Rambut Rambut Curly Kinky Kanggo Awéwé Warna

Wilujeng sumping di ekstensi Rambut Alam abdi, sadaya kebat, klip in & wigs dirancang pikeun pamakéan anu lami bari ngajaga dénsitas kandel pikeun mastikeun kaleuleuwihan. Sanggeus dasawarsa ngayunkeun ninun luar biasa pikeun awéwé warna, ieu janten janten janten kami misi pikeun ngalengkepan mampuh sanggup bari henteu ngeunanganna ketebalan unggal strand buuk.

MNHE ngagaduhan kapal réwuan hambatan rambut alami pikeun awéwé sadaya dunya, anu sacara koléktif satuju sareng dua hal. Wantta hoyong bundel anu pangalusna sareng layanan palanggan kualitas luhur ti parusahaan anu ngarojong éta sapanjang léngkah pertumbuhan maranéhanana. Urang ngahakan tipe 3 sareng ngetik 4 bulu tékstur.

bulu alam

Top Quality Rambut Alam Klip-Dina ekstensi

Aya seueur cara anu tiasa dongéng sareng masihan apdét anu sering diperyogikeun sareng perhatoskeun anjeun nganggo bulu klip-in. Masang klip séhat urang, anjeun sacara instan tiasa nyaritakeun ka anjeun klip kualitas sareng seueur, sadaya klip kami nuju hiji cocok sampurna kanggo bulu Curly kinky. Ieu barang anu badé masihan anjeun perasaan saé sabab nambihan polumeu denok ka litty anjeun. Kami bungah pikeun ngamimitian anjeun dina perjalanan anjeun; sakabéh curls kami téh weft sareng anjeun dina pikiran! Kituna nawiskeun produk anu aya dina sagala rupa gaya sareng nuhun anu sampurna pikeun anjeun. Pastikeun gabung klub VIP pikeun neuleuman sadaya-item sareng apdet anyar kami.

Premium Kinky Rambut

urang Afro ekstensi bulu kinky kanggo awéwé warna. Tékstur mangrupa tipe 4 strand mantap sareng kandelna. Bundel sareng klip-in, wigs sareng closures kami pinuh sareng pastikeun ngingetkeun.

Paling Afrika Amérika anu ngagunakeun tékstur kinky urang nyampur kana locs aya. Prosés ieu masang kebat kami sanggup sareng sampurna pikeun sadaya kali. Henteu ngan produk urang anu kualitas kualawan séwang-terang, tapi kami ogé kedah lami nasénat kana Instagram anu nyarios yén aranjeunna kagungan genep kebatna taun-taun. Pamaké kami maké, tangtosna, kahontal ieu.

Palanggan kami parantos nyarios ka urang yén aranjeunna kapendak tiasa ngabentenkeun buuk buuk alam kalayan ngagunakeun panyuluh. Perjalanan nguatkeun rambut anjeun sareng néangan anu endah pisan mangrupikeun prosesna. Kusabab kitu di dieu di MNHE misi kami ngabéréskeun klien kami katingal sareng karasaeun pisan.

Afro klip in kinky for bulu alami 4b 4cAfro-kinky-klip-di-close up-Bidadari
$110.00 - $195.00
Pilih pilihan
3b 3c klip in
$105.00 - $170.00
Pilih pilihan
3a 3b in klip Curly keur bulu alam3a 3b in klip Curly keur bulu alam
$105.00 - $190.00
Pilih pilihan
kinky klip in lempeng niup kaluar niup abdi clipins pangalusna pikeun bulu alam
$95.00 - $175.00
Pilih pilihan
Kasar yaki Vidéo-in
$80.00 - $170.00
Pilih pilihan
Yaki Vidéo Dina ekstensi Rambut
$80.00 - $170.00
Pilih pilihan
ekstensi bulu alam kuringkinkuy Curly coily pikeun koils klip in
$105.00 - $190.00
Pilih pilihan

Urang terang yen urang tiasa ngadamel kebat panghadéna di dunya lantaran nasabah kami mesen ti sakuliah dunya. Dimana wae nona nyaéta anu hoyong nya katingal réngsé ku curls glorious anu kasampak alami sareng endah pisan, anjeun tiasa mastikeun manéhna parantos ngagunakeun produk anu di urang pokok. Ieu pambakitan anu paling elegan tina kualitas luhur ninun bulu Curly kinky sareng layanan palanggan online.

Ieu bakal katingal saolah-olah rambut anjeun badé curls cascading sabudeureun ramo Anjeun sawaktos Anjeun make curly-dina ekstensi rambut. Maranéhanana ogé seueur panjang sareng tékstur.

Mésér klip-ins anu tiasa ngahijikeun rambut alam kalayan ekstensi mantau gaya anjeun langkung lengkep sareng diropéa sakaligus. Urang nyadiakeun pelengkap pinuh tina unggal tékstur, panjang, jeung rupa-rupa anjeun tiasa hoyong. Ngagunakeun klip-in pikeun kamuflase fase anu lebar tina pambahan, atanapi fase kagok pikeun pindahna tina rambut anu lempeng ka pertumbuhan alami sangkan pisan gampang. Rambut-in buuk alami ogé tiasa masihan rambut gampang disangkut ku rupa-rupa cara. Ponytails, up-dos, sareng braids ogé bundle ditawarkeun dina website. Klip-in anu cara sampurna pikeun ngarobah rambut anjeun henteu ruksak kaayaan éndah rambut anjeun. Ngajaga Curly kinky anjeun Remy parawan nguruskeun rambut bulu tarik deui atanapi dilebuk unggal dintenna pikeun ngajaga katingali anu anjeun pikahoyong tiasa ngalebetkeun bulu atanapi ruksakna. Nalika anjeun nganggo klip Curly, anjeun tiasa katingalkeun saé sareng ngajaga jagoan anjeun tina maké sareng cimata sapopoe anu tiasa masihan kasar.

Urang Baju Ka Sadaya tékstur Rambut Hideung

Ku kituna upami anjeun ngagaduhan 4A, 4B, 4C lajeng urang parantos gaduh anjeun. Urang ngarti loba pajeulitna pikeun mibanda ninun anu paling katingali-tarik, mertimbangkeun ngajajah tékstur kami, sangkan ningali naon anu cocog pikeun anjeun sampurna. MNHE nyaeta 100% hideung-milik sareng beroperasi brand online anu ayeuna ngalayanan klien di leuwih ti nagara 100 sakuliah dunya kalayan pengiriman internasional urang.

Geus fokus MNHE pikeun nyieun awewe warna dibedakeun kalayan dibuntel ti 10 ″, 12 ″ 14 ″, 16 ″, 18 ″ 20 ″ 22 ″, 24 ″ 26 ″ 28 style gaya 30, jih kitu gampang. Ladies geus ngadawuh aranjeunna kapanggih yén produk kami téh ngan saukur diperyogikeun bunuh! Pariksa ieu mangrupikeun masalah karét anyar anyar, “Bebeneran ngeunaan bulu Curly Afro. "

bulu kinky
Gabung di VIP Club kiwari.

Asup Up kiwari!

Nampi apdet Kupon! Urang bakal ngabéjaan on jualan, masihan-a-cara, contests & brand produk anyar.
Nepikeun AYEUNA!
nutup-link
Pssssttt ... Gabung MNHE téks Club Pikeun EXCLUSIVES?
ngalanggan
Meunangkeun 20% off Paké Kupon Kode "20off" 💖 Sale Ends @Midnight