PEMILIHAN PANJANG (loro internasional lan AS)

  • Wektu pangolahan yaiku 5-6. Iki mung kira-kira mung kira-kira rata-rata kaping pamrosesan lan mungkin luwih dawa utawa luwih cendhek tinimbang dina 5-6 kasebut. Minggu lan Urip ora dina bisnis.
  • Nubian Wig line, closures, and bulk hair butuh wektu luwih akeh kanggo proses, ing ngendi wae ing antarane dina bisnis 5-12 amarga wektu kanggo nggawe wig, lan penutupan. Kita ora duwe kathah (ngecola braiding / crochet) ing stok. Matur nuwun kanggo sabar!
  • Sajrone mangsa liburan lan tanggal promosi / promosia 2-3 bisnis dina lag ing proses amarga akeh pesenan Nanging iki bisa nganti wolung minggu ing telat.
  • Nomer nelusuri bakal dikirim menyang kabeh pesenan sawise wektu pangolahan sing diijini. Kita bakal ngirim sampeyan nomer ranging liwat email saka paypal.

DOMESTIC SHIPPING (pesanan AS mung)

  • Kita ngirimake kabeh pesenan liwat Layanan Pos Amerika Serikat (www.USPS.com) kanthi nggunakake email dina Prioritas 2-3 sawise pesanan wis rampung diproses.
  • Ekstensi Rambut Saya Ora tanggung jawab paket sing ilang utawa dicolong sapisan nelusuri wis dikonfirmasi dikirim. Kita ora reimburse para panuku kanggo paket apa wae sing wis ilang utawa dicolong amarga ora mesthi kahanan sing metu saka kontrol Natural Hair Extensions. Mangga priksa manawa sampeyan dikirim menyang lokasi sing aman. Kabeh pesenan bakal teka $ 50 worth insurance yen sampeyan pengin njamin jumlah lengkap, hubungi kami liwat email karo nomer pesenan sawise tuku.
  • Pesenan $ 250 utawa liyane bakal cocog kanggo pengiriman gratis! Milih kanggo mbayar pengiriman ora bakal kasedhiya luwih cepet.
  • Mangga nyetel urutan ing tanggal sing bakal menehi sampeyan cukup wektu kanggo nampa pesanan sampeyan sadurunge janjian rambut sampeyan. Wektu pangolahan ora bisa dipercaya utawa ditulis. Nanging wektu pengiriman bisa ditulis.

INTERNATIONAL SHIPMENTS (kabeh negara liyane saka Amerika Serikat)

  • Pesenan bakal dikirim liwat USPS (www.USPS.com) sawise wektu proses sing diijini.
  • Pengiriman bisa saka 25 $ - $ 65 kanggo pesenan internasional.
  • Saben paket sing ora ditampa lan bali menyang kita bakal entuk bayaran kanggo barang dagangan wae. Biaya pangiriman bakal ora bisa dipercaya maneh.
  • Gumantung ing negara sampeyan paket sampeyan bisa uga tundhuk menyang bea cukai utawa bea cukai nalika rawuh. Biaya tambahan iki ora biaya sing MNHE ngisi utawa negara Amerika Serikat. Mangga dipriksa kanthi agensi adat lokal kanggo nyumurupi yen biaya iki bakal ditrapake kanggo sampeyan. Yen sampeyan bakal diwajibake kanggo mbayar ragad kanggo nampa dagangan sampeyan.
  • Ekstensi Rambut Saya Ora tanggung jawab paket sing ilang utawa dicolong sapisan nelusuri wis dikonfirmasi dikirim. Kita ora reimburse para panuku kanggo paket apa wae sing wis ilang utawa dicolong amarga ora mesthi kahanan sing metu saka kontrol Natural Hair Extensions. Mangga priksa manawa sampeyan dikirim menyang lokasi sing aman. Kabeh pesenan bakal teka $ 100 worth insurance yen sampeyan pengin njamin jumlah lengkap, hubungi kami liwat email karo nomer pesenan sawise tuku.

komentar (6)

Apa wektu nunggu bisnis 5-6, yen butuh maneh, aku bisa entuk mbayar maneh.

Ora ana garuntee, Iki minangka estimasi. Perlu maneh utawa luwih cendhek tinimbang wektu pangolahan rata-rata. Nanging, kita bakal nggawe paling apik supaya kabeh pesanan metu ing wektu kasebut. 🙂

rambut sampingan njupuk sak dawa kanggo nampa?
Uga, sampeyan duwe rambut akeh kanggo braiding? Aku weruh ing situs sampeyan kanggo nindakake, mungkin aku maca iku kanthi ora sengaja nanging aku panginten nuduhake ora ...

Hello. Ora ana paket sampel kapal ing babagan bisnis 1 - 2.

Dadi apa sing dianggep bisa diproses lan dikirim kanggo rambut akeh digunakake kanggo crochet lan braiding?

Iku gumantung ing urutan saiki. Biasane 1-2 minggu saka wektu supaya sampeyan dikirim menyang lawang.

Ninggalake komentar

Gabung klub VIP dina iki.

Mlebu saiki!

Nampa update kupon! Kita bakal ngandhani sampeyan babagan sales, give-a-ways, contests & brand new products.
HUBUNGI SEKARANG!
close-link
Pssssttt ... Gabung MNHE TEXT CLUB FOR EXCLUSIVES?
SUBSCRIBE