Kabeneran Ngeunaan Afro Curly Rambut

Afro buuk buuk

Afro buuk buuk atawa yén Curly Afro katingal keur overwhelmingly tumuwuh dina popularitas! Kantos ti mimiti révolusi rambut alami deui dina 2007, unggal tujuan sista alami séhat nyaéta leambu bulu anu aya gedé sareng nguntungkeun jéntré! Mangkana nangkeup ti nangkep saloba dina sadaya kamulyaanna! Rambut Curly Afro mangrupa buuk alam anu ngabogaan kubah éndah atawa wangun lapisan anu tumuwuh luhur sareng kaluar kawas Afro tradisional, tapi aya kembangan anu éndah tinimbang penampilan lemes puffy. Sababaraha pawakilan resep bentuk alih-musuh maranéhna jadi haté hiji lain Afro, siga geulis.

Hairstyles & Popular Tren

Rambut Curly Afro parantos salawasna sinonim sareng nyambut sababaraha taun kalayan ngaluarkeun bulu tipe 4. Najan kitu, ku kamajuan panganyarna dina wigs, klip-in jeung ekstensi bulu kinky, Tingal ieu kungsi henteu langkung alami pikeun mareuman. Henteu ngan ukur anjeun tiasa waé anu gaduh pondok ti glam dina menit 10, tapi henteu masalah pisan tékstur bulu anu anjeun lahir. Anjeun tiasa nyerat katingal Afro Curly sareng ekstensi. Upami anjeun parantos alami, Abdi nyarankeun masang klip sanés. Meunangkeun klip in anu pangalusna nyampur sareng buuk rambut anu asli anu sabenerna ku anjeun bisa kalayan gampang ngamanipulasi pola curl sareng pulas cingcin atawa Bantu, anu kuring baris dijelaskeun engké Upami anjeun gaduh pola curl estu leupas sapertos 3a 3b, bakal jadi teuas pikeun milan sareng Curly dina awalna iwal rambut anjeun kawilang pondok. Keur anjeun divas, abdi ngasomendasi mangrupa ngaput tradisional sareng closures. Atawa garis buuk palsu Nubian pondok urang. Pola curl anu saé pikeun dianggo bakal kinky Curly, Coily atanapi Afro Kinky koleksi sabab ieu bakal masihan Afro Curly anu katingal anu pangalusna!

Afro rambut Curly, Afro Curly, curly fro

CARA SUNDA BURA Tingali: Sareng batu anu curly kanggo sis!

Cara nu sae pikeun miluan Afro Curly anu katingal teh saé nya nuturkeun tips anu gampang. Hal penting anu nganggap nalika ngarujuk katingal anjeun nya éta inget anu kasabaran nyaéta hiji kahadéan. Tumuwuh bulu anjeun seueur waktos (kavling na seueur waktos hihi) kumaha oge kuring bakal ngantep anjeun sababaraha Rahasia palsu dugi ka anjeun nyieun! Hayu urang ngamimitian

Kumaha Jieun Rambut Pengetahuan Alam abdi Curly?

Lamun rambut alami anjeun anu cukup panjang, cukup disebatkeun, gaya ieu henteu gampang pikeun narik. Anjeun parantos gaduh 3c atanapi 4a tékstur alam batan nyeuseuh sarta lebet dipikaresep bakal cekap pikeun ngahontal gaya éta. Najan kitu, upami anjeun ngagaduhan 4b 4c buuk, teras meureun nya hésé ngahontal nu idéal Afro Curly katingal. Gantina, anjeun kedah ngedalkeun penisnang atanapi parangkat Bantu pikeun ngamanipulasi pola curl.

Masang klip-in

Aya tutorial pidéo anu nunjukkeun kumaha masang Afro kinky clip Curly ins in this page nyieun panjang sedeng Curly Afro handap!

Tékstur ciri ieu parantos ditéang saatos due pikeun popularitasnya dina komunitas Amérika Amérika.

Mun anjeun teu mibanda ketebalan atanapi panjangna pikeun miceun nangkep suci coklat afro, maka anjeun salawasna tiasa anggo klip in. Meunangkeun ekstensi alam anu nyampur sareng anjeun saleresna tékstur rambut, éta penting pisan; disebutkeun, bulu anjeun moal nyampur ogé. Abdi nganjurkeun sia parantos pondok jadi buuk bakal nyiptakeun pangaruh kubah. 10 ″ atanapi 12 ″ damel anu saé sareng anjeun bakal kedah nangtukeun klip 1.5-2. Larapkeun klip éta di sapanjang rambut anjeun. Ayeuna waktuna pikeun gaya na bentukna buuk. Kanggo neuteupkeun nu katingalna, peryogi ngarambat buuk atawa jieun cétang Bantu ngabentuk curls bouncy. Pulas garing-Na langkung gancang, sareng nya nganggo langkung gampang nganggo klip peuting, péstan buuk teras leueur isuk éta. Sanajan kitu, cangreud Bantu nyiptakeun anu paling katingal kageil afro. Tumurun tentang ngalakonan Bantu anu cangreud nyaéta yén nyambut salamina janten langkung kedah janten didina dina dryer tiung. Faktor penting pikeun mertimbangkeun nalika nyobian pikeun meunangkeun pulas pilari saé nyaéta ulah aya keram beurat jeung kasar. Ieu bakal ngajantenkeun anjeun ngaréduksi detangling sareng ngabutuhkeun bulu Afly Curly anjeun pikeun saderhana pikeun ngatur.

Manusa buuk ekstensi & Wigs

Cara panggampangna sareng paling trendi pikeun meunangkeun katingal Curly Afro nyaéta ngagunakeun wigs! Anjeun tiasa nampi sagala gaya, warna, bentuk, sareng pola curl anu anjeun pikahoyong ku saeutik usaha ku saukur masang wefted Afro kinky buuk palsu Curly kawas kieu!

Kuring nganjurkeun abdi nyobian Short Nubian Coily buuk palsu Anjeun tiasa ngabentuk sareng ngartikeun curls ku cara nu sami bakal laksanakeun Afro bulu kinky. Anjeun tiasa mumbah sareng mana ogé setelan gaya kawas beling pulas sareng Bantu cangreud atanapi masang bulu Afro crochet.

HACK Pengetahuan Alam Hack!

Anjeun kedah aktip ngalatih rambut anjeun pikeun ngajantenkeun langkung kentel anjeun saatos sagala musim bumi. Najan kitu, usum panas ieu, janten janten jelas yén gaya pelindung santai tiasa berpotensi jadi jalur anu pangalusna. Sanaos dina hal ieu, urang sadayana tiasa mendilangkeun Curly kami kinky tress!! Saha anu hoyong dina waktos pelindung waktos sadayana ??? Upami anjeun angkat ka batu Afro Curly rambut anjeun atanapi anjeun curly kanggo usum panas ieu, pastikeun anjeun ngajaga tungtung anjeun.

Ngagunakeun pilihan kualitas anu tiasa jalan panjang. Hayu urang nyanghareupan éta, ngaheureuykeun rambut anjeun tiasa janten sered, khususna upami atanapi halodo atanapi Anjeun teu tiasa dianggo. Najan kitu, ku jumlah katuhu konsistensi, anjeun sacara alami mimiti jadi leuwih ésénsial pikeun ngawujudkeun langkung seueur pikeun gaya malah asup. Najan kitu, kami ngarékoméndasikeun nganggo cuti anu nganggo anu paling cocog sareng pola curl sareng ukur ukur tina akar. Gently nyokot tina akar sareng angkat. Ieu bakal nyiptakeun polumeu anu leuwih seueur sareng ngabantu rambut anjeun kanggo ngadamel tihang Afro Curly! Upami rambut anjeun buuk, anjeun badé nampi cepirén abro afro anu saur ku ngagem sambut anjeun kaluar tina gén nepi ka tengah aci rambut anjeun saatos dasok kaluar atanapi Bantu cangreud!

Kuring ngarepkeun ieu mantuan. Nepi ka waktos salajengna basa!

kira-kira MNHE

Posts Related