Се прикажуваат сите резултати 4
IMG_7570
$300.00 - $520.00
кратка афо кринча кадрава перикаCoily за калеми природна коса upart перика меша со 4a коса од Мојата природна коса екстензии.
$300.00 - $520.00

Врвен квалитет Човечка коса Перики за црни жени

Моите природни коса екстензии има за цел да обезбеди дека нашите клиенти ги добиваат најдобрите перики за природна коса. Ние ги нудиме во Kinky Curly, Coily, Афро Kinky и Kinky Straight во моментот. Периките доаѓаат во разни шапки, како што се издигнувања, полни перики, полни перики со затворања и целосни перики на чипка! Научи повеќе за нашите природни перики за коса.