Afro Kinky kebat

$100.00 - $190.00

Ucapkeun enya TRESS nu! Afro bulu kinky dijieun pikeun meniru tipe 4 textures bulu alam leres kalayan ringlets leutik sarta kinks Z sakuliah buuk. Éta 100% bulu manusa parawan nu boga saeutik mun euweuh Sheen na blends effortlessly.

atra

Afro Kinky mangrupa cocok idéal pikeun 4c textures bulu atawa keur textures kalawan saeutik mun euweuh harti curl. The ringlets pisan leutik na ketang. Urang diusahakeun kami pisan pangalusna pikeun jadi gaduh panulisan 4c bulu ngahasilkeun ekstensi ngan keur anjeun! Anjeun teu kedah ngalakukeun beluk pulas nyieun adun flawless. Kabéh nu peryogi nyaeta pudding styling favorit anjeun sarta sikat denman!

  • Warna bakal dibasajankeun Pengetahuan Alam Dark Brown mun Pengetahuan Alam Hideung
  • Afro Kinky pisan kinky kalawan saeutik mun euweuh harti curl.
  • Sedeng ka luster low.
  • Bulu nyaéta ngeunaan 3.5 oz (masihan atanapi nyandak 0.2 oz)
  • Sadia tebih: 10 "pikeun 30" (diukur stretched)
  • mesin Wefted
  • Remy (cuticles Blok dina arah anu sarua)
  • bulu Ieu bisa motong, berwarna, dyed, datar-ironed, dikumbah, conditioned, bleached tur leuwih!
beurat3.5 oz
panjang

10 ", 12", 14 ", 16", 18 ", 20", 22 ", 24", 26 "

resensi 43 pikeun Afro Kinky kebat

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu Ieu sawarga. Kuring maréntahkeun hiji dibuntel sarta mutuskeun kuring miharep sangkan klip in kalawan buuk. Kuring warna bulu jeung Teu sangka eta teu bade kasampak alus tapi buuk éta kénéh poppin '. Ku kituna loba PPL complimented bulu abdi na teu sanajan henteu nyadar yén ieu mah kabéh milik. Pasti bakal nyieun leuwih purchases kapayunna.

webmaster

Kuring ngan disimpen urutan kuring keur bulu ieu! I cant antosan mun meunang eta. Sigana kawas eta cocog bulu abdi sampurna! Im super excied !!!

webmaster

Ngan ngagaduhan eta dina surat nu kiwari sarta OMG !!!! bulu ieu mangrupa cocok pasti mun kuring sorangan! Tungtungna hiji parusahaan nu sabenerna understands naon bulu alam Sigana na karasaeun kawas. I ko-dikumbah ku panggih herbal pantun hidrasi sakumaha dianjurkeun jeung combed kaluar kalawan sikat demnan mah ngagantung kana dry.I éta bisa nangtukeun bulu kana ringlets bener bener leutik anu kasampak kawas bulu 4c leres! Shrinkage teuing riil nu mibanda hihi bulu ieu tapi jadi aya bulu nyata abdi. bulu nu lemes oge! NO crunch IEUH YALL! Ieu pertandingan pangalusna i tos kantos kapanggih pikeun kedap bulu 4c abdi. Hatur nuhun hatur nuhun soooooooo loba. Kuring keur ngirim hiji nangkeup Cyber ​​ka unggal anggota tim MNHE. Hatur nuhun pisan. I cant antosan masang.

webmaster

Abdi bogoh bulu ieu. Kuring maréntahkeun éta pikeun indung kuring saha alam. Manehna kabukti 60 di sababaraha minggu manehna bakal ngagem ieu salaku bulu ultah nya. Kuring bakal ngirimkeun poto pas mungkin. bulu nu aya geulis. Lamun bulu dina téh sakumaha alus sakumaha kualitas layanan palanggan kuring narima lajeng IM yakin bakal aya euweuh isu. Pics datang geura-giru.

webmaster

BF kuring mikanyaah buuk, abdi dyed nu tips rambut kuring jeung kualitas nu pernah falters. Kuring kungsi pangalaman bener alus sareng anjeun guys !! Kaula bade panjang sangkan kuring ditempatkeun urutan thx sejen.

webmaster

LOVE Kinky teture Afro ieu! Kuring maréntahkeun 2 18 "na eta mah sakadar sampurna pikeun tékstur abdi! Abdi teu bisa nyarita kacida cukup. hatur nuhun IM super senang jeung meuli kuring. Hijina hal téh nya éta nyandak salamina pikeun anjog tapi éta pisan patut Didagoan. Kuring geus pernah datang di sakuliah bulu anu jadi sampurna pikeun kuring! Nuhun sakali deui. 5 béntang!

webmaster

Ieu urutan kadua ti MNHE, kumaha Abdi pisan pleased jeung urutan ieu 10 Afro kinky di. Ieu jadi leres tur anca. Kuring mesen heula a 20 di na mah ieu teu jadi gumbira. Teu nyandak warna ngarobah ogé, tapi bulu pondok tuh kalawan euweuh masalah. Cinta eta, siap mesen urutan katilu. Bisa meunangkeun saeutik gancang, tapi éta naon éta.

Hatur nuhun MNHE

webmaster

Abdi rék mesen sababaraha bulu ayeuna mah asa éta patandingan

webmaster (Diverifikasi boga)

Lieur cinta bulu ieu! Ieu cocog bulu nyata abdi jadi ogé. Cool tékstur jeung pisan manageable. Gampang pikeun miara jeung Sigana bener alam.

webmaster (Diverifikasi boga)

Ieu hiji-hijina situs sahingga tebih nu boga klip in Heboh keur bulu 4c. Biasana bulu Sigana mah a sayang gagak atawa ngan matted tur wajar pilari. Atuh frohawk di bulu kuring maké klip in kasebut sarta eta Sigana endah pisan. A loba coworkers abdi teu sanajan teu knowtice yén kuring kungsi ninun hihi. bulu ieu saeutik torek ti warna alam kuring sangkan kuring kungsi ngalelep deui hideung deui nyandak warna sumur. Sajauh Abdi senang. Ngan geus saminggu tapi s jempol 👍.

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu nu pohara lemes sareng Abdi nampi eta di luhur pisan timely. Ieu cocog bulu 4C abdi sampurna. Kuring digawe kana U bagian buuk palsu maké 2 bundles: 14 na 12 inci sarta eta sumping kaluar Heboh ngagaduhan jadi loba compliments on bulu ieu.

webmaster (Diverifikasi boga)

Ieu hartina dina bulu pangalusna kantos! Kuring maréntahkeun 2 bungkus 12 inci. Kuring geuwat shampooed bulu jeung beberesih sampo lajeng I warna bulu nu maké warna bulu profésional nu Kuring kungsi ngan nempatkeun dina bulu kuring. cocok sampurna! Afterwards I shampooed na conditioned dinya kawas biasa. Kuring sewed eta dina bulu kuring ninggalkeun perimeter kuring kaluar jeung adun. Kuring NGAMANIPULASI tékstur sareng sikat denman sakali ieu dina bulu kuring. Kuring bobo kawas normal jeung miara eta kawas I do alam kuring sorangan. Éta sampurna. Sacara harfiah NO SHEDDING! Abdi teu tiasa ngantosan kana tatanan langkung.

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu ieu kacida nu pangalusna! Ieu blends sampurna mibanda alam bulu 4b 4c abdi. Ieu hiji-hijina bulu Kuring geus diusahakeun nu sabenerna cocog tékstur abdi!
*** Jamie

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE MY Hari !!!!!!!!!!!!!! Pasti cocog TO sorangan! WHO terang! Hatur nuhun MNHE Pikeun catering TO AS BENER 4B 4C NATURALS! Milik ANAK ... YUP ANAK ALL milik hihi

webmaster (Diverifikasi boga)

Nalika kuring mimiti nampa kuring kungsi diajar kumaha ngurus eta jeung produk naon make. Ayeuna mah gaduh nu handap pak éta favorit abdi! Kuring kungsi eta dipasang dua kali, kuring narima sooooo loba compliments di dinya. Sigana ngan bulu kuring sorangan. Dua jempol

webmaster

Kuring dibeuli bulu ieu ngaput pisan mimiti abdi di na éta mimitina pisan wareg jeung katingal tapi teu kalawan manageability na. Ieu tangled sadayana waktos tur shedding éta geulis goréng. Kuring ngarasa ieu cocok sampurna pisan deukeut pikeun 4c kuring jeung bulu kinkier. Butuh waktu sababaraha manipulasi tapi henteu teuing. Gunana pikeun ngomong, buuk teu lepas panjang. Ku kituna kuring dibeuli bulu ti parusahaan béda. Hasilna sarua iwal brand diperlukeun manipulasi deui ieu cocog tékstur abdi. Tétéla kuring terang nanaon tentang perawatan ditangtoskeun tina detentions kinky. Sanggeus diajar kumaha carana detangle, moisturizer, gaya, sarta ngajaga buuk, kuring kungsi waktos loba gampang. Nalika MNHE boga diobral sejen, abdi bakal balik. Jigana extentions ieu pantas 5 béntang!

webmaster (Diverifikasi boga)

Yall bulu ieu kitu nice. Kuring geus pernah ngalaman ekstensi nu kasampak jadi nyata jeung adun jeung bulu kuring. Kuring ngalempengkeun deui na eta teu curl deui. Hiji-hijina hal sanajan mangrupa lamun coba mun ngalempengkeun bulu ieu teu meunang sagemblengna lempeng. Sigana mah a kaluar niup. Tapi sabenerna liked katingal éta. Ngagaduhan beban tina compliments. cinta cinta cinta. Pasti bakal mésér deui jeung bakal nyarankeun bulu ieu. bulu Ieu matience tinggi tho tapi ngan tempatna bulu 4c alam sorangan merlukeun sababaraha cinta hihi IM a customer wareg.

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu ieu janten bulu paling sampurna kantos Mah nuju tina sagala parusahaan. Kami moal malah pasti sabaraha waktos di titik ieu Kuring geus maréntahkeun bulu ieu! Ieu jadi alam, lemes sarta éndah. Anjeun teu bisa kantos buka dibeuli salah ieu ... Abdi gé tetep nyusun dugi I henteu langkung tiasa hihi hatur nuhun. ❤❤❤

webmaster (Diverifikasi boga)

klip in ieu bom !!!!! Aranjeunna gampang masang, aranjeunna teu balik moal mana, aranjeunna cocog bulu kuring, sarta bulu di henteu kaku. Klip in duit pangalusna bisa meuli !!!

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring maréntahkeun sarta narima bundles kuring jero pigura waktos disebutkeun. Abdi bogoh ngabogaan kamampuhan pikeun nambahkeun volume sarta panjangna bari tinggal leres mun akar kuring. The bulu sorangan nice jeung teu bakal mibanda pulas na untun beluk. Ieu bulu pangropéa tinggi tapi jadi mangrupa bulu nyata abdi!

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring teu nyaho naon nu nyangka ku bulu ieu, tapi nyandak kasempetan jeung dibeuli eta atoh; Kuring bakal disebutkeun yen Abdi pleasantly reuwas dina kualitas jeung dénsitas, tékstur nyaeta hébat sarta cocog abdi bulu 100%. eta ieu duit spent ogé.

webmaster (Diverifikasi boga)

Abdi bogoh bulu ieu. Sigana pisan alam sarta gampang pikeun mulasara. Kuring dyed nu bulu saméméh install sarta geus ngalaman shedding minimal. Ieu hiji Toko hébat. Kuring geus narima jadi loba complements, éta dilaksanakeun nepi kacida alusna.

webmaster (Diverifikasi boga)

Abdi hoyong cinta bulu ieu pisan sabab blends soooooooo freaking ogé kalayan bulu kuring, tapi geus sabulan ayeuna na mah meunang pisan shrinkage na tangles kalawan "ngumbah & mana". Kuring kudu ngalakukeun pulas hiji kaluar atanapi nepangan kaluar kalayan bulu ieu ngalilindeuk éta sarta tetep untangled. (I nebak nu bisa diharepkeun tapi tiasa saeutik repot a) bulu nu teu masihan kuring masalah salami abdi gaya eta tapi nyeuseuh jeung mana anu kaluar tina patarosan. Id masih nyarankeun bulu ieu yall tapi pikir Im bade ngalih ka arah in klip gantina sakali kuring nyandak ieu kaluar. layanan palanggan téh alus tur Nikki pisan mantuan. staf sok ramah sareng sadaya loba loba patarosan abdi hihi

webmaster (Diverifikasi boga)

Pengiriman barang nyandak bari cukup. bulu nu knotted na shedding ieu kaleuleuwihan. bulu ieu harder pikeun ngatur ti bulu alam 4c kuring sorangan. Hijina hal anu alus kuring kudu nyebutkeun ngeunaan bulu téh nya éta mangrupa hiji patandingan sampurna pikeun bulu 4c.

webmaster

Hello Deja. Hatur nuhun pikeun review Anjeun. The Afro Kinky bulu nyaéta bulu pangropéa tinggi. Lamun nuturkeun parentah care urang Anjeun teu kudu boga isu maranéhanana. Kami ngarékoméndasikeun ngajaga bulu conditioned ku krim curl jeung lakukeun pulas jumbo atanapi braids peuting keur mastikeun buuk tetep detangled. A alus cuti-di conditioner oge mantuan.

webmaster

Abdi teu tiasa percanten aya hiji ninun bulu manusa anu raket cocog kasar alam kuring, kinky, low luater bulu. Kuring ukur masalah éta malah stretched kaluar I ngarasa bundles 2 of 18 "Kuring maréntahkeun éta saeutik pondok ti 18" Kuring nganjurkeun bade saeutik leuwih panjang batan nu rencanana sabab bulu ieu asalna shrunken kawas bulu 4c. Memang bener nu detangling butuh waktu, tapi kuring dikumbah jeung jero conditioned buuk bari eta ieu masih dihijikeun dina bundles. Kuring lajeng disemprot ku cai sarta 2 tbs of conditioner mirah nightly mun detangling jeung pulas. Gawéna ogé. Dina pamanggih kuring, bulu ieu kudu ramo detangled poean, tapi combed ukur sakali atawa dua kali per minggu. tékstur lemes. Kami bisa ninggalkeun kaluar edges kuring jeung bagian sisi. waktos salajengna Abdi gé lampahkeun 2 cara vixen nangtung ninun. Kuring pasti meunang 2 langkung bundles di 20 ".

webmaster (Diverifikasi boga)

MNHE ngagaduhan eta katuhu. Tungtungna ekstensi nu nyampur jeung bulu Kinky leres. Abdi jadi senang jeung meuli kuring. Kuring kudu pulas éta saméméh kuring meunang ka ranjang na I ngagunakeun bonet satin. Leuwih lila sarta bulu abdi rupa. Butuh warna ogé ogé. Kaula bade jadi investasi dina sababaraha klip in sanggeus usum pajeg hihi 😂 Jeung hatur nuhun pikeun Kartu abdi! Anu amis. Pausahaan teu ngalakukeun nu deui. Ieu hal saeutik tur bulu anu alus sangkan Abdi senang kuring mutuskeun dina MNHE

webmaster (Diverifikasi boga)

teu bisa ngomong nanaon goréng ngeunaan bulu ieu. beautician kuring ieu awed dina kualitas nu. Utamana lamun manehna dyed eta. Asa alus kawas bulu kuring sorangan. Kuring defiantly bakal dibeuli deui.

webmaster (Diverifikasi boga)

kualitas hébat sakumaha biasa .. Abdi ngan urutan ti situs ieu kusabab bulu na layanan nu aya hebat! Mun anjeun 4b / 4c kawas kuring ulah ragu ieu pertandingan sampurna jeung kualitas alus keur duit.

webmaster (Diverifikasi boga)

Kitu ieu téh kadua kalina abdi ngagunakeun MNHE. Kuring geus kagungan nanaon tapi hiji pangalaman geulis duanana kali. bulu nu lemes tur cocog bulu 4c abdi sampurna. Sabenerna mom mah geus susunan jeung kuring sarta manéhna aya dina CINTA unggal waktos lol.The layanan palanggan anu dina titik ti waktos Anjeun mesen dugi sanggeus anjeun gaduh bulu anjeun pikeun mastikeun éta pikeun kapuasan Anjeun. Cinta parusahaan jeung boga customer lila di kuring.

webmaster (Diverifikasi boga)

Cinta maranehna. Taya isu. Bulu nyaéta nuhun lemes kawas milik! MNHE nuhun kanggo tékstur ieu jeung kanyataan aranjeunna keur sistas 4c kuring jeung maranehna naon urang néangan sarta leuwih mangrupa berkah. Ogé hatur nuhun pikeun Kartu abdi. Ieu touch nice.

webmaster (Diverifikasi boga)

Heboh !!! Kami leuwih bulan ngeunaan bulu ieu! Hayu urang ngan nyebutkeun bulu ieu sagalana! Pilari maju ka lalaki panjang panjang dina meuli abdi salajengna.

webmaster (Diverifikasi boga)

Dijieunna buuk palsu hiji kaluar tina bundles 3. Kuring hayang Mah nuju 4 leuwih tiheula. Kuring resep bulu badag. bulu nu lemes jeung gampang detangled. Kuring nganjurkeun ngumbah gently nu bulu ku ko-nyeuseuh sanggeus buuk palsu geus rengse. Asalna ngaliwatan gampang ku sisir badag. Taya shedding ridiculous. produk alus.
-Resa J.

webmaster (Diverifikasi boga)

Tékstur pisan alam. pasti bakal butuh loba Uap tetep tina hargana murah tapi ieu kualitas bulu hébat. Abdi jadi bungah sangkan buuk palsu kalayan ieu. Kuring bakal meuli langkung tebih deui dina klip.

webmaster (Diverifikasi boga)

Pasti cocok pangalusna mun bulu 4c kaluar dinya. Abdi teu tiasa percanten I ngan kapanggih kaluar ngeunaan anjeun guys. Cinta ngarojong usaha hideung, jadi punten tetep nepi kualitas alus teuing jeung tékstur. Kuring bakal balik mésér deui geura-giru. 👏👏👏

webmaster (Diverifikasi boga)

Paké klip in ieu jeung buuk palsu kinky Afro na OMG eta dicampurkeun dina kalawan henteu flaws. I am a meuli ulang na Abdi bogoh situs ieu jeung layanan palanggan. Hatur nuhun ka produk Heboh 😍😍😍

webmaster (Diverifikasi boga)

Maréntahkeun dua bundles pikeun ngaput pinuh di na Kami asih !!!! bulu ieu pinuh sarta pola curl téh sagalana. Kami salah customer senang.

webmaster (Diverifikasi boga)

bulu ieu uhhhmazing Kuring geus kungsi eta dina salila kira minggu satengah na heran kuring teu ngalaman matting sagala sababaraha tangles di ditu di dieu sarta shedding saeutik tapi nanaon kaleuleuwihan. Kuring geus di ukur 2 bundles a 12 "14" 16 "na nya langkung lajeng cukup mun sabenerna réngsé nepi motong sababaraha 16 sabab teuing kandel keur liking abdi tapi abdi kacida nyarankeun bulu ieu. OH nu nyarankeun Anjeun pulas jeung dasi eta nepi peuting sarta bakal nyebutkeun thats deffinatley penting dina ngajaga bulu nepi.

webmaster (Diverifikasi boga)

Kuring keur bener ngarasakeun bulu ieu. Sigana nyata jeung alam.

webmaster (Diverifikasi boga)

Sajauh jadi alus I ngan ngagaduhan bulu jeung éta kahayang mah hayang sigana kawas éta bakal cocog bulu abdi sampurna kalawan nyeuseuh jeung buka. Pengiriman barang éta gancang sarta layanan palanggan éta bener mantuan kalawan patarosan tur mastikeun aya saurang lalaki naon kuring hayang. Sakali I warna tur masang I bakal marios deui. Jadi bungah 🤗🤗🤗🤗

webmaster (Diverifikasi boga)

Mimiti Kuring kudu ngomong pengiriman barang ieu hébat sarta kuring henteu kudu inquire. Kudos !! Bréh, bulu ieu ... .OMG..My bulu dicampurkeun sampurna. Dulur di kantor kuring nyangka milik sarta kuring ngantep maranehna. Kuring malah dyed nu darker bulu saméméh masang eta na Ieu persis kawas bulu kuring. bulu Ieu orok anyar mah ieu téh pasti duit spent ogé. Curls popped deui kana tempat sanggeus ngumbah ko, anu klip anu aman tur adun nu geus perfect..thanks keur nyieun produk hébat !!

webmaster (Diverifikasi boga)

Cinta bulu ieu dulur nyangka éta milik. Kuring digawe klip in sarta Ngan nambahkeun krim harti curl saminggu sakali éta endah tur pisan gampang ti bulu 4c alam kuring. Kuring bakal susunan klip maranéhna sabenerna di ogé kusabab bulu ieu ngan bom anu sakali abdi outgrow set ieu mah dijieun ku 10 "kebat.

webmaster (Diverifikasi boga)

Ieu meuli heula mah bulu ieu sareng Abdi bogoh eta jadi loba, éta blends sampurna kalawan tékstur bulu kuring; tapi kudu disebutkeun yen eta pasti bulu pangropéa tinggi. Kuring nyebutkeun yén lantaran Kami kacida kedul hihi. Gemblengna Abdi bogoh bulu ieu sareng bakal dibeuli deui dina mangsa nu bakal datang.
- Kelsey S.

webmaster (Diverifikasi boga)

Kami jadi incredibly senang jeung bulu ieu tungtungna anu parusahaan nu ngajual 4c nyata pilari tékstur bulu. Kuring geus maréntahkeun Afro Kinky ti tempat séjén sateuacan na eta pernah Sigana mah bulu 4c sanajan maranéhna ngaku éta. Anjeun ngagaduhan eta katuhu! Kuring bakal meuli deui.

Ngan asup nasabah anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review hiji.

Pangaluran Rambut Asasi Manusa Pangangguran Awro Kinky Anu Anu pangalusna

Hai Queens, wilujeng sumping kana best seller urang! Kami Afro kinky bulu mangrupa salah sahiji tékstur pang populerna urang. Urang damel atas sareng sanggeus diajar rambut 4b sareng 4 kami parantos ngusahakeun panulisan tékstur kana ekstensi. Tipe-4 tékstur teu nyampur dilampung sareng jalma anu ngagaduhan buuk sepi atanapi bulu kinky. Pola curl ieu gaduh seuri ukuranana leutik anu nampi bulu alam 4. Kebat leutik teu mibanda luster sareng shrinkage ekstrim sapertos buuk 4b / 4c alami. Bulu lemes pisan. Palsu nepi ka anjeun nganggo tékstur anu endah pisan. Bulu urang Afro textured kedah dileueurkeun moal disumputkeun! Urang kedah henteu nyumputkeun curls sareng kinks éndah kalayan ninun langsung Brasil! Simkuring percanten pemberdayaan awéwé berwarna ngaliwatan rambut maranéhanana!

Bagéan nu sejenna:

Afro kinky Curly klip-in

bulu crochet Afro pikeun braiding bulk

buuk palsu Curly kinky

Kéngingkeun pangalaman salon bari tinggal leres sareng anjeun! Kami ninun 4 ngetik saé anjeun tiasa nambihkeun sababaraha rambut tanpa rambut. Tambahkeun fullness, panjang sareng versatility tanpa ngaruksak pola alam curl. Upami anjeun hoyong langkung seueur tentang Afro Curly bulu, pastikeun anjeun maca ieu pos endah pisan.

4c ekstensi / ngaput-ins?

Urang tujuan pikeun mastikeun yén kami klien nampi produk anu pangsaena anu aya. Urang ngarti yén mutuskeun dimana mesen buuk online tiasa janten prosés anu kuat sareng janten sakedik sangkan narékahan pikeun mastikeun pangsaéna kualitasna sareng layanan palanggan anu aya. Kami ngalegaan kualitasna endah pisan, tingali diri anjeun sareng pariksa ulasan konsumén!

Jadi disiapkeun keur fool dulur kalawan tékstur ieu sareng meunang siap pikeun patarosan "OMG nandeskeun yén sadaya Anjeun bulu?"

guideline:

Afro bulu Curly kinky. ekstensi pangalusna pikeun alam 4a 4b na 4c bulu. ekstensi bulu alam kuringDupi anjeun milarian késis bulu anu robuk anu paling terhatikeun pikeun artis anu sampurna dicampurkeun kalayan rambut alam anjeun? Sateuacan nyandak terjun, didieu sababaraha tungtunan sareng tips pikeun ngabantosan pikeun ngahontal poé bulu anu paling katingal ku anjeun, unggal dintenna.

Tékstur Pengetahuan anu gaduh tékstur sareng kelir anu paling unik sareng menata. Teu aya rusiah sanajan yén éta salah sahiji jenis rambut anu paling hipu sareng hésé pikeun gaya. Merlukeun loba TLC sareng penanganan hipu. Ieu dasarna naha kanggo awéwé hideung anu asih hairstyles pelindung nyaeta Cangkuang pentingna.

ngajaga

Hambalan munggaran arah nangtukeun mana gaya kedah dianggo pangalusna tanpa subjecting bulu anjeun kana ngarojong pegatna jeung karuksakan geus familiarizing bulu anjeun tékstur, kakuatan, sareng porosity.

Kusabab éta garing ku alam, eta nuju ka megatkeun gampang kitu éta penting pikeun mastikeun nu hairstyles Anjeun nganggo kayaning ekstensi na braids moal mungkas nepi ngabalukarkeun leuwih ngaruksak ti alus pikeun anjeun ekstensi bulu alam. Anjeun bulu kinky ogé merlukeun touch hipu tur moisturizing poean leuwih ti textures bulu lianna.

susunan

Nyaho jenis bulu anjeun penting pisan dina ngamekarkeun hiji pamahaman kumaha anjeun kedah miara bulu alam anjeun sarta mantuan anjeun nangtukeun gaya pangalusna anu bakal cocog seamlessly kana pola curl tresses anjeun '.

  • Ketik 4A bundles

Dina kaayaan alam na, bulu kinky ieu boga coils diartikeun na Sigana mah huruf 'S'. Lamun bulu kinky anjeun milik tipe ieu nu peryogi ningali ka eta anu moisturized na conditioned pikeun ngaleutikan kagaringan sarta Karuksakan.

  • Ketik 4B bundles

Gantina ngagambarkeun kurva, 4B boga sudut seukeut anu jelas sareng curls kurang dibaca dibandingkeun sareng tip 4A. Sigana mah hurup 'Z remy parawan bulu' na condong némbongan nepi ka 70% pondok tina panjangna sabenerna. Kitu cenah, bulu 4B anjeun kedah dipanatkeun sareng cuti dina kaayaan sareng krim pikeun nyingkahan kagaringan.

  • Ketik 4C bundles

The kinky tipe bulu densest, 4C geus euweuh diartikeun curls tapi rada dicirikeun ku coils ketang. jenis ieu bulu boga leuwih tendencies rék gampang garing sangkan anjeun gé kudu nengetan ngajaga eta moisturized rutin.

Ti weaves mun wigs jeung ekstensi mun bundles, ieu rupa pilihan styling geus diwenangkeun awéwé kalayan textures alam pikeun ngahontal gaya anca alam-pilari na nyieun nu leuwih seueur tina bulu alam maranéhanana.

  • Ketik 4 ekstensi

tipe 4 ngaput-di ekstensi bulu atanapi weaves ngalibetkeun braiding tina bulu jeung ekstensi bakal sewn kana bulu braided. Lately, sanajan, untun-kirang anyaman ogé katelah anyaman Malaysia sakumaha mecenghul mana tinimbang braiding bulu, éta ngan ngagunakeun jarum na thread kana klip di extension nu. bundles bulu nu aya di sintétik atanapi alam pilihan bulu manusa. pilihan bulu manusa nu jauh leuwih nguntungkeun sabab condong panungtungan panjang sarta ngidinan leuwih styling versatility.

Afro kinky Curly bundles bulu ninun diobral mésér ekstensi kiwari mirah ti ninun ngaput-di 4a, 4b, 4c tékstur

Naha Urang Dupi The Best!

Ku sabab paménta pikeun ninun naék na eta, juntan pilihan éksténsif anu aya di pasar ayeuna ogé naékna. Ieu ngandung harti milih anu salah nya leres anjeun tiasa gampil ngabingungkeun.

Knowing metodeu béda.

Aya metodeu extension béda nu ngawengku ekstensi bulu fusi, weaves atawa ngaput-di ekstensi, pita-di ekstensi bulu na ekstensi klip-di. Kumisan ti milih nurutkeun anggaran anjeun sarta leuwih sering dipake tinimbang, Anjeun kudu mertimbangkeun tipe bulu anjeun sarta tekstur dina nangtukeun métode extension katuhu pikeun anjeun. Sacara umum, weaves dianggo ogé.

Nangtukeun Jumlah bundles anjeun bakal kudu.

Kadé angka kaluar sabaraha ekstensi anjeun bakal kudu ngahontal gaya rék. Faktor nu kudu mertimbangkeun dina nyungsi kaluar sabaraha ekstensi anjeun gé kudu ngawengku panjang Anjeun bulu, probability density bulu, sarta cukuran rék.

Hatur nuhun pikeun milih MyNaturalHairExtensions.com sumber dipercanten anjeun kualitas online.