Kinky Curly kebat

$90.00 - $180.00

Ninun rambut kari kinky mangrupa pilihan anu saé pikeun awewe milarian langkung seueur. Tékstur ieu pisan dicampurkeun kalayan jenis rambut 3c 4a alami.

atra

Ngaput-Dina Spesifikasi:

  • Satengah ninun Curly ngaput-di nyaeta 1 - 1.5 bundles (satengah tina bulu anjeun ditinggalkeun kaluar)
  • Pikeun ngaput-di parsial, nya éta bundles 2.5 (nu bakal parted kalawan sisi kénca kaluar)
  • Pikeun ngaput-di pinuh, éta ngeunaan 2.5 - bundles 3.0 (nu ngawengku euweuh bulu ditinggalkeun kaluar)
  • Pikeun sagemblengna pinuh ngaput-di ngagunakeun hiji MNHE panutupan, éta 2 bundles kalawan panutupanana a.
beurat3.5 oz
panjang

10 ", 12", 14 ", 16", 18 ", 20", 22 ", 24", 26 ", 28"

resensi 42 pikeun Kinky Curly kebat

webmaster

Gemblengna, Sumuhun Abdi mésér deui. Ieu bulu bener alus pikeun naon éta. Kuring kungsi saeutik saeutik tina hiji masalah tangleing tapi nu bisa diharepkeun ku bulu kedap ieu. Taya matting tapi tangles enya lantaran tina ringlets saeutik ketang, Shedding ummmmm idk acan. Tapi bulu nu lemes tur pisan gampang pikeun ngatur salami anjeun tetep nepi ka dinya. Kungsi eta dina keur kira sabulan ayeuna tur gering probable lebet pikeun sejen minggu 6-7 sateuacan abdi nyandak eta kaluar. Tapi pasti méré bulu kuring putus ngabentuk styling poean na tugging. I do nyarankeun bulu ieu lamun boga waktu nepi jaga. 4 béntang ti kuring., Jeung enya abdi bakal mésér bulu ieu deui! 🙂

webmaster

bulu hébat! Kuring baris mésér deui. béntang 5 sarta layanan palanggan hébat. Hatur nuhun pikeun pangajén customer abdi hatur nuhun kartu kalawan urutan kuring, anu hiji touch nice. Bulu pisan lemes sareng pancen anca kana datangna. Geus beresih jeung siap install!

webmaster

Sumuhun enya enya bulu ieu Sigana kitu freakin alus on kuring hihi. Kuring fool ampir everybody! meunang 14 "16" 18 "na dipaké ngeunaan bundles 2.5. bulu pisan badag jeung pinuh. Nyaan mikaresep maké bulu ieu kaluar. Ive kagungan eta dina niup kaluar na Curly. -na pikeun loba beusi datar tambah abdi resep niup nu kaluar katingal. Lemes pisan, teu bau lucu.

webmaster

Kuring kacida bogoh ka bulu ieu. Kuring ngan narima eta dina surat isuk ieu sarta geus murag asih jeung ngarasakeun sarta katingal tina bulu. Sanajan eta tuh butuh sababaraha lami kanggo buuk nepi ka dieu, maranehna digawekeun ku kuring pisan graciously pikeun mastikeun yén kuring kungsi bulu abdi ku tanggal anu kuring diperlukeun. Hatur nuhun pisan jeung kuring pasti bakal susunan deui.

webmaster

The bulu pangalusna Kuring geus kantos dibeuli ... kantos !! layanan palanggan éta endah tur I boga keluhan. MNHE meunang rating béntang 4 saukur alatan ngolah na pengiriman barang kali nyatakeun, sakumaha kuring dibeuli dina mangsa diobral a jeung mangsa balanja biasa. Beda antara dua éta 1 dinten, tapi ngolah na pengiriman barang waktos anu ngadeukeutan ka 2 minggu, nu hébat sakumaha balanja online paling nyaeta 2-3 minggu. Tiasa nguciwakeun mun teu sumping gancang.

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu Ieu endah! A loba pangropéa. Ieu kawas bulu alam jeung perlu perhatian tapi Sigana pisan geulis mun anjeun neuteup sanggeus eta. Kuring detangle unggal sababaraha dinten ku cai sarta ninggalkeun-di conditioner. Kuring geus kungsi bulu pikeun ngeunaan 3 minggu ayeuna jeung aya euweuh matting acan na saeutik shedding jadi Abdi pisan senang jeung kualitas nu! Hatur nuhun MNHE

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu nu super anca, abdi nampi eta dina pigura waktu nu ieu mah bébéja. Gampang pikeun ngatur sarta eta Sigana mah milik. hatur nuhun

webmaster (Diverifikasi boga)

Ngan narima bulu mah OMG Abdi bogoh Abdi bogoh. bungkusan ieu lucu. bulu nu aya flawless jeung lemes ka kabaran. Kuring maréntahkeun 2 bundles na mah teu bisa sabar mun meunang bulu ieu dina kulit sirah kuring jadi abdi tiasa slay on vacay abdi. Hatur nuhun MNHE

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring ngan hayang ngabejaan Anjeun sabaraha I LOVE bulu abdi ❤️ I warna buuk. Kuring ngagem aranjeunna sabtu minggu ieu pihak ultah jeung dulur sangka ieu bulu nyata abdi.

webmaster (Diverifikasi boga)

Ieu susunan mimiti ekstensi bulu Kuring geus kantos nuju di hirup kuring. Kuring teu boga pamanggih naon nyangka tapi I LOVE naon kuring meunang. Mah nuju 2 bundles na panutupanana a. Pasti rencana on meuli deui!

webmaster (Diverifikasi boga)

Sakabéh pangalaman éta hébat. layanan palanggan éta hébat. layanan palanggan éta kabuka sarta sering. bulu nu aya geulis. Kuring ogé bleached bulu jeung Abdi kalintang heran yén pola curl balik tapi tuh loosen a tho saeutik jeung pola curl téh masih jadi geulis. Kuring ogé teu kaayaan jero nu sapeuting bulu sanajan na i diwenangkeun ka garing hawa. bulu ieu geulis tur masih ieu sanggeus install. Ayeuna kuring geus dipasang ngeunaan 10 poé kuring bakal masihan update bulan engké tapi ieu toko kuring ti ayeuna bade ka hareup.

webmaster (Diverifikasi boga)

Kami jadi senang kuring kapanggih maneh guys. I am a Kinky Curly Girl sarta Kami pisan picky ngeunaan ekstensi abdi. Kuring dibeuli teh kebat Kinky Curly kalawan frontal a. Kuring kungsi bulu ieu dipasang pikeun sabulan. Kuring geus warna bulu ieu tilu kali jeung ayeuna dijieun buuk palsu kaluar tina bulu ieu. Curly kuring kénéh endah !! Hatur nuhun MNHE

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring dibeuli bundles ieu sarta dipikacinta kumaha eta anu dicampurkeun kalayan bulu alam kuring sampurna. Ieu kadua kalina abdi susunan ti anjeun guys sarta baris mesen deui !!! Téh mangrupa kudu boga! Hatur nuhun MNHE

webmaster (Diverifikasi boga)

Abdi bogoh bulu ieu !! Naha hiji ngaput di for teteh saeutik ka cocog pola curl nya jeung eta blends kitu ogé, bulu nu lemes pisan jeung curls anu kedap tur geulis. Pasti nyarankeun!

webmaster (Diverifikasi boga)

Dipaké bulu ieu pikeun ngaput di kalayan panutupanana sarta Ladies punten masihan hiji coba teu nguciwakeun. Hayu urang dicampurkeun dina kalawan euweuh masalah. Abdi teu tiasa ngantosan nambahkeun pop tina warna. I am a customer super wareg. Kacida nyarankeun bundles ieu.

webmaster (Diverifikasi boga)

The shrinkage kami nyata ngagaduhan bulu baseuh abdi dinten berkat hujan. Lamun kuring meunang ngarep I blotted bulu abdi kalayan anduk sarta blowers garing dina setting low na mah ieu alus pikeun buka. Teu sangka ieu bade janten perjuangan hiji tapi ieu mah henteu. bulu Ieu kaleresan. Hatur nuhun MNHE

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring maréntahkeun tilu 16 "na sewed aranjeunna ka cap kubah nyieun hiji u-bagian buuk palsu. bulu nu sumping kaluar endah pisan. Kuring geus kungsi saeutik tangling tapi bulu kinky na jadi harepan na. Kuring geus ogé geus ngojay di bulu jeung ayeuna teh rengse pisan kacida alusna kitu éta pasti kualitas hébat!

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring sok hesitant mun meunang bundles ieu tapi Abdi bogoh aranjeunna pisan. Ieu teh 14 inci kinky Curly. Aranjeunna geus jadi éndah. 💞 Ieu jadi serbaguna! Pasti rék balik deui atanapi coba salah sahiji kumpulan lempeng anjeun dina mangsa nu bakal datang.
-Essence

webmaster (Diverifikasi boga)

Hatur nuhun kana kiriman super gancang ka Inggris. Kuring ditempatkeun urutan abdi Minggu sore na narima eta Salasa. Kuring geus pernah dipaké bundles sateuacan na Kami pasti moal ahli lamun datang ka lakukeun bulu kuring, tapi maranéhanana éta super gampang ngagunakeun na 2 bundles disadiakeun leuwih ti cukup Jilid. Hatur nuhun MNHE :)

webmaster

A loba Pasén abdi mairan dina bulu kuring sarta abdi geus diarahkeun aranjeunna ka anjeun. Dua Bulan jeung eta tetep Sigana hébat! Abdi resep pisan éta.

webmaster

abdi meuli 3c4a Curly kinky sarta bulu di anjog jadi freaking geulis. Kuring kungsi rencana on dying bulu ieu tapi ieu sieun abdi didnt hoyong mess eta up! Hihi Anak geus ngeunaan 2 minggu masih geulis AS kantos kuring ditunda au bagian nu Kuring pohara nyarankeun! Kacida! Hihi pisan geulis kuring meunang nu upart kit 1 mun balik kalayan ieu sareng abdi ngira yén éta pohara merenah nu aranjeunna ngajual jalma! Hiji STOP warung!

webmaster

Kuring meunang 1 kebat tina 14 "dina tékstur 4b4c nyieun sababaraha klip-in pikeun nambahkeun volume ka bulu kuring sarta ieu digawé kaluar kacida alusna. bulu abdi ngeunaan 14 "nalika abdi flatiron dinya na eta Sigana ngan kawas tékstur shot 4b4c. Ku kituna abdi mutuskeun pikeun meunangkeun 14 "kebat sarta digawé ogé! Hampura abdi cant méré pamadegan faktual ngeunaan shedding atanapi tangling b / ci dont sare di abdi klip-in tapi keur waktu anu singget i ulah ngagem éta maranéhna nyampur ogé kalayan bulu kuring sarta abdi dont boga isu naon! OHHH cara pangalusna i nyampur téh mimitina abdi nambah klip-in ka bulu abdi lajeng abdi boh ngalakukeun untun hiji kaluar atanapi pulas kaluar kitu boh ninun tur bulu kuring kudu pola curl idéntik sami!

webmaster

Hei yall, 1st abdi hoyong disebutkeun yen abdi bogoh ka bulu ieu. Kuring bairly kudu ngalakukeun nanaon keur ka meunang ka nyampur jalan katuhu. Lamun salah sahiji anjeun alam sarta boga aréa panas ruksak. DONT motong IT. Anjeun tiasa meunang bulu ieu sareng eta bakal jadi geulis. Kuring boga 4b bulu na i kungsi ninggalkeun kaluar aréa nu ieu panas ruksak ka tékstur 3c / 4a na i dipaké bagian nu keur leaveout kuring sarta kuring didnt kudu ngalakukeun nanaon keur nyampur. Kacida luhurna pangropéa bulu tho. Kudu baseuh eta alot utamana lamun ngaganti gaya. Tapi abdi kudu ngalakukeun anu mibanda bulu kuring sorangan ogé ambéh didnt ganggu kuring pisan. Tangeling éta oke. sarta shedding éta oke. Hal pangalusna ngeunaan bulu ieu pola curl. Gemblengna i ulah nyarankeun jeung layanan palanggan anu endah pisan.

webmaster

Kinky Curly 3c4a. lemes pisan jeung geulis curls. SO tebih na geus di salila kira 2 minggu nu cukup lila pikeun ngabejaan lamun bulu nyaéta kualitas atanapi sh * t na ieu téh pasti kualitas! Bakal purchasing deui tebih deui. WHERE gaduh YALL GEUS ALL My Life hihi

webmaster (Diverifikasi boga)

Sajauh bulu ieu endah! Jalma pikir éta bulu alam kuring sadaya waktu! bulu nu lemes tur airy. 3 bundles teu ngarasa beurat pisan. Atuh sikat kaluar bulu ningali kumaha badag bakal na eta teu. Kuring ieu porsi Dianna Ross realness hunny! Eta tuh meunang curl na deui. Geulis pisan nalika baseuh

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring kacida LOVE rambut ieu. Hayu urang geus pisan teuas nyobian pikeun manggihan pola curl kuring sarta ieu tékstur pasti nu loyog. tékstur Ieu mataches mu 3b / c bulu alam sampurna, urang nganggap éta bulu alam kuring. Kuring maréntahkeun 2 bundles. Pisan pinuh pikeun hiji kebat dipaké satengah di sadetik éta leuwih ti cukup.

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring dibeuli dipasang bulu ieu mom mah jeung manehna kacida mikanyaah eta ...

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu masih endah tur lemes pisan malah teleb Kuring kungsi eta pikeun 2 bulan. Kuring cowash bulu nu unggal 2 minggu nganggo leavein sarta kaayaan dina eta. Sigana nyata jeung alam tiis sahingga Iam kalawan éta.

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu geulis pisan. Ieu hiji patandingan deukeut bulu alam kuring. Kuring geus dikumbah eta dua kali jadi jauh na tiap time curls kasampak hébat. Kuring geus dipaké eta dua poé berturut na ayeuna teh lakukeun ogé jadi jauh. Pasti baris mesen deui. Meureun anu panjangna pondok. Heboh Toko

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring narima bulu kuring dina waktos! bulu Ieu pisan lemes jeung harga, Kami amazed sahiji kualitas buuk. Éta endah !!! Kuring kungsi mamang kuring di hareup ngan kusabab hargana tapi masihan eta ditembak atoh sarta Kami sooo bungah atuh! Kuring bakal pasti jadi susunan bulu abdi ti dieu deui jeung ngarujuk sakabéh babaturan kuring oge!

webmaster (Diverifikasi boga)

Pasti nyarankeun, Kami pisan hususna ngeunaan bulu Curly kinky kusabab shedding na tangling. bulu Hal ieu méré kuring sacara harfiah NO masalah jeung kacida anca. Kuring malah ngagaduhan panutupanana munggaran kuring dina tekstur sarua nu Abdi bogoh. Kuring bakal purchasing ti anjeun guys ti ayeuna.

webmaster (Diverifikasi boga)

Patut duit !!! Kuring dibawa 3 bundles sababaraha bulan kapengker sarta pamustunganana megatkeun pikeun neangan bulu kuring rengse. bundles ieu bom !!!! Tékstur on titik, shedding saeutik mun taya, blending on titik, pola Curly on titik, panjangna mah éta icing on jajan. Kuring bakal susunan beuki

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring masihan bulu ieu 4 béntang. Abdi bogoh tékstur jeung pola curl tapi hancana tangle. Kuring diperkirakeun yén tapi teu nyandak jauh ti kualitas bulu. Kami impressed di kumaha ogé bulu abdi Sigana sanggeus 7 minggu Sumuhun !!! minggu 7. bundles ieu leungeun pangalusna handap sarta kuring bakal customer ulang.

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu hébat jadi jauh !! pamikiran kitu lemes ngeunaan dying eta jet hideung tempo warna bulu alam kuring. Ieu fits snug na I gaduh bulu kandel. Abdi resep éta. Kuring meunang upart jeung eta blends ogé. Ngan kumaha atuh ieu expecting

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu Ieu anca !!! Pola curl téh jadi pinunjul! Kuring geus ngan kungsi eta for beurang. Bener mudahan éta leres mun éta tékstur. Nyaan bogoh ka eta.

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu ieu kami pancen sampurna ti aing! Babaturan teu bisa ngabejaan yen kuring geus maké éta! Ngobrol ngeunaan héran! Taya trik. Taya gimmicks. Taya bulu questionable subpar. Ngan mewah, sampurna wefted delishusness coily! Salian keur milik hiji awéwé hideung enterprising (badag Ditambah), layanan palanggan dirina nyaeta saluareun reproach. Tetep nepi ka Bu karya fabulous !! Hatur nuhun pikeun nyieun Diva Tentara ieu kasampak malah leuwih fabulush :)
Pasti bakal balik!

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring kudu masihan parusahaan jeung bulu 100000 Anjeun% kudos ti handap haté abdi abdi teu nganggap yén éta sabenerna bakal cocog pola curl kuring lolobana alatan i oge unsure tina pola kuring salaku Kuring geus ngan pernah dibéré dinya loba usaha pikeun ngaidentipikasi tipe bulu kuring, tapi boh cara bulu ieu endah tur kuring geus dipaké unggal jenis tunggal extension jeung buuk palsu mungkin anu geulis pricey na ku tebih teh pangalusna dina kualitas jeung kanyataan yén éta dijieun pikeun nyocogkeun Afrika Amérika awéwé tipe bulu téh écés.

webmaster (Diverifikasi boga)

Bulu IS endah !!! Kuring meunang 3 bundles OF 18 inci I ngan dipaké dua di antarana. Bulu bieu SHEDS I ngan bangun teu kudu sisir OR sikat IT. Kuring ngan ditambahkeun Sababaraha minyak kitu wae. Pengiriman barang THE pisan gancang. Jasa customer endah maranéhna diteundeun kuring diropéa kalawan nyukcruk jeung dijieun PASTI I teu boga masalah sareng bulu .. Kuring nyarankeun saha mésér rambut ieu !!

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu Ieu endah pisan. Aranjeunna cocog bulu abdi sampurna. Kuring boga curls lolobana 3c tapi miboga saparapat ti sakabéh bulu kuring deukeut nape tina beuheung kuring nu badag curls looser. Maranéhanana gampang pikeun nyampur, sarta Kami geulis dahsyat di lakukeun bulu. 2 bundles téh leuwih ti cukup, kuring kungsi salah sapotong lagu ditinggalkeun leuwih. pasti bakal nyarankeun ka sadaya katresna Curly abdi.

webmaster (Diverifikasi boga)

Cinta tékstur bulu blends ogé kalayan bulu alam kuring! Warna bulu na eta nyandak ogé! parusahaan gede jeung endah layanan palanggan nuhun pisan.

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring saméméhna geus dipiboga bundles 14inch anjeun tapi sumping deui mésér 16inch kinky Curly anjeun jeung aku di CINTA. Ieu panjang sampurna pikeun kuring. Abdi bogoh ekstensi anjeun!

webmaster

Desain bener nice jeung gaya sarta bahan poko luhung, boro lain nanaon urang rék: D.

Ngan asup nasabah anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review hiji.

mésér Bundles Runtak Nuntak Kinky Online

ninun Curly kinky is salah sahiji item nu paling populér MNHE di. Pola curl ieu nyampur sumur sareng ratu-jalma anu ngagaduhan bulu 3b sareng 3c alami. Kempelan curl kinky mibanda éndah spiral sareng laras curls. Bulu ieu mangrupikeun tawaran sedeng jeung low sareng seueur polumeu na awak. Curly kinky dijieunna tina 100% rambut manusa tina kimia kasar sareng dyes. Rambut bakal dina warna hideung alami, anu deukeut ka 1b / 2. Bundles urang sanggup ngatur. Abdi Biasa Rambut Pengetahuan Alam Kuring masihan nasabah sareng produk kualitas sakedap. Pariksa ulasan customer. Sadaya urang ngaput-di ekstensi bulu manusa geus dilakukeun pikeun nyocogkeun ka kahayang awéwé tina warna.

Upami anjeun gaduh curls anu langkung rapat, pariksa produk-MNHE Coily; nu nyampur nicely kalayan jalma anu miboga curls 4a. Contona, ieu 4c ninun ngagabungkeun ogé kalawan jalma-jalma anu ngagaduhan tékstur rambut 4b & 4c. Yaki anu kari kinky anu dicampurkeun jeung tékstur sapertos 3a. Unggal kebat nyaéta kelir parawan. Kami ngan ukur ngarobih tékstur sareng teu aya bahan kimia anu kasar kantos noél pangémensina. Kualitas salawasna prioritas 1st urang. Jalma anu miboga tékstur anu langkung mirah sapertos 3a kedah nyobian Koléksi curl urang, sareng anu ninun anu langkung jiga sapertos 4a kedah nyobian Koléksi Coily urang. Curly kinky kami yaki henteu ngagaduhan serat sintétik atanapi anu ngeusian.

spésifikasi:

  • Unggal kebat bakal ngeunaan 3.5oz (masihan atanapi nyandak ngeunaan 0.2 oz)
  • warna alam (teu pewarna)
  • kimia-gratis
  • 100% manusa: buuk ieu téh aman kanggo ngumbah, warna, sareng ngalempengkeun. Mangga pake panahan panas pikeun nyegah karuksakan panas sareng neangan profésional kanggo sadaya perlakuan warna.
  • Panjang anu aya di 10 ″, 12 ″, 14 ″ 16 ″, 18 ″ 20 ″, 22 ″, 24 ″, 26 ″

ninun bulu Curly kinky

Pangwangunan Rambut Asasi Manusa Pang Hormat Curly Online

Becometa hese neangan mancangan buuk manusa anu tiasa nga-celir katingal anjeun. Di dieu di MNHE, anu mangrupa tujuan urang sangkan tresses singa bikang katingali seueur, anu pang menonjol, atanapi langkung deui dina jalan tetep bawahan atanapi kateguhan. Tékstur ieu ogé disebat dina bulk Rambut Kinky Curly CrochetNu mangrupakeun rambut tanpa jagoan anu idéal pikeun gaya gaya gileud sareng braids individu.

Kumaha paduli:

  • ko-ngumbah sateuacan masang
  • nerapkeun jumbo twists 6-8 peuting pikeun ngajaga rambut nya éta
  • Paké sari sutra atanapi satin atanapi bonet.
  • ulah aya gél

Naha Kudu nganggo ekstensi anu cocog sareng tékstur rambut anjeun?

Kitu pisan mésér ekstensi ninun Curly kinky anu cocog sareng tékstur rambut anjeun, khusus keur ngaput-ins. Anu pangalusna anu paling bulu Curly kinky atanapi salah sahiji tékstur kami nyaeta aranjeunna nyampur ogé kalawan cuti anjeun kaluar. Alesan utama urang ngagem ngaput nyaéta utamina pikeun masihan rambut urang atanapi nganggo kusabab kami nuju rambut sabenerna henteu salami sapinuhna sakumaha kami mikahayang. Najan kitu, penting pisan pikeun nangtayungan rambut anjeun nalika ngagem anjeun ngaput-ines pikeun ngahindarkeun karuksakan sareng karuksakan sareng ngamajukeun tumuwuhna bulu séhat.

Naha ngaput-baju dina rambut anjeun buuk?

Leres, ngeunut tiasa ngabantosan bulu anjeun di tempat leres di leres tur paling penting, upami anjeun gaduh tékstur yaki pikeun cocog sareng anjeun. Lamun pikir urang kempelan nyaeta stunning jeung anjeun kedah gaduh deui, tapi éta henteu cocog sareng tékstur bulu alam anjeun teras katingal di buuk palsu Curly kinky.

remy parawan Brasil

Sabaraha / Dimana Beuli?

Sanggeus ampir dékade tina nyadiakeun bundles kualitas luhur, éta janten Misi MNHE pikeun nempatkeun nasabah mimitina. Dealsta pisan sababna kunaon nganyahokeun kebat jeung khususna badag penting pisan pikeun langganan urang. MNHE ayeuna ngirimkeun sadaya produkna nganggo dunya. MNHE ngarti yén awéwé tina warna anu sakumna dunya pantas akses. Cara nona ngora karasaeun tina rambut nya penting. Mangaruhan unggal pangaruh pikeun nangtukeun kageulisan hiji urang. Kantun, jalan awéwé ngarasa prioritas na. Eachta pisan sababna unggal masing-masing strand diwangun alak anu katingali alami-alami anu nyampur kalayan gampang. Sakabéh kebat anu paling gedé, sahingga detangling henteu kedah jadi masalah upami anjeun parantos nuturkeun pitunjuk perawatan rambut.

Blog MNHE boga seueur pilihan anu tiasa anjeun bawa pikeun nyiptakeun wéb buuk anu pangrenah ku ngagunakeun tren panganyarna pikeun 2020. Sahingga saatos anjeun mésér nangkep kariosan, urang nétélakeun sababaraha cara Anjeun tiasa ngarankeunkeun katingal anjeun! Prosés anu nyayogikeun rambut anjeun seueur pisan kanggo karyana, damelna pangabutuh dibuntuykeun repot-bébas. Whyta pisan sababna nyungsi gaya anu paling panas sadayana, khusus keur milarian panawerna gampang pikeun ngagundel waé waé waé. Barina ogé, seueur awéwé leuwih resep gaya gancang jeung lucu. Pikeun jalma anu katingali ku cara anu endah pisan sareng canggih, pariksa bagian bab pikeun dipanggihan deui. Pastikeun anjeun ngalanggan kana newsletter MNHE kanggo inpormasi salajengna ngeunaan kumaha anjeun tiasa gancang ngembangkeun rutin sareng rambut anu sehat sareng seueur deui. Salaku mérek, anu nilai urang tiasa masihan kapendak palanggan ngirimkeun kasenian saé pikeun awéwé warna.

Pariksa ieu bulu lempeng kinky, éta nambihan volume luar biasa, sareng éta kandel!