Се прикажуваат сите резултати 4
природни затворачи на коса кои добро се вклопуваат со 3a 3b коса текстури од мојата природна коса екстензииприродни затворачи на коса кои добро се вклопуваат со текстури на коса 3a 3b
$110.00 - $150.00
кадрава коса екстензии за 3a и 3b природни текстури. за кадрици за куршуми.кадрава коса екстензии за 3a и 3b природни текстури. за кадрици за куршуми.
$90.00 - $180.00
3a 3b кадрава клип инси за природна коса3a 3b кадрава клип инси за природна коса
$105.00 - $190.00

Тип 3 кадрава екстензии, перики и клип-in, крпена коса

Нашата коприва колекција е една од нашите најпопуларни текстури. Таа се вклопува добро со оние кои имаат природно кадрави 3a и 3b текстури. Нашата коприва колекција е достапна во пакети за шиење-in-in, клип-in, рефус коса, перики и многу повеќе.