bulu Anjeun. waktos Processing teu bisa expedited atawa ditepikeun. Sanajan dina waktu ongkos bisa ditembongkeun.

Kotamadya Sukabumi internasional (sakabeh nagara sejen ti AS)

  • Pikeun sakabéh pesenan disimpen di nagara sejen mangga ngawenangkeun 5-6 poé keur ngolah jeung kami bakal masangkeun angka tracking kana urutan Anjeun. waktos pangiriman baris robah kalawan unggal lokasi.
  • Pemesanan bakal shipped via UPS (www.UPS.com) ongkos pengiriman barang rupa-rupa kalawan unggal lokasi.
  • Pengiriman barang bisa dibasajankeun 20 $ - $ 65 pikeun pesenan internasional.
  • Kami teu nanggungjawaban kanggo bungkusan leungit atawa dipaling dina prosés pengiriman barang. Urang ulah reimburse pembeli pikeun sagala bungkusan nu geus leungit atawa dipaling alatan kaayaan aral anu kaluar tina abdi Pengetahuan Alam ekstensi Rambut Control. Lamun hoyong tambahkeun asuransi keur pakét Anjeun punten nelepon atawa ngirim kami hiji email saméméh anjeun nempatkeun urutan Anjeun.

  • 3. Sarat jeung Kaayaan ngabalikeun duit

ALL jualan nu Final, NO REFUNDS. Séntral anu mungkin.

  • Anjeun bisa ngabolaykeun urutan anjeun sakali deui geus dijieun dina WIB 24 munggaran. Cancellations dianggap refunds sarta kami moal ngahargaan cancellations sagala sanggeus periode 24 hr kaliwat. Dumasar kawijaksanaan kami kami bisa ngijinan parobahan urutan, upami urang ngalakukeun ngidinan robah urutan bakal aya hiji fee robah kasulitan urutan tina $ 15.
  • Nyuhunkeun hiji bursa WAJIB lumangsung dina 7 poé munggaran sanggeus pakét anjeun geus dikirimkeun. Pikeun situasi husus dumasar ukur kana abdi leuwih sering dipake tinimbang ekstensi Rambut Pengetahuan Alam hiji bursa bisa jadi mungkin. Supados anjeun tukeur bulu Anjeun sakabéh bulu kudu balik unworn, unaltered kalayan sagala tag na anjing laut gembleng dina poé 7 mimiti pangiriman. Sagala alterations bakal nyegah bursa bulu. Ieu ngawengku tapi henteu dugi ka sagala bulu nu geus motong, combed, fingered combed, sarta brushed. Sagala bulu nu geus baseuh, dyed, bleached atanapi conditioned bisa jadi teu jadi disilihtukeurkeun
  • Conto alesan yén moal dibere hiji bursa nyaéta "Kuring miharep hal sejenna" atawa "ieu teu salami kuring hayang" aya geus aya masalah fundamental jeung produk atawa kasalahan ku MNHE. Bulu mangrupakeun produk hygienic, sakali deui geus ditinggalkeun fasilitas kami kami teu bisa maké deui atanapi resell eta sakali deui geus dibuka ku meuli. Kituna bursa jeung ngabalikeun duit kawijakan urang nyaeta buritan.
  • Aya fee restocking tina $ 20 pikeun sakabéh diwenangkeun mulih, cancellations, sarta séntral nu minuhan sarat bursa urang.
  • Ku Hukum sarta Undang Florida Peraturan Kaséhatan abdi Pengetahuan Alam Rambut ekstensi LLC ieu obligated sarta diperlukeun pikeun uphold standar ieu. Simkuring moal nyieun éntitas nanaon.
  • Lamun urang mutuskeun pikeun ngawenangkeun hiji pembeli bursa nu jawab ongkos pengiriman barang balik deui. MNHE moal mayar atanapi reimburse pembeli pikeun sagala waragad pengiriman barang balik asing atanapi domestik.
  • Salaku kalayan sagala parusahaan, dagangan wae dibeuli diobral, kalawan diskon kode, atawa barang promo bakal diobral final.

  • 4. Bantahan

Bahan on MyNaturalHairExtensions.com anu disadiakeun "salaku geus". Urang ngajadikeun euweuh HARANSI, dikedalkeun atawa tersirat jeung hereby disclaims sadayana HARANSI lianna, kaasup tapi tanpa watesan ka sadaya HARANSI tersirat. Salajengna, abdi Pengetahuan Alam Rambut ekstensi Co. teu ngajamin atawa nyieun sagala Répréséntasi ngeunaan akurasi, hasil kamungkinan, atawa reliabiliti pamakéan bahan dina situs wéb Internet na atawa lamun heunteu patali jeung bahan misalna atanapi dina situs naon numbu ka loka ieu.

  • 5. révisi

Bahan muncul dina MyNaturalHairExtensions.com bisa ngawengku teknis, panulisan, atawa kasalahan fotografik. Urang ulah nangtang atawa tanda yén salah sahiji bahan dina situs web ieu téh akurat, pepek, atanapi ayeuna. Abdi Pengetahuan Alam Rambut ekstensi Co. bisa nyieun parobahan bahan ngandung dina situs web ieu kaasup istilah na jeung kaayaan, kawijakan pengiriman barang, ngabalikeun duit kawijakan iraha wae tanpa aya bewara. Urang ulah kitu, sangkan sagala komitmen pikeun ngapdet bahan. Abdi Pengetahuan Alam Rambut ekstensi Co. bisa ningali balik istilah ieu pamakean pikeun situs web na iraha wae tanpa aya bewara. Ku ngagunakeun ramat loka ieu anjeun agreeing bisa kabeungkeut ku versi kiwari Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

ninggalkeun komentar

Gabung di VIP Club kiwari.

Asup Up kiwari!

Nampi apdet Kupon! Urang bakal ngabéjaan on jualan, masihan-a-cara, contests & brand produk anyar.
Nepikeun AYEUNA!
nutup-link
Pssssttt ... Gabung MNHE téks Club Pikeun EXCLUSIVES?
ngalanggan
Meunangkeun 20% off Paké Kupon Kode "20off" 💖 Sale Ends @Midnight