Се прикажуваат сите резултати 5
Бразилецот девица откачен исправен коса екстензии за најдобар ткаат на човечки коса снопови во remy текстура
$85.00 - $195.00
откачен директно клип инспи удар мојот удар нашите најдобри clipins за природна коса
$95.00 - $175.00
Непропустлива крпена коса
$80.00 - $160.00
IMG_7570
$300.00 - $520.00

На девица Реми Kinky Директно искриват колекција

Ова е една од нашите најпопуларни текстури. Оваа коса ги комплиментира оние дами кои имаат природна коса 4a 4b или 4c и сакаат да го исправи за поубав изглед. Ако сте природни, особено со тип 4 коса, тогаш знаете колку е тешко да ја исправите косата и да ја задржите исправена. Со нашата колекција за кинење "Стрејт разубавување" не треба да се грижите за мешање или влажност што ја уништува косата, дури и пред да добиете шанса да ја намалите!