Се прикажуваат сите резултати 5
Непотребно заоблено затворање за 3c 4a природна коса со моите природни коса екстензии
$110.00 - $150.00
Coily Коса Екстензии
$90.00 - $180.00
мојата природна коса екстензииkinkuy кадрава конусна за каили клип инс
$105.00 - $190.00
коприва квадратни коса
$85.00 - $175.00
кратка афо кринча кадрава перикаCoily за калеми природна коса upart перика меша со 4a коса од Мојата природна коса екстензии.
$300.00 - $520.00

Богородица Remy Coily колекција

Нашата колективна колекција добро се вклопува во нашите природни диви кои имаат текстура коса 4a. Оваа колекција е достапна во снопови, клип-in, перики и волумен (безнадежна коса) за плетенки и капчиња.