Што е Remy Hair?

Реми коса е коса која има свои cuticles усогласени во иста насока. Кутикулите се микроскопски скали на шахтата за коса. Кога тие се усогласени во иста насока го намалува затегнувањето. Реми коса е многу висок во квалитет.

Колку е превозот? Колку трае превозот?

Погледнете ја нашата политика за испорака.

Колку снопови на коса ми треба?"

Нашата коса е околу 3.5 унц за пакет (дај или земи .2 oz), па го препорачуваме следното:

За текстурите на Перм Јаки, Крупна Јаки и Кинки Стрејт препорачуваме следново

 • Половина sewin за 1 - 1.5 пакети (половина од вашата коса е надвор)
 • Делумно се шири за 2-2.5 пакетите (дел и страни оставени надвор)
 • Целосно сени за 2.5 - 3.0 пакети (нема коса е изоставена)
 • Целосна сени со затворање за 2 пакети и затворање
 • ако сеуште не сте сигурни колку ви треба, ве молиме пратете ни е-пошта со текстурата, должината и стилот што сакате и ние ќе ви помогнеме.

За Curly, Kinky Curly & Coily текстури препорачуваме следново

 • Половина sewin за 1 - 1.5 пакети (половина од вашата коса е надвор)
 • Делумно се шири за 2.5 пакетите (дел и страни оставени надвор)
 • Целосно сени за 2.5 - 3.0 пакети (нема коса е изоставена)
 • Целосна сени со затворање за 2 пакети и затворање
 • ако сеуште не сте сигурни колку ви треба, ве молиме пратете ни е-пошта со текстурата, должината и стилот што сакате и ние ќе ви помогнеме.

За текстурата Афро Кинки, препорачуваме следново

 • Половина sewin за 1 пакет (половина од вашата коса е надвор)
 • Делумно се шири за 1.5-2.0 пакетите (дел и страни оставени надвор)
 • Целосно сени за 2.o - 2.5 пакети (нема коса е изоставена)
 • Целосна сени со затворање за 2 пакети и затворање
 • ако сеуште не сте сигурни колку ви треба, ве молиме пратете ни е-пошта со текстурата, должината и стилот што сакате и ние ќе ви помогнеме.

*** Подолгите снопови имаат пократки weft затоа стилови со должина 20 "или повеќе да додадат дополнителен пакет на листата погоре за да се постигне дебелина.

Како да не ја гледам опцијата да ја изберете бојата што сакам?

Нашите проширувања се Богородица во боја. Ова значи дека тие не се третираат со боја во кој било начин да се воздржат од употреба на хемикалии. Сите екстензии ќе дојдат во нивната природна боја на коса која е исклучена црна до многу темно кафеава боја. Сепак, може да ја обојувате косата со потребната боја.

Може ли косата да биде обоена или изветвена?

Да може. Запомни дека ова е вистинска човечка коса. Бидете претпазливи при белење. Белењето на косата може да предизвика хемиски олабавување на намотката. Секогаш видете професионалец за сите третмани во боја. Иако велиме дека косата може да биде обоена, ние не правиме никакви гаранции за квалитетот по било какви хемиски промени.

Може ли да ја изеднадам оваа коса?

За Перм Јаки и Непотребни Да, вие може да ја расклопувате оваа коса, Сепак, за превртените кадрави текстури можете да ставите железо, но не се повторува. Оваа коса е пареа обработена за да ги постигне своите убави текстури 3c-4c и екстремната топлина може да предизвика мало олабавување на витливиот модел. Ве молиме користете заштитник на топлина ако одберете да рамно железо со сите текстури.

Како се мери косата?

Нашата коса се мери во својата испружена состојба од влакното до дното на вратилото за коса. Косата НЕ се мери во својата кадрава / брановидна состојба.

Колекцијата Перм Јаки е точно со должина (без намалување)

Грубиот Јаки & Колективни Правни збирки ќе искусат околу 1 / 2 "на собирање (на пример, ако нарачате 16" може да биде 15.5 "поради отфрлената текстура)

Табелата за собирање колекција колекција (видете ги деталите подолу за скратување на коса)

 • 10 "пакет = 5" - 6 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 12 "пакет = 6" -7 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 14 "пакет = 7" - 9 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 16 "пакет = 9" - 10 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 18 "пакет = 11" -12 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 20 "пакет = 13" -14 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 22 "пакет = 15" - 16 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 24 "пакет = 17" -18 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 26 "пакет = 19" -21 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 28 "пакет = 22" -23 "нераспакуван (ова е само проценка)

Колекцијата Kinky Curly и Coily има екстремно намалување (видете ги деталите подолу за собирање на конусна и кристална кадрава коса)

 • 10 "пакет = 4" - 5 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 12 "пакет = 5" -6 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 14 "пакет = 6" - 7 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 16 "пакет = 8" - 9 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 18 "пакет = 10" -11 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 20 "пакет = 12" -13 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 22 "пакет = 14" - 15 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 24 "пакет = 16" -17 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 26 "пакет = 18" -20 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 28 "пакет = 20" -22 "нераспакуван (ова е само проценка)

Афро Кинки има екстремно намалување (види детали подолу за намалување на АК)

 • 10 "пакет = 4" - 5 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 12 "пакет = 5" -6 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 14 "пакет = 6" - 7 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 16 "пакет = 7" - 8 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 18 "пакет = 8" -9 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 20 "пакет = 9" -10 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 22 "пакет = 10" - 11 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 24 "пакет = 11" -12 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 26 "пакет = 13" -14 "нераспакуван (ова е само проценка)
 • 28 "пакет = 14" -15 "нераспакуван (ова е само проценка)

Која текстура треба да ја купам?

Ние детално ги обработуваме деталите за секоја текстура во описот на производот, меѓутоа ако сеуште не сте сигурни која текстура најдобро ќе се вклопува со вашата коса, тогаш можете да ги купите нашите Примероци од текстура: Кликни тука.

Колку ќе ми трае косата?

За жал не можеме да дадеме точна временска рамка за да одговориме на ова прашање. Меѓутоа, ако косата е соодветно згрижена и третирана добро, повеќето од нашите клиенти може повторно да ја користат косата. За соодветно одржување и повеќе информации ве молиме посетете ја нашата Кожата за нега на коса.

Кои се вашите работни часови?"

Нашиот формулар за е-пошта е достапен 24-7. Претставник ќе одговори колку што е можно поскоро.

Каква е вашата политика за враќање?

Ве молиме погледнете го нашиот врати политика.

Зошто не можам да плаќам онлајн?

Поради интернет измама и измамнички наплаќања, ние само прифаќаме плаќања од клиенти кои обезбедија потврдена адреса. Доколку вашата адреса за достава / фактурирање не е потврдена или ако имате проблем да поставите нарачка ве молиме контактирајте со нас преку е-пошта со вашето име и телефонски број и ние ќе ви обезбедиме алтернативен начин на плаќање. Алтернативни начини на плаќање вклучуваат парични налози, западна унија, квадратен готовина и испорака на готовина.

Дали имате програма за големопродажба?

За жал, ние во моментов не прошируваме никакви партнерства за големопродажба. Сепак, можете да се придружите на нашата Бренд амбасадор affiliate програма!

Машинско ткиво наспроти врзана Weft?

Рацете врзани weft се потенки. Тие ја намалуваат bulkyiness кога косата е зашиени внатре Но, бидејќи тие се тенки, тие имаат помалку коса по патека и повеќе снопови често се потребни за да се создаде полнота. Машината wefts пролеана помалку кога сече, а потоа рака врзани wefts. Мојата природна коса екстензии копродукции претпочита да се користи машина wefts поради нивната издржливост и дебелина.

Приклучете се во ВИП-клуб денес.

Пријавете се сега!

Добијте ажурирани купони! Ние ќе ве известиме за продажба, давање на понуди, натпревари и сосема нови производи.
Потсети СЕГА!
блиска врска
Pssssttt ... Приклучи се MNHE ТЕКСТ КЛУБ ЗА ИСКЛУЧОЦИ?
ПРЕТПЛАТЕТЕ
Добијте 20% ски код за купони "20off" 💖 Продажба завршува на @Midnight