Се прикажуваат сите резултати 5
4b 4c афро откачени коса затворање
$110.00 - $150.00
Афро откачена косаafrokinkyculy2small-logo
$100.00 - $190.00
afro откачен клип ins за 4b 4c природна косаАфро-откачен-clip-in-close-up-wm
$110.00 - $195.00
Непродорно Афро капчиња за коса
$100.00 - $170.00
купи афро откачени кадрави перики евтини за продажба
$375.00 - $665.00

Афро Кинки коса колекција

нашата Афро Кинки Кадрава Колекцијата беше дизајнирана од нас за нас! Ние зедовме време за да го добиеме овој вистински див. Ние ги проучувавме карактеристиките и текстурата на вистинската коса 4b и 4c и ние го удвоивме тоа на една патека.

Ова е наш личен фаворит и се вклопува без никаков напор со вистински тип 4 афо кринкови природни влакна. Нашата колекција Afro Kinky е достапна во пакети, природни перики за коса, затворачи и рефус (коса надвор од патеката) за плетенки и крстовини стилови. Нашата најпопуларна е нашата Афро Кинки клип во екстензии за жени со боја.