Blog paling komprehensif Pikeun hair Alam

Kumaha Ngarobih Beuud Kinky Rambut Pikeun Curly Rambut

Contents1 ngadamel rambut alam curly1.1 Métode alternatif: 2 cara nangtukeun curls2.1 Lengkah 4, ngonci curls di tempat: Jieun

Kabeneran Ngeunaan Afro Curly Rambut

Rambut Afro Curly atanapi nu katingal Curly Afro ngadeukeutan dina popularitas! Kantos ti mimiti

Kumaha Ka Naha Curlformers na Waveformers

Ieu bisa jadi salah nyeri dina gaya butt saré di Tapi bulu anjeun bakal katingal endah. Mun anjeun

The Tumuwuh tahapan Rambut Pengetahuan Alam

Lamun datang ka tahap buuk alami, hiji hal anu paling sering dipilarian nyaeta panjang madu sareng

Produk 6 DIY Nganggo Sari Aloe Vera

Abdi parantos kénging dina jok lidah buaya ieu sareng kuring henteu eureun na kapan. Kuring geus salawasna Nu Uninga Ngeunaan

Top 3 teu Jeung Sedengkeun Dont urang Transitioning

Abdi émut nalika mimiti transisina éta hiji pangalaman seru. Najan kitu, nalika bulu kuring mimiti tumuwuh kaluar dinya éta

Bedana Tipe 4 na 3A, 3B atanapi 3C Textures?

Utama dua jenis bulu Curly pikeun awéwé sahiji warna geus loba kamiripan, béda, sarta faktor umum. keur

Pengetahuan Alam Awards Rambut!

Hawa Hawa New Taun !!! Pikeun meungpeuk tungtung taun, Teu sangka ngan pas pikeun balik

Tips Rambut Pengetahuan Alam 10 Non-Tradisional

Lamun datang ka tips rambut alami éta cukup gampang pikeun milih tempat umum kawas: 1) Turutan metoda LOC 2)

Naon anu kudu dipigawé Ku Rambut Alam Lamun Migawe Out

Salah sahiji alesan utama kuring indit alami sabab kusabab kuring hayang bisa digawe kalawan bébas waé

6 hairstyles kalawan Vidéo-Dina ekstensi

Saha anu henteu resep katingal basajan anu gancang pikeun ngaganti halana? Utamana lamun anjeun tiasa nambihan polumeu tambahan atanapi panjangna

Tren anu pangalusna sareng gaya Pikeun Crocheting Rambut

Hei Sis! Naha anjeun émut deui dina kasuk celet mimiti 90 dina tukang 200 anu dianggo dina gaya! kumaha oge,

Abdi Big Chop Pengetahuan Alam Rambut

Hei! Naha anjeun apal nalika anjeun mimiti mimitian perjalanan buuk buuk alam? Upami anjeun parantos ngamimitian, anjeun ngadangu istilah

Geburan Rambut Hideung Awis ipis Pikeun Janten Sareng Kandel

Hai Divas! Mutuskeun pikeun alami tiasa salah sahiji kaputusan anu saé anu anjeun jieun pikeun rambut anjeun.

Hairstyles Layered and Sew-Ins with No Leave Out?

Naon naon di Divas! Na cinyusu Spring / usum na nya éta waktos sampurna janten flirty sareng bulu anjeun. Henteu aya saurang ogé

19 The Best Hideung Rambut Blog ngeunaan 2019

Tujuanana kami pikeun ngendak cahaya kana blog anu éndah anu resep teras resep. Muga kami tiasa masihan wawasan anu endah pisan

The buuk palsu Best Kanggo Awewe Hideung di 2020

Hai sis! anjeun dina wanda pikeun ngaganti katingal anjeun tanpa ngaluarkeun duit kaleuleuwihan dina ngalegaan sareng mayar

Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan yaki Rambut

Urang ditarik babarengan sababaraha lila pangalusna tetep bulu yaki Anjeun pilari brand anyar bari maké éta sarta

Kumaha Ka Jieun cuti anjeun sorangan Dina Conditioners

Lamun manggihan hésé pikeun manggihan hairstyles alam, anjeun nyaho perjuangan. Ngajaga bulu Anjeun adequately moisturized kadangkala

Pituduh Pamandu Pikeun Protective Styling & 4C Hairstyles

Dewa ngeureunkeun stressing kaluar. Muhun, anjeun ngagaduhan buuk 4c, sareng anjeun hariwang ngeunaan pilihan gaya anu aya béda

Gaya Pikeun Transitioning Pikeun Rambut Pengetahuan Alam

Cukup sering sakumaha awéwé tina warna, urang ditéang urang hoyong solusi anu paling saé lamun mutuskeun ngeusian buuk alami.

Kumaha Ka Cokot lempeng Rambut Pengetahuan Alam Tanpa Ruksakna Panas

Dina sawatara waktos, urang sadaya tiasa ngadangukeun carita oror dina karusakan panas sareng kontra alami

Pangwangunan Rambut Manusa Klip-Na Pangsaéna Pikeun Awewe Hideung

Néangan klip anu pangsaéna dina ekstensi kanggo Afrika Amerika penting pisan. Canta bisa nambahan jalma inci tambahan pikeun anjeun

Tren untun pangluhurna 2019

Sumuhun usum panas tungtungna di dieu sareng waktos anu pangsaéna pikeun kambang cambut éta kanggo sababaraha ol anu saé

Pangalusna Beard Kamanusaan sarta Studi Produk Pikeun Hideung Lalaki

Urang mutuskeun pikeun ngalakukeun hiji hal béda jeung acara cinta ka lalaki hideung perawatan janggot. Urang bakal nutupan sagala panganyarna

Pro jeung kontra ngeunaan Mini pulas

Naon anu dugi ka sistaz sareng brothaz kuring, ngabagéakeun balik deui anu sanésna. Mun anjeun wilujeng sumping anyar I buka

Tumuwuh Rambut Pengetahuan Alam anjeun

Teu ngetik bulu 4 tumuwuh? Ieu patarosan anu Jigana paling awéwé kalayan jenis 4 bulu geus ditanya

Kaadilan adil: Cyntoia Brown

Contents1 Naon Eta kajadian nepi ka Cyntoia Brown? 1.1 Kumaha Society muterkeun hiji role1.1.1 Bias di Kaadilan System1.1.2 Dina Beginning1.1.3 "7"

Hiji produk pikeun mantuan ngurangan shedding!

Abdi biasana dina pilarian pikeun produk murah DIY nu bisa mantuan kalawan bulu kuring jadi cageur. Abdi percanten

Kumaha Ngeureunkeun Rambut Pengetahuan Alam Ti Ngarecah sareng Shedding

Ulah anjeun hate eta mun anjeun sikat bulu Anjeun sareng ngawitan ningali hileud pondok saeutik sabudeureun tilelep anjeun? leuwih alus

Appreciating nu Afrika Amérika Oranyeu nyaéta New Hideung Anjog Ladies

Nalika usum mimiti Oranyeu Nyaeta Anyar Hideung sumping kaluar, abdi kungsi dicampurkeun parasaan ngeunaan eta saméméh

Gabung di VIP Club kiwari.

Asup Up kiwari!

Nampi apdet Kupon! Urang bakal ngabéjaan on jualan, masihan-a-cara, contests & brand produk anyar.
Nepikeun AYEUNA!
nutup-link
Pssssttt ... Gabung MNHE téks Club Pikeun EXCLUSIVES?
ngalanggan
Meunangkeun 20% off Paké Kupon Kode "20off" 💖 Sale Ends @Midnight