The Truth About Afro Curly Hair

Rambut kriting afro

Rambut kriting afro utawa sing afro curly katon akeh banget ing popularitas! Wiwit wiwitan rebound rambut alami bali ing 2007, saben goal sista alam wis kanggo njaluk ana rambut minangka gedhe lan minangka kriting sabisa! Mulane ngrampungake afro kriting ing kabeh kamulyan! Wulu krim afro yaiku rambute alam sing nduweni wujud kubah sing ayu utawa wangun bal sing tuwuh lan metu kaya afro tradisional, nanging nduweni tampilan kriting tinimbang katon lembut. Sawetara naturalis seneng mbentuk afro kriting menyang ati tinimbang afro, lan sing kaya nggoleki.

Gaya rambut & Tren Populer

Rambute keriting Afro tansah sinonim karo kudu njupuk taun kanggo ngrembakaake wulu 4 jinis. Nanging, kanthi kamajuan anyar ing wig, klip-in lan ekstensi rambut kinky, katon iki ora luwih alami kanggo ditarik. Ora mung sampeyan bisa mlaku kanthi cepet menyang menit ing 10, nanging ora ketompo apa tekstur rambut sing dilairake. Sampeyan bisa narik tampilan Afro Curly kanthi ekstensi. Yen sampeyan wis alami, Aku nyaranake nginstal klip klip. Njaluk klip ing campuran sing paling apik karo rambut asli sing nyata amarga sampeyan bisa kanthi gampang ngapusi pola curl kanthi twist utawa Bantu knots, sing aku bakal nerangake mengko. Yen sampeyan duwe pola curl tenan kaya 3a 3b, bakal angel nggoleki afro keriting katon yen rambutmu cendhak. Kanggo sampeyan divas, aku nyaranake jahitan tradisional lan lan nutup. Utawa wig pendek Nubian kita. Pola curl paling apik sing digunakake yaiku koleksi Kinky Curly, Coily utawa Afro Kinky amarga iki bakal menehi tampilan Afro Curly paling apik!

rambut curly afro, curly afro, curly fro

CARA GET THE AFRO LOOK CURLY: rock that curly fro sis!

Cara sing apik kanggo nggoleki sing paling apik ning Afro yaiku kanggo ngetutake tip sing gampang iki. Sing penting kanggo nimbang nalika mbentuk tampilan sampeyan yaiku ngeling yen sabar iku sawijining kabecikan. Akeh rambutmu metu entuk wektu (akeh lan akeh wektu LOL) Nanging aku bakal menehi sampeyan sawetara rahasia palsu nganti sampeyan nggawe! Ayo miwiti

Carane nggawe rambutku alami kriting?

Yen rambut asli sampeyan dawa lan cukup kandel, gaya iki ora gampang kanggo ditarik. Sampeyan wis duwe tekstur alami 3c utawa 4 saka ngumbah lan bisa uga cukup kanggo entuk gaya kasebut. Nanging, yen sampeyan duwe 4b 4c rambut, banjur bisa dadi angel entuk sing bisa ditemokake kanthi gampang. Nanging, sampeyan kudu nindakake salah sijine buntut utawa Bantu knots kanggo ngapusi pola curl.

Nginstal CLIP-INS

Ana tutorial video sing nuduhake cara nginstal afro kinky curly clip ins ing kaca iki kanggo nggawe afro kriting dawa sedheng ngisor!

Tektur iki wis ditemokake ing due kanggo popularitas anyar ing komunitas Afrika Afrika.

Yen sampeyan ora duwe ketebalan utawa dawa kanggo narik afro kriting, sampeyan bisa uga nggunakake klip ing. Njaluk ekstensi alam sing nyampur karo nyata tekstur rambut, sing penting banget; Yen ora, rambute ora nyampur. Aku nyaranake nyedhiyakake dawa cendhak supaya rambute bakal nggawe efek kubah. 10 "utawa 12" paling apik lan kudu mbutuhake klip 1.5-2. Gunakake klip ing saindhenging rambut sampeyan. Saiki wektu kanggo gaya lan wangun rambute. Kanggo nggoleki kriting, sampeyan kudu ngetokake rambute utawa nggawe knot Bantu bentuk lengkung nggulung. Twist garing sing luwih cepet, lan luwih gampang ngapiki klip ing wayah wengi, ngetokake rambute lan mbenerake esuk kasebut. Nanging, Bantu knot nggawe tampilan afro sing paling apik. Sing ambruk babagan nindakake simpul Bantu metu iku kudu njupuk salawas-lawase kanggo garing supaya sampeyan kudu njagong ing ngisor kring hood. Faktor penting kanggo dipertimbangkan nalika nyoba nggoleki twist sing apik yaiku nyegah krim abot lan kasar. Iki njamin sampeyan ngurangi detangling lan ngidini rambut kriting Afro dadi luwih bisa diatur kanggo gaya.

Rambut ekstensi & rambut palsu

Cara paling gampang lan paling trending kanggo nggoleki afro kriting yaiku nggunakake wig! Sampeyan bisa entuk pola, gaya, wangun, lan pola curl apa wae sing dikarepake kanthi cara cilik nginstal a wefted afro keriting wig kriting kaya iki!

Aku nyaranake nyoba Short Nubian Coily Wig Sampeyan bisa mbentuk lan netepake curls kanthi cara sing padha arep nggawe ekstensi kaya nggunakake rambut kinky afro. Sampeyan bisa nggawe ngumbah lan uga setelan gaya kaya rusak twist lan Bantu simpul tali utbit utawa nginstal rambut grosir afro.

NATURAL HAIR HACK!

Sampeyan kudu aktif nglatih rambut supaya luwih bisa dikelola ing mangsa-mangsa bumi kabeh. Nanging, musim panas iki, dadi katon yen gaya protèktif sing rileks bisa dadi rute paling apik. Sanajan ana uga, kita kabeh seneng nuduhake kriting kusut tress! Sing pengin gaya protèktif kabeh wektu ??? Yen sampeyan arep ngowahi rambut Afro Curly utawa kerlip kanggo musim panas iki, priksa manawa sampeyan tetep moisturized.

Nggunakake pick kualitas bisa go long way. Ayo dadi ngadhepi, milih rambut sampeyan bisa dadi seret, utamané yen garing utawa ora digunakake. Nanging, kanthi jumlah konsistensi sing tepat, sampeyan mesthine mulai dadi luwih lestari dadi luwih nyaman kanggo gaya malah ing perjalanan. Nanging, disaranake migunakake kondisioner ninggalake ing sing paling cocog karo pola curl lan mung milih saka oyod. Seneng milih saka ROOT lan angkat. Iki bakal nggawe volume luwih akeh lan mbantu rambutmu ngadeg supaya bisa ndelok katon keriting! Yen rambutmu tipis, sampeyan bakal bisa nggoleki afro sing paling apik kanthi ngangkat rambutmu alon-alon saka werna menyang tengah rambutmu sakwise disusul utawa Bantu dikalahake!

Muga-muga iki mbiyantu. Nganti sabanjure sis!

About MNHE

Related Posts