Naon Remy Rambut?

Remy bulu nyaéta bulu anu boga cuticles na Blok dina arah nu sarua. Cuticles mangrupakeun skala mikroskopis tina aci bulu. Basa aranjeunna keur Blok dina arah nu sarua eta nurun tangling. Remy bulu pisan tinggi di kualitas.

Sabaraha ieu ongkos? Sabaraha lami teu pengiriman barang nyandak?

Tempo Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang urang.

Sabaraha bundles rambut kuring peryogi?"

bulu urang nyaeta ngeunaan 3.5 oz per kebat (masihan atanapi nyandak .2 oz) sangkan nyarankeun di handap:

Keur Perm yaki, kasar yaki na Kinky textures lempeng kami nyarankeun di handap

  • Satengah sewin ngeunaan 1 - bundles 1.5 (satengah tina bulu sorangan nyaeta kaluar)
  • Parsial sewin ngeunaan 2-2.5 bundles (bagian jeung sisi kénca kaluar)
  • sewin pinuh ngeunaan 2.5 - bundles 3.0 (euweuh bulu geus ditinggalkeun kaluar)
  • sewin pinuh ku panutupanana ngeunaan bundles 2 na panutupanana a
  • lamun kénéh unsure tina jumlah nu peryogi mangga kirimkeun kami hiji email jeung tékstur, tebih, sareng gaya rék sarta kami bakal nulungan urang kaluar.

Keur Curly, Kinky Curly & Coily textures kami nyarankeun di handap

  • Satengah sewin ngeunaan 1 - bundles 1.5 (satengah tina bulu sorangan nyaeta kaluar)
  • Parsial sewin ngeunaan bundles 2.5 (bagian jeung sisi kénca kaluar)
  • sewin pinuh ngeunaan 2.5 - bundles 3.0 (euweuh bulu geus ditinggalkeun kaluar)
  • sewin pinuh ku panutupanana ngeunaan bundles 2 na panutupanana a
  • lamun kénéh unsure tina jumlah nu peryogi mangga kirimkeun kami hiji email jeung tékstur, tebih, sareng gaya rék sarta kami bakal nulungan urang kaluar.

Keur tékstur Afro Kinky kami nyarankeun di handap

  • Satengah sewin ngeunaan 1 kebat (satengah tina bulu sorangan nyaeta kaluar)
  • Parsial sewin ngeunaan 1.5- 2.0 bundles (bagian jeung sisi kénca kaluar)
  • sewin pinuh ngeunaan 2.o - bundles 2.5 (euweuh bulu geus ditinggalkeun kaluar)
  • sewin pinuh ku panutupanana ngeunaan bundles 2 na panutupanana a
  • lamun kénéh unsure tina jumlah nu peryogi mangga kirimkeun kami hiji email jeung tékstur, tebih, sareng gaya rék sarta kami bakal nulungan urang kaluar.

*** bundles Leuwih lila boga wefts pondok kituna gaya kalayan 20 tebih "atawa panjang nambahkeun hiji kebat tambahan pikeun daptar di luhur pikeun ngahontal ketebalan.

Kumaha datangna kuring teu ningali pilihan pikeun milih warna Abdi hoyong?

ekstensi kami téh Virgin dina warna. Ieu hartina memang maranehna henteu warna dirawat di jalan naon mun refrain ti maké bahan kimia. Kabéh ekstensi baris datangna dina warna bulu alam maranéhanana anu mangrupa kaluar hideung ka coklat pisan poék. Sanajan kitu anjeun bisa ngalelep kana bulu kana warna nu peryogi.

Tiasa bulu jadi dyed atanapi bleached?

Sumuhun mémang. Inget ieu bulu manusa nyata. Candak caution nalika pemutihan. Pemutihan bulu nu bisa ngabalukarkeun dilogorkeunnana kimia kana pola curl. Salawasna tingali profésional pikeun sagala perlakuan warna. Sanajan urang nyebutkeun bulu nu bisa warna kami sangkan euweuh jaminan kualitas sanggeus sagala alterations kimiawi.

Tiasa abdi Datar Beusi bulu ieu?

Keur Perm yaki na Kinky lempeng enya anjeun tiasa beusi datar bulu ieu, Sanajan keur textures Curly kinky anjeun tiasa beusi datar tapi teu recommenced. bulu ieu geus steamed diolah pikeun ngahontal textures 3c-4c na geulis jeung panas ekstrim bisa ngabalukarkeun dilogorkeunnana slight tina pola curl. Mangga ngagunakeun protectant panas lamun milih beusi datar kalayan sagala textures.

Kumaha ieu bulu Anjeun diukur?

bulu urang diukur dina kaayaan na stretched ti weft ka handap aci bulu. bulu henteu diukur dina / kaayaan wavy na Curly.

The Perm yaki Koléksi bener mun panjang (teu shrinkage)

The Maddang yaki & Kinky Bondowoso lempeng bakal ngalaman ngeunaan 1 / 2 "tina shrinkage (ex. Lamun mesen 16 a" meureun nya 15.5 "alatan tékstur kinky)

The Curly Koléksi bagan shrinkage (Tingali rinci handap pikeun shrinkage Curly)

  • a 10 "kebat = 5" - 6 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 12 "kebat = 6" -7 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 14 "kebat = 7" - 9 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 16 "kebat = 9" - 10 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 18 "kebat = 11" -12 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 20 "kebat = 13" -14 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 22 "kebat = 15" - 16 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 24 "kebat = 17" -18 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 26 "kebat = 19" -21 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 28 "kebat = 22" -23 "unstretched (ieu ngan estimasi)

The Kinky Curly na Coily Koléksi boga shrinkage ekstrim (tingali rinci handap pikeun Coily na Kinky Curly shrinkage)

  • a 10 "kebat = 4" - 5 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 12 "kebat = 5" -6 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 14 "kebat = 6" - 7 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 16 "kebat = 8" - 9 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 18 "kebat = 10" -11 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 20 "kebat = 12" -13 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 22 "kebat = 14" - 15 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 24 "kebat = 16" -17 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 26 "kebat = 18" -20 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 28 "kebat = 20" -22 "unstretched (ieu ngan estimasi)

Afro Kinky boga shrinkage ekstrim (tingali rinci handap pikeun AK shrinkage)

  • a 10 "kebat = 4" - 5 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 12 "kebat = 5" -6 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 14 "kebat = 6" - 7 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 16 "kebat = 7" - 8 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 18 "kebat = 8" -9 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 20 "kebat = 9" -10 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 22 "kebat = 10" - 11 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 24 "kebat = 11" -12 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 26 "kebat = 13" -14 "unstretched (ieu ngan estimasi)
  • a 28 "kebat = 14" -15 "unstretched (ieu ngan estimasi)

Naon tékstur atuh meser?

Urang balik kana jéntré hébat ngeunaan unggal tékstur dina pedaran produk, kumaha lamun anjeun masih unsure nu tékstur bakal nyampur pangalusna kalayan bulu Anjeun lajeng Anjeun tiasa mésér kami Tékstur Sampel: Klik di dieu.

Sabaraha lami bulu abdi bakal lepas?

Hanjakal urang teu tiasa masihan hiji pigura waktu pasti keur ngajawab patarosan ieu. Sanajan kitu lamun bulu ieu leres cared keur jeung diperlakukeun ogé lolobana konsumén urang bisa maké deui buuk. Pikeun pangropéa ditangtoskeun jeung informasi beuki mangga buka kami tab Kamanusaan sarta Studi bulu.

Naon jam bisnis anjeun?"

formulir kontak email urang téh aya 24-7. A wawakil bakal ngabales pas mungkin.

Naon kawijakan anjeun balik deui?

Mangga tingali urang kabijakan pamulangan.

Kunaon kuring teu bisa nyieun mayar hiji online?

Alatan panipuan internét na curang muatan-bék urang ukur narima pangmayaran ti nasabah anu geus disadiakeun alamat diverifikasi. Mun alamat pengiriman barang / tagihan Anjeun teu diverifikasi atanapi anjeun ngabogaan kasulitan nempatkeun hiji urutan mangga ngahubungan kami via email kalawan ngaran sarta telepon angka anjeun sarta kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng hiji metodeu pembayaran alternatif. métode Silih pembayaran kaasup ordo duit, rugbi barat, kontan pasagi, sarta pangiriman tunai.

Dupi anjeun gaduh program borongan?

Hanjakal urang teu dilegaan partnerships wae keur borongan di momen. Sanajan kitu anjeun tiasa gabung kami Brand program affiliate Duta!

Mesin Weft vs dihijikeun Weft?

Leungeun dihijikeun wefts anu thinner. Aranjeunna ngurangan bulkiness lamun bulu ieu sewn di. Tapi sabab ipis aranjeunna gaduh bulu kirang per lagu na langkung bundles anu mindeng diperlukeun pikeun nyieun fullness. Mesin wefts héd kirang nalika motong lajeng panangan dihijikeun wefts. Abdi Pengetahuan Alam Rambut ekstensi Co. prefers ngagunakeun wefts Mesin alatan durability sarta ketebalan maranéhanana.

Gabung di VIP Club kiwari.

Asup Up kiwari!

Nampi apdet Kupon! Urang bakal ngabéjaan on jualan, masihan-a-cara, contests & brand produk anyar.
Nepikeun AYEUNA!
nutup-link
Pssssttt ... Gabung MNHE téks Club Pikeun EXCLUSIVES?
ngalanggan