Се прикажуваат сите резултати 4
купи откачен кадрава ткаат евтини на продажба
$90.00 - $180.00
3b 3c клип инд
$105.00 - $170.00
Кадрава Crochet Коса волумен плетење човечка коса
$85.00 - $175.00

Богородица Реми Откачен кадрава: Снопови, клип-ин, перики и плетенка коса

Оваа колекција е достапна во клип во екстензии, перики, снопови и рефус коса која е лабава безнадежна коса за плетенки и капчиња. Нашата бразилска колекција на кадрава коса се вклопува со оние диви кои имаат природни 3b кон текстурите на косата 3c. Оваа коса е жива со малку сјај и е 100% човечка девствена коса. За да ја видите нашата комплетна проверка на catakob овие неверојатни производи.