Сите продажби се финални, без надоместоци. МОЖНОСТИТЕ СЕ МОЖНИ.

  • Може да ја откажете вашата нарачка откако ќе биде направена во првите 24 часови. Откажувањата се сметаат за наплата и ние нема да ги почитуваме отказите по поминатото време на 24. Врз основа на нашата дискреција можеме да дозволиме промена на редот, ако дозволиме промена на нарачката ќе биде нарачајте го непријатниот надомест за нарачка од $ 15.
  • Барањето за размена мора да се случи во првите 7 денови по вашиот пакет доставени. За посебни ситуации засновани само на Моите природни влакна на косата екстензии предност размена може да биде можно. За да можете да ја разменувате косата, целата коса мора да се врати unworn, непроменета со сите ознаки и пломби непроменети во првите 7 денови на испорака. Сите измени ќе ја спречат размената на косата. Ова вклучува, но не е ограничено на секоја коса која е исечена, чешлана, прстана чешлана и бранеа. Секоја коса што е влажна, обоена, изветвена или условена, не смее да се разменува
  • Пример за причина што нема да даде размена е "Сакав нешто друго" или "ова не е толку долго колку што сакав" мора да има фундаментално прашање со производот или грешка направена од MNHE. Косата е хигиенски производ, откако ќе го напушти нашиот објект, не можеме повторно да ја употребиме или препродадеме откако ќе го отвори купувачот. Затоа нашата политика за размена и наплата е строга.
  • Постои надомест за обновување од $ 20 за сите дозволени враќања, откажувања и размена што ги задоволуваат нашите барања за размена.
  • Со LAW и Флорида здравствени регулативи Мојата природна коса Екстензии ДОО е должен и треба да се придржуваат до овие стандарди. Ние нема да направиме никакви исклучоци.
  • Ако одлучиме да им дозволиме на размена купувачи се одговорни за враќање на трошоците за превозот. MNHE нема да плати или да ги надомести купувачите за какви било вратени такси за плаќање странски или домашни.
  • Како и кај секоја компанија, секоја стока купена на продажба, со попуст код или промоционални ставки ќе биде конечна продажба.

Остави коментар

Приклучете се во ВИП-клуб денес.

Пријавете се сега!

Добијте ажурирани купони! Ние ќе ве известиме за продажба, давање на понуди, натпревари и сосема нови производи.
Потсети СЕГА!
блиска врска
Pssssttt ... Приклучи се MNHE ТЕКСТ КЛУБ ЗА ИСКЛУЧОЦИ?
ПРЕТПЛАТЕТЕ
Добијте 20% ски код за купони "20off" 💖 Продажба завршува на @Midnight