СИТЕ УСЛОВИ, УСЛОВИ И ПОЛИТИКИ КОИ СЕ УПОТРЕБУВААТ ВЕБ-САЈТОТ НА МОИТЕ НА ПРИРОДНИТЕ КОСА, ПРЕДМЕТИ СЕ ПРОМЕНИ БЕЗ НОТИФИКАЦИЈА. ОД купување од ова место се согласувате со овие услови, услови и политики.

 • 1. Услови

Со пристапот до оваа веб-страница, вие се согласувате да бидете обврзани со овие Услови на употреба на веб страниците, сите важечки закони и регулативи, и се согласувате дека сте одговорни за усогласеност со сите важечки локални закони. Ако не се согласувате со кој било од овие услови, ви е забрането да го користите или пристапувате на оваа страница. Материјалите содржани во оваа веб-страница се заштитени со важечки закон за авторски права и трговски марки.

 • 2. Политика на испорака

ДОМАШНО ПРЕВОЗОТ (само на американски нарачки)

 • Ние ги доставуваме сите нарачки преку Поштенската служба на САД (www.USPS.com)
 • За сите нарачки сместени во САД ве молиме дозволете 7-9 работни дена од денот на исплата за вас добиваат Вашиот пакет (викенди и празници не се сметаат за работни денови). Ова е само проценка заснована на просечното време на испраќање и затоа може многу да биде подолго или пократко од 7-9 работни дена.
 • Време на обработка е 5-6 денови Испорака е 2-3 денови што резултира во вкупно 7-9 работни дена. Ова е само проценка врз основа на просечното време за испраќање и за обработка и може да биде подолга или пократка од споменатите денови на 7-9.
 • Ако нарачате затворање или која било од услугите што ги нудиме, оваа ЕТА ќе биде подолга од споменатото.
 • Афро Отпадните ќе треба повеќе време за обработка.
 • Во текот на празниците и продажбата / промотивните датуми, вообичаено е заостанување на деловниот ден на 1-3 поради големиот број нарачки.
 • Броевите за следење ќе бидат испратени по сите нарачки по дозволеното време за обработка.
 • Моите природни коса екстензии не е одговорен за било пакети изгубени или украдени во превозот процес. Ние не ги надоместуваме купувачите за пакети што биле изгубени или украдени поради непредвидени околности кои се надвор од контрола на My Natural Hair Extensions. Ако сакате да додадете осигурување на вашиот пакет, ве молиме јавете се или испратете ни е-пошта пред да ја поставите вашата нарачка.
 • Ве молиме да го поставите нарачката на датум кој ќе ви даде доволно време да ја добиете вашата нарачка пред назначувањето на косата. Времето за обработка не може да се забрза или да се изрази. Меѓутоа, времето за испраќање може да се изрази.

МЕЃУНАРОДНИ ПРАВИЛА (сите земји освен САД)

 • За сите нарачки сместени во други земји ве молиме да дозволите 5-6 дена за обработка и ние ќе објавиме број за следење на вашата нарачка. Времето на испорака ќе се разликува од секоја локација.
 • Нарачките ќе бидат испратени преку UPS (www.UPS.com) Превозот стапки се разликуваат од секоја локација.
 • Превозот може да се движи од 20 $ - $ 65 за меѓународни нарачки.
 • Ние не сме одговорни за какви било пакети изгубени или украдени во процесот на испорака. Ние не ги надоместуваме купувачите за било какви пакети што биле изгубени или украдени поради непредвидени околности кои се надвор од контролата на Моите природни влакна. Ако сакате да додадете осигурување на вашиот пакет, ве молиме јавете се или испратете ни е-пошта пред да ја поставите вашата нарачка.

 • 3. Политика за наплата

Сите продажби се финални, без надоместоци. МОЖНОСТИТЕ СЕ МОЖНИ.

 • Може да ја откажете вашата нарачка откако ќе биде направена во првите 24 часови. Откажувањата се сметаат за наплата и ние нема да ги почитуваме отказите по поминатото време на 24. Врз основа на нашата дискреција можеме да дозволиме промена на редот, ако дозволиме промена на нарачката ќе биде нарачајте го непријатниот надомест за нарачка од $ 15.
 • Барањето за размена мора да се случи во првите 7 денови по вашиот пакет доставени. За посебни ситуации засновани само на Моите природни влакна на косата екстензии предност размена може да биде можно. За да можете да ја разменувате косата, целата коса мора да се врати unworn, непроменета со сите ознаки и пломби непроменети во првите 7 денови на испорака. Сите измени ќе ја спречат размената на косата. Ова вклучува, но не е ограничено на секоја коса која е исечена, чешлана, прстана чешлана и бранеа. Секоја коса што е влажна, обоена, изветвена или условена, не смее да се разменува
 • Пример за причина што нема да даде размена е "Сакав нешто друго" или "ова не е толку долго колку што сакав" мора да има фундаментално прашање со производот или грешка направена од MNHE. Косата е хигиенски производ, откако ќе го напушти нашиот објект, не можеме повторно да ја употребиме или препродадеме откако ќе го отвори купувачот. Затоа нашата политика за размена и наплата е строга.
 • Постои надомест за обновување од $ 20 за сите дозволени враќања, откажувања и размена што ги задоволуваат нашите барања за размена.
 • Со LAW и Флорида здравствени регулативи Мојата природна коса Екстензии ДОО е должен и треба да се придржуваат до овие стандарди. Ние нема да направиме никакви исклучоци.
 • Ако одлучиме да им дозволиме на размена купувачи се одговорни за враќање на трошоците за превозот. MNHE нема да плати или да ги надомести купувачите за какви било вратени такси за плаќање странски или домашни.
 • Како и кај секоја компанија, секоја стока купена на продажба, со попуст код или промоционални ставки ќе биде конечна продажба.

 • 4. Општи услови

Материјалите на MyNaturalHairExtensions.com се обезбедени "како што е". Ние не правиме никакви гаранции, изразени или имплицирани и со тоа се одрекуваме од сите други гаранции, вклучувајќи, но без ограничување на сите имплицирани гаранции. Понатаму, Мојата природна коса екстензии копродукции не гарантира или да направите било какви претстави во врска со точноста, веројатните резултати, или веродостојноста на употребата на материјалите на нејзината интернет страница или на друг начин се однесуваат на таквите материјали или на било кои сајтови поврзани со оваа страница.

 • 5. Ревизии

Материјалите кои се појавуваат на MyNaturalHairExtensions.com може да вклучуваат технички, типографски или фотографски грешки. Ние не кажуваме или не имплицираме дека било кој од материјалите на оваа веб-страница се точни, комплетни или тековни. Мојата природна коса екстензии копродукции може да направи промени на материјали содржани на оваа веб-страница, вклучувајќи ги нејзините услови, политика за транспорт, политиката за наплата во секое време, без претходна најава. Меѓутоа, ние не посветуваме обврска да ги ажурираме материјалите. Мојата природна коса екстензии копродукции може да ги ревидира овие услови за користење за својата веб-страница во секое време, без претходна најава. Со користење на оваа веб-страница се согласувате да бидете обврзани со тековната верзија на овие Услови и правила за користење.

Остави коментар

Приклучете се во ВИП-клуб денес.

Пријавете се сега!

Добијте ажурирани купони! Ние ќе ве известиме за продажба, давање на понуди, натпревари и сосема нови производи.
Потсети СЕГА!
блиска врска
Pssssttt ... Приклучи се MNHE ТЕКСТ КЛУБ ЗА ИСКЛУЧОЦИ?
ПРЕТПЛАТЕТЕ
Добијте 20% ски код за купони "20off" 💖 Продажба завршува на @Midnight