Се прикажуваат сите резултати 3
откачен-директно-затворање-wm
$110.00 - $150.00
perm yaki коса екстензии
$80.00 - $170.00
Јаки клип во коса екстензии
$80.00 - $170.00

Колекцијата на Богородица Реми Перм Јаки

Оваа текстура е исто така позната како светлина Јаки и е идеален натпревар за нашите диви кои имаат перманентна коса. Нашата колекција на Перм Јаки доаѓа во облик на клипови, пакети и рефус за плетенки или стилови на капчиња. Оваа текстура беше создадена за нас од нас! Ние разбираме дури и со Перм дека нашата коса не се коска директно. Оваа текстура ќе се вклопи без напор со оние кои имаат нанесено коса или оние кои имаат тип 3a - 3c природна коса кои избраа да го исправи.