ALL TIPS, KONDISI, lan KEBIJAKAN narik kawigaten situs WEB LAYANAN SEMPURNA SEMPURNA SEMPURNA SEMPURNA SEMPURNA. Dening purchasing FROM THIS SITE YOU MENGETAHUI SIPIL, KONDISI, DAN POLICIES.

  • 1. Sarat

Kanthi ngakses situs web iki, sampeyan sarujuk bakal diwatesi dening Situs web Syarat lan Ketentuan Panganggo iki, kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake, lan setuju manawa sampeyan tanggung jawab kanggo tumindak apa wae hukum lokal sing ditrapake. Yen sampeyan ora setuju karo samubarang syarat kasebut, sampeyan ora bisa nggunakake utawa ngakses situs iki. Bahan sing ana ing situs web iki dilindhungi dening hukum hak cipta lan tandha dagang sing ditrapake.

  • 2. Kebijakan Privasi

DOMESTIC SHIPPING (pesanan AS mung)

  • Kita ngirim kabeh pesenan liwat Layanan Pos Amerika Serikat (www.USPS.com)
  • Kanggo kabeh pesenan sing diselehake ing Amerika Serikat please allow 7-9 bisnis dina saka dina pembayaran kanggo sampeyan nampa paket sampeyan (akhir minggu lan liburan ora diitung minangka dina bisnis). Iki mung kira-kira ngira-ngira rata-rata wektu pengiriman rata-rata lan mulane bisa uga luwih suwe utawa luwih cendhek tinimbang bisnis 7-9.
  • Wektu pangolahan yaiku 5-6 dina Pengiriman yaiku dina 2-3 sing nyebabake total dina 7-9. Iki mung kira-kira ngitung rata-rata wektu pengiriman lan proses rata-rata lan bisa maneh utawa luwih cendhek tinimbang dina 7-9 kasebut.
  • Yen sampeyan entuk panutupan utawa layanan apa wae sing diwenehake ETA iki bakal maneh saka kasebut.
  • Afro Kinky butuh luwih akeh wektu kanggo proses.
  • Sajrone liburan lan tanggal promosi / promosi ana biasane proses bisnis 1-3 ing proses amarga amba pesenan.
  • Nomer nelusuri bakal dikirim menyang kabeh pesenan sawisé wektu proses sing diijini.
  • Ekstensi Rambut Saya Ora tanggung jawab kanggo paket apa wae sing ilang utawa dicolong ing proses pengiriman. Kita ora reimburse para panuku kanggo paket apa wae sing wis ilang utawa dicolong amarga kondisi sing ora bisa ditemokake metu saka Kontrol Rambutku. Yen sampeyan pengin nambah asuransi kanggo paket sampeyan, mangga nelpon utawa ngirim email sadurunge nggawe pesanan.
  • Mangga dilebokake ing tanggal sing bakal menehi sampeyan cukup wektu kanggo nampa pesanan sadurunge janjian rambut. Wektu pangolahan ora bisa dipercaya utawa ditulis. Nanging wektu pengiriman bisa ditulis.

PENGANGKUTAN INTERNASIONAL (kabeh negara liyane saka AS)

  • Kanggo kabeh pesenan sing diselehake ing negara liya, mangga ngidini dina 5-6 kanggo diproses lan bakal ngirim nomer tracking menyang urutan. Wektu pengiriman bakal beda-beda karo saben lokasi.
  • Pesenan bakal dikirim liwat UPS (www.UPS.com) Tarif pengiriman beda-beda karo saben lokasi.
  • Pengiriman bisa saka 20 $ - $ 65 kanggo pesenan internasional.
  • We are not responsible for any packages lost or stolen in the shipping process. Kita ora reimburse para panuku kanggo paket apa wae sing wis ilang utawa dicolong amarga kondisi sing ora bisa ditemokake metu saka My Natural Hair Extensions Control. Yen sampeyan pengin nambah asuransi kanggo paket sampeyan, mangga nelpon utawa ngirim email sadurunge nggawe pesanan.

  • 3. Kebijakan mbalekaken

ALL SALES FINAL, NO REFUNDS. EXCHANGES ARE POSSIBLE.

  • Sampeyan bisa mbatalake dhawuhe yen wis digawe ing dina pisanan 24. Pembatalan ditanggepi bayaran lan kita ora bakal ngurmati sembarang pembatalan sawise periode 24 wis liwati. Adhedhasar kebijaksanaan kita, kita bisa ngidini owah-owahan supaya, yen kita ngidini owah-owahan supaya ana supaya owah-owahan biaya ora nyaman kanggo $ 15.
  • Request for exchange kudu dilakoni ing dina pisanan 7 sawise paket sampeyan wis dikirim. Kanggo kahanan khusus sing adhedhasar pilihan saka My Natural Hair Extensions, ijolan bisa uga. Supaya sampeyan ngganti rambute kabeh rambut kudu kudu dipindhah maneh, sing ora diowahi karo kabeh tags lan tutup seger ing dina 7 pisanan pengiriman. Sembarang perubahan bakal nyegah owah-owahan rambut. Iki kalebu nanging ora diwatesi karo rambute sing wis dipotong, dikepil, dikepilke, lan disikat. Rambut apa wae sing wis garing, dicithak, dikalungi utawa dikondurake ora diijolake
  • Conto alasan sing ora menehi ijol-ijolan yaiku "Aku pengin mergo" utawa "iki ora suwe aku pengin" kudu dadi masalah pokok karo prodhuk utawa kesalahan sing digawe dening MNHE. Rambut minangka produk higienis, yen wis ninggalake fasilitas kita, kita ora bisa nggunakake maneh utawa mundhut maneh yen wis kabuka dening panuku. Mulane kebijakan ijol-ijolan lan pengembalian dana iku buritan.
  • Ana ragad restocking saka $ 20 kanggo kabeh bali, pambatalan, lan ijol-ijolan sing diidinake sing ketemu syarat ijol-ijolan.
  • Miturut LAW lan Florida Health Regulations My Natural Hair Extensions LLC diwenehake lan dibutuhake kanggo njejegake standar kasebut. Kita ora bakal nggawe pengecualian.
  • Yen kita arep ngidini para panuku ijol-ijolan tanggung jawab kanggo biaya kapal bali. MNHE ora bakal mbayar utawa ngasilake pembeli kanggo ngisi biaya pengiriman ulang manca utawa domestik.
  • Karo perusahaan apa wae, barang apa wae sing dituku ing toko, karo kode diskon, utawa item promo bakal dadi final sale.

  • 4. wewaler

Bahan ing MyNaturalHairExtensions.com diwenehake "kaya". Kita ora menehi jaminan, ditulis utawa diwenehake lan kanthi iki nyalahake kabeh jaminan liyane, kalebu nanging tanpa wates kanggo kabeh jaminan tersirat. Luwih, My Natural Hair Extensions Co. ora njamin utawa nggawe perwakilan bab akurasi, asil sing kerep kasedhiya, utawa reliabilitas panggunaan bahan ing situs web Internet utawa ora ana hubungane karo bahan kasebut utawa ing situs sing ana gandhengane karo situs iki.

  • 5. Revisi

Materi sing muncul ing MyNaturalHairExtensions.com bisa kalebu kasalahan teknik, tipografis, utawa fotografi. Kita ora nyatakake utawa nyatakake manawa ana bahan ing situs web iki akurat, lengkap, utawa saiki. My Natural Hair Extensions Co. bisa nggawe owah-owahan menyang bahan sing ana ing situs web iki kalebu syarat lan katemtuan, kebijakan pengiriman, kebijakan pengembalian ing sembarang wektu tanpa kabar. Nanging, ora, nggawe komitmen kanggo nganyari bahan kasebut. My Natural Hair Extensions Co. bisa ngrubah syarat-syarat panggunaan kanggo situs web ing sembarang wektu tanpa kabar. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju supaya bisa diilhami karo Persyaratan lan Ketentuan Panganggo iki.

Ninggalake komentar

Gabung klub VIP dina iki.

Mlebu saiki!

Nampa update kupon! Kita bakal ngandhani sampeyan babagan sales, give-a-ways, contests & brand new products.
HUBUNGI SEKARANG!
close-link
Pssssttt ... Gabung MNHE TEXT CLUB FOR EXCLUSIVES?
SUBSCRIBE
Get 20% off ▣use Coupon Code "20off" ي Sale Ends @Midnight