Се прикажуваат сите резултати 8
perm yaki коса екстензии
$80.00 - $170.00
Груба коса
$85.00 - $195.00
Бразилецот девица откачен исправен коса екстензии за најдобар ткаат на човечки коса снопови во remy текстура
$85.00 - $195.00
Coily Коса Екстензии
$90.00 - $180.00
кадрава коса екстензии за 3a и 3b природни текстури. за кадрици за куршуми.кадрава коса екстензии за 3a и 3b природни текстури. за кадрици за куршуми.
$90.00 - $180.00
купи откачен кадрава ткаат евтини на продажба
$90.00 - $180.00
Афро откачена косаafrokinkyculy2small-logo
$100.00 - $190.00
коска екстензии на директно коса
$70.00 - $175.00

Најдобра VIRGIN REMY човечки коса пакети

Тука во Моите природни HIAR екстензии, ние се гордееме со нашите производи. Нашите екстензии се создадени и изработени за жени со боја од жени со боја! Нашиот бренд носи девица Remy екстензии. Богородица значи дека косата е ослободена од остри хемикалии, а Remy значи дека косите на косите се усогласени во иста насока за да се минимизираат проблемите со заплеткување. Имаме екстензии кои ги задоволуваат сите наши сестри. Нашата компанија може да се нарече "Мојата природна коса екстензии", но имаме екстензии за нашите релаксирани диви, како и!

Нашиот природен продолжен линија ги има кадрави, кикиви кадрави, коси, како и Афро Кинки! Сигурен сум дека можете да ја најдете вашата совршена комбинација. Нашата Директна Продолжена линија ги содржи колекциите Перм Јаки, Груби Јаки и Кинки Стрет. Сите наши пакети имаат соодветни затворачи. Фронталите ќе бидат понудени наскоро во блиска иднина. Нашите снопови се со висок квалитет 100% човечка девица Реми коса.

Ако го читате ова, тогаш сте на вистинскиот пат за добивање на најдобар збир на екстензии кои не само што се вклопуваат неверојатно со вашата коса, туку и промовираат раст на косата. Соодветните екстензии кои се применуваат правилно може да помогнат вашата коса да расте и да создава неверојатни заштитни стилови. Престанете да го оштетувате и да се мешате со други природни коси пакети. Подобрете ја вашата природна коса, не го менувајте!