Се прикажуваат сите резултати 4
груб yaki затворање од мојата природна коса екстензии
$110.00 - $150.00
Груба коса
$85.00 - $195.00
Груб Јаки клип-ин
$80.00 - $170.00
bulk-bulk-yaki-wm
$85.00 - $155.00

Богородица Remy Груб Јаки колекција

Оваа текстура е исто така позната како Минк Јаки или италијанскиот Јаки. Тоа е одлично за оние кои се префрлаат од Перм во природна без да го направат големиот отсекување. Тоа е исто така одлична алтернатива за оние кои ја сакаат Колекција за непотребни удирања но сакаат да имаат sleeker изглед. Коренот на груби Јаки добро се вклопува со оние кои имаат природни 3b и 3c коса кои сакаат изглед на издувен удар или оние кои имаат природна коса 4a и ја исправи. Тоа е 100% човечка девствена коса.