Kinky Curly Bundle

$90.00 - $180.00

Nenek rambut keriting kusut kuwi pilihan banget kanggo wanita looking kanggo nambah volume luwih akeh. Tektur iki campuran banget karo jinis rambut 3c 4a alami.

Clear

Spesifikasi Sew:

  • Setengah kriting ditenun ing jempol iku bundelan 1 - 1.5 (separo rambute ditinggalake)
  • Kanggo njahit partial, iku bundelan 2.5 (sing dipisahake kanthi sisih kiwa)
  • Kanggo jahitan lengkap, babagan bundel 2.5 - 3.0 (sing ora kalebu rambut kiwa)
  • Kanggo julukan lengkap kanthi nggunakake MNHE Penutupan, Iku 2 nganggo sandhangan tutup.
bobot 3.5 oz
Length

10 ", 12", 14 ", 16", 18 ", 20", 22 ", 24", 26 ", 28"

Pantai 42 kanggo Kinky Curly Bundle

webmaster
Stephanie

Secara sakabèhé, ya aku bakal tuku maneh. Iki rambut apik tenan kanggo apa iku. Aku duwe masalah cilik-cilik nanging bisa dianggep karo rambut sing sithik. Ora ana matting nanging tangles ya amarga saka ringlets nyenyet sethitik, Shedding ummmmm idk durung. nanging rambute alus lan gampang banget kanggo ngatur anggere sampeyan tetep munggah. Wis kira-kira sak suwene sasi saiki lan uga ana kemungkinan liyane kanggo minggu 6-7 sadurunge aku njupuk metu. Nanging mesthi menehi rambute sandi break mbentuk gaya saben dina lan tugging. Aku menehi rekomendasi rambut iki yen sampeyan duwe wektu kanggo munggah supaya. Lintang 4 saka kuring, lan ya aku bakal tuku rambut maneh! 🙂

webmaster
Lexi

Gedhe rambut! Aku bakal tuku maneh. Lintang 5 lan layanan pelanggan gedhe. Matur nuwun kanggo penghargaan pelanggan matur nuwun kertu karo urutan, sing ana tutul becik. Rambut banget alus lan pancen apik nalika rawuh. Wis resik lan siap diinstal!

webmaster
Raven

Ya ya ya rambut iki katon kaya freakin apik ing kula lol. Aku bodho meh kabeh! entuk 14 "16" 18 "lan digunakake babagan berkas 2.5. rambut gedhe banget lan kebak. Aku seneng banget nganggo rambut iki. Ive wis ing jotosan metu lan kriting. sing akeh kanggo tempel wesi plus aku kaya nyebul metu katon. Apik banget, ora ana mambu lucu.

webmaster
Gabrielle

Aku pancen tresna rambut iki. Aku mung ditampa ing surat iki esuk lan wis ambruk ing rasa lan rambute. Sanajan wis sawetara wektu kanggo ngrambah rambut ing kene, dheweke bisa kerja karo aku kanthi apik kanggo njaga rambutku kanthi tanggal sing aku butuh. Thank you so much and I DEFINITELY will be ordering again.

webmaster
Linda

Rambute paling apik sing wis tau dituku ... tau !! Layanan pelanggan apik tenan lan aku ora duwe keluhan. MNHE nemu rating bintang 4 mung amarga wektu pangolahan lan pengiriman sing diwenehake, kaya aku dituku sajrone jual lan nalika biasa belanja. Bentenane antarane rong dina iki yaiku dina 1, nanging wektu pangolahan lan pengiriman luwih cedhak karo minggu-minggu 2, sing paling gedhe nalika pameran online yaiku 2-3 minggu. Bisa nguciwani nalika ora tiba kanthi cepet.

webmaster
Thames Jones
(Diverifikasi pemilik)

Rambut iki apik tenan! Akeh pangopènan. Iku kaya rambute alam lan butuh perhatian nanging katon banget nalika sampeyan katon sawise. Aku nyedhiyakake saben dina karo banyu lan kondhisi. Aku wis rambut ing babagan 3 minggu saiki lan ana matting durung lan sethitik shedding aku seneng banget karo kualitas! Thanks MNHE

webmaster
Paula Russ
(Diverifikasi pemilik)

Rambute nggantheng banget, aku nrima ing wektu sing diomongke. Gampang ngatur lan katon kaya mine. Thanks

webmaster
Jay Bubbles
(Diverifikasi pemilik)

Cukup ditampa rambutku lan omg Aku tresna marang aku. Paket iki apik banget. Rambuté alus lan alus. Aku dhawuh bunderan 2 lan aku ora bisa ngenteni kanggo njaluk rambut iki ing kulitku supaya aku bisa mateni bakdahku. Thanks MNHE

webmaster
Bev Cinta
(Diverifikasi pemilik)

Aku mung pengin ngomong sampeyan carane aku LOVE rambutku ❤️ Aku colored rambut. Aku wore wong-wong mau akhir minggu iki kanggo pesta ulang tahun lan kabeh wong mikir iku rambute nyata.

webmaster
Dayna
(Diverifikasi pemilik)

Iki minangka set ekstensi rambute sing pisanan aku wis tuku ing uripku. Aku ora ngerti apa sing bakal dakarepake nanging aku tresna marang apa sing aku takoni. Aku tuku bunderan 2 lan penutupan. Aku mesthi nerusake tuku maneh!

webmaster
Putri
(Diverifikasi pemilik)

Kabeh pengalaman gedhe. Layanan pelanggan apik. Layanan pelanggan mbukak lan kerep. Rambute ayu. Aku uga ngremukake rambute lan aku kaget banget amarga pola curl bali nanging durung ngeculke tho cilik lan pola curl isih enom banget. Aku uga nyawang rambute ing wayah bengi senadyan lan aku ngijini kanggo udhara garing. Rambute iki ayu lan isih sawise nginstal. Saiki aku wis nginstal babagan 10 dina Aku bakal menehi update sasi mengko, nanging iki nyimpen saka saiki arep maju.

webmaster
Syddia
(Diverifikasi pemilik)

Aku seneng banget ketemu sampeyan. Aku Girl Curly Curly lan aku seneng banget babagan ekstensi. Aku tuku bundel Kinky Curly karo frontal. Aku wis rambut iki diinstal kanggo siji sasi. Aku wis rambut pirang iki kaping telu lan bubar digawe rambut palsu saka rambut iki. Pendhaftaran kriting isih apik tenan !! Matur nuwun MNHE

webmaster
Jazzy Holston
(Diverifikasi pemilik)

Aku tuku bundles lan tresna carane campuran karo alami rambut sampurna. Iki urutane kaping pindho saka sampeyan lan bakal pesen maneh !!! Mesthi wae! Thanks MNHE

webmaster
Olga
(Diverifikasi pemilik)

Aku seneng rambut iki !! Apa sing nggawe jahitan kanggo adhine adhine cocog karo pola curl dheweke lan nyampur dadi apik, rambute alus lan keriting sing nyenyet lan ayu. Temtunipun nyaranake!

webmaster
ayesha
(Diverifikasi pemilik)

Digunakna rambut iki kanggo ngresiki karo penutupan lan wanita, mangga dicoba ora nguciwani. Iku dicampur karo ora masalah. Aku ora sabar kanggo nambah pop warna. Aku pelanggan super wareg. Highly recommend bundles.

webmaster
Silo
(Diverifikasi pemilik)

Penyusutan kita nyata kena weteng rambute dina iki amarga udan. Nalika aku mlebu omah, aku rambute rambute nganggo andhuk lan blowers garing ing kurang setelan lan aku apik kanggo pindhah. Aku mikir iki bakal dadi perjuangan nanging ora. Rambute iki yaiku bebener. Thanks MNHE

webmaster
Melody
(Diverifikasi pemilik)

Aku dhawuh telung 16 "lan ngresiki dheweke menyang tutup kubah kanggo nggawe rambut palsu wig. rambute metu apik tenan. Aku wis sethitik tangling nanging rambute kusut supaya wis samesthine. Aku uga wis nglangi ing rambut lan wis rampung banget banget supaya mesthi kualitas apik!

webmaster
koridaygreen
(Diverifikasi pemilik)

Aku tansah ragu-ragu kanggo njaluk bundles iki nanging aku seneng banget. Iki ukuran inch 14 kusut kriting. Padha apik banget. 💞 Iku serba kaya! Aku mesthi kepengin mbaleni maneh utawa nyoba salah siji koleksi sampeyan ing mangsa ngarep.
-Essence

webmaster
mariah
(Diverifikasi pemilik)

Thanks kanggo pangiriman super cepet ing UK. Aku ditelukake dhawuhe Minggu sore lan ditampa ing dina Selasa. Aku ora tau nggarap bundel sadurunge lan aku durung ngerti kapan nalika arep nggawe rambute, nanging dheweke gampang banget lan bundel 2 nyedhiyakake volume luwih akeh. Thank you MNHE :)

webmaster
Dr. Azuike

Akeh Pasien Pendhaftaran Komentar ing rambut lan aku wis diarahake menyang sampeyan. Rong Bulan lan isih katon apik! Aku tresna iku.

webmaster
Sharmaine

aku tuku kinky curly 3c4a lan rambut teka dadi aneh banget. Aku duwe rencana arep mati rambute iki, nanging aku kudu wedi yen aku ora gelem ngrusak! LOL Iku wis babagan minggu 2 lan isih apik saben tau aku sijine sing paling apik! Banget! LOL cantik banget Aku entuk kit 1 munggah kanggo iki lan aku panginten sing banget trep sing padha ngedol sing! ONE STOP SHOP!

webmaster
Shardae '

Aku entuk 1 bundel 14 "ing tekstur 4b4c kanggo nggawe sawetara klip-in kanggo nambah volume kanggo rambut lan iki wis metu banget uga. Rambutku kira-kira 14 "nalika aku melu-melu lan katon kaya tembusan tekstur 4b4c. Dadi aku mutusake kanggo njaluk 14 "bundle lan kerjane apik! Ngapunten, aku ora bisa menehi pendapat sing faktual babagan shedding utawa tangling b / ci ora turu ing clip-ins nanging kanggo wektu cendhak aku nganggo wong-wong mau campuran apik karo rambut lan aku ora duwe masalah apa! OHHH cara sing paling apik aku nyampur dadi luwih ngidini klip-in kanggo rambutku banjur aku salah ngetokake metu utawa ngetokake metu supaya loro nenun lan rambute bakal duwe padha pola curl padha!

webmaster
Monique

Uga, 1st aku arep ngomong yen aku tresna marang rambut iki. Aku kudu nindakake apa wae kanggo nyedhiyakake cara sing bener. Yen ana sing alami lan duwe wilayah sing rusak panas. DONT CUT IT. Sampeyan bisa njaluk rambut iki lan bakal dadi cantik. Aku duwe rambut 4b lan aku wis ninggalake metu area sing panas rusak kanggo 3c / 4a tektur lan aku digunakake sing bagean kanggo sandi ninggalake lan aku ora kudu nindakake apa-apa kanggo campuran. Rambut banget dhuwur banget. Kudu mabuk utamane nalika ngganti gaya. Nanging aku kudu nglakoni apa karo rambute dhewe uga supaya ora ngganggu kula ing kabeh. Tangeling was okay. lan shedding ana oke. Rambut paling apik babagan rambut iki yaiku pola curl. Sakabèhé aku nyaranake lan layanan customer apik tenan.

webmaster
Joann

Kinky Curly 3c4a. keriting banget lan ayu. Supaya adoh wis ana ing babagan minggu-minggu 2 sing cukup suwe kanggo mangerteni yen rambut iku kualitas utawa sh * t lan iki mesthi kualitas! Bakal mundhut maneh ing tliti maneh. Nang endi bae, kabeh uripku

webmaster
-Tra
(Diverifikasi pemilik)

Supaya adoh rambut iki apik tenan! Wong mikir iku rambutku alami kabeh wektu! Rambuté alus lan empuk. Bundelan 3 ora ngrasa abot ing kabeh. Aku njlentrehake rambute kanggo ndeleng kepriye bakal dadi gedhe lan DID. Aku iki ngladeni kanyataan hunny Dianna Ross! Iku ora bisa ditandhingake maneh. Sangat cantik nalika udan

webmaster
Phoebe
(Diverifikasi pemilik)

Aku pancen LOVE THIS HAIR. Iku banget susah nyoba kanggo nemokake pola curl lan iki tektur sing cocog. Tekstur iki nyelehake rambutmu kanthi apik banget, wong mikir yen rambutku alami. Aku dhawuh bunderan 3. Sangat lengkap kanggo siji bundle digunakake setengah ing liyane iku luwih saka cukup.

webmaster
Logan
(Diverifikasi pemilik)

Aku dituku lan dipasang rambut iki kanggo ibu lan dheweke pancen tresna ...

webmaster
Caroline W.
(Diverifikasi pemilik)

Rambute isih apik tenan lan banget alus sanajan aku duwe kanggo 2 sasi. Aku nyuwun rambut saben minggu 2 lan nggunakake leavein lan kondisi ing. Iku katon nyata lan alami supaya Iam kelangan karo sing.

webmaster
Keena
(Diverifikasi pemilik)

Rambut banget banget. Iku cocog kanggo rambute alam. Aku wis ngumbahake kaping pindho nganti samesthine lan saben-saben curls katon apik. Aku wis nyandhang rong dina sak durunge lan wis apik banget nganti saiki. Aku bakal nemtokake maneh. Mungkin luwih dawa. Tuku apik

webmaster
loro-lorone
(Diverifikasi pemilik)

Aku nampa rambutku kanthi cepet! Rambute iki arang banget alus lan kanggo rega, aku kaget kualitas rambut. Iku apik tenan !!! Aku duwe mamang ing wiwitan mung amarga saka rega nanging menehi dijupuk uga lan aku sooo bungah aku! Aku bakal nemtokake rambute saka kene maneh lan ngrujuk kabeh kanca-kancaku!

webmaster
Cali
(Diverifikasi pemilik)

Temtuné nyaranake, aku seneng banget babagan rambut keriting kusut amarga shedding lan tangling. Rambute iki menehi kula secara harfiah NO masalah lan pancen apik banget. Aku malah entuk penutupan pisanan ing tekstur sing padha aku tresna. Aku bakal mundhut saka sampeyan saiki.

webmaster
Charlotte
(Diverifikasi pemilik)

Worth dhuwit !!! Aku nggawa bunderan 3 sawetara sasi kepungkur lan pungkasanipun mutusake kanggo ngrampungake rambutku. Bungkus iki bom !!!! Tekstur ing titik, ora nyerah, ora ana titik, pola kriting ing titik, dawa aku icing ing kue. Aku bakal nindakake maneh

webmaster
Rani
(Diverifikasi pemilik)

Aku menehi bintang rambut 4 iki. Aku seneng tekstur lan pola curl nanging ora ndeso. Aku ngarep-arep sing nanging ora njupuk saka kualitas rambute. Aku kesengsem anggone rambutku katon sawise minggu 7 ya !!! 7 minggu. Bungkus iki minangka tangan sing paling apik lan aku bakal dadi pelanggan baleni.

webmaster
Justice
(Diverifikasi pemilik)

Rambut pirang gedhe banget !! Dadi, aku mikir banget babagan mati jet ireng ngelingi werna rambutku alami. Iku cocok banget lan aku duwe rambut sing kandel. Aku seneng. Aku entuk upart lan campuran uga. Mung aku sing dikarepake

webmaster
G.White
(Diverifikasi pemilik)

Rambut iki apik banget !!! Pola curl apik banget! Aku mung duwe sedina. Mesthi pancen bener kanggo tekstur. Aku seneng banget.

webmaster
Divisi Angkatan Darat
(Diverifikasi pemilik)

Iki rambut kita pancen sampurna saka mlumpat! Kanca ora bisa ngomong yen aku nganggo dheweke! Dhiskusi babagan kaget! Ora ana trik. Ora ana gimmicks. Ora ana subpar sing bisa ditemokake. Cukup mewah, sampurna apik banget! Saliyane diduweni dening wanita hitam sing entrepreneur (HUGE Plus), layanan pelanggan dheweke ora bisa dicela. Nggawe napa karya apik !! Maturnuwun mujudake Diva Angkatan Darat iki katon luwih apik tinimbang :)
Aku pasti bakal bali!

webmaster
Sarita
(Diverifikasi pemilik)

Aku kudu menehi perusahaan lan rambutmu 100000% kudos saka ngisor ati aku ora mikir yen bakal bener cocog pola curl saya biasane amarga aku uga yakin pola minangka aku wis tau ora menehi akeh gaweyan kanggo ngenali jinis rambutku, nanging kanthi cara iki rambute apik tenan lan aku wis worn saben jinis ekstensi tunggal lan wig bisa sing cukup pricey lan iki dening adoh paling apik ing kualitas lan kasunyatan sing digawe kanggo cocog karo wanita Afrika Amérika jinis rambut jelas.

webmaster
Reign
(Diverifikasi pemilik)

ING RAMBUT AMAZING !!! Aku GOT 3 NUNDARI 18 INCHES aku mung nggunakake loro mau. THE BARELY SHEDS HAVE I WAKE UP DO NOT COMB OR BRUSH IT. Aku mung nambah sawetara minyak sing IT. PENGAMBANG PUSAT LENGKAP. LAYANAN PELANGGAN MUNGKIN KERTAS KEPT ME UPDATE WITH TRACKING lan MADE SURE Aku ora masalah karo rambut .. Aku suggest sapa kanggo tuku THIS RAM !!

webmaster
Miranda
(Diverifikasi pemilik)

Rambut iki apik banget. Padha cocog karo rambutku kanthi becik. Aku duwe pirang-pirang rambut keriting 3c nanging sepasang rambute cedhak nape saka gulu sing luwih gedhe curls looser. Padha gampang kanggo campuran, lan aku cukup elek ing rambut. Bungkus 2 luwih saka cukup, aku duwe siji potongan sing ditinggalake. Bakal temtunipun nyaranake kabeh bocah wadon kriting.

webmaster
Monna
(Diverifikasi pemilik)

Tresna tektur saka rambut campuran uga karo rambut alami! Rambute werna lan njupuk uga! Perusahaan gedhe karo layanan pelanggan apik tenan.

webmaster
Lisa. benz
(Diverifikasi pemilik)

Aku wis tau duwe dhuwit 14inch nanging aku teka maneh kanggo tuku keriting 16inch lan aku ing LOVE. Iki dawa sampurna kanggo kula. Aku seneng ekstensi!

webmaster
louna

Desain apik lan gaya lan subyek materi sing paling apik, meh ora liya: D.

Mung mlebu ing pelanggan sing wis tuku produk iki bisa ninggalake review.

tuku Kinky Curly Weaving Bundles Online

kinky curly weaving is salah sijine item MNHE paling populer. Pola curl iki campuran apik karo ratu sing duwe rambut alami 3b lan 3c. Koleksi curl kusut nduweni spiral sing ayu lan curl tong. Rambute iki nduweni kecerahan nganti rata kanthi volume lan awak. Rambut kriting kusut digawe saka rambut manungsa 100 sing bebas saka bahan kimia lan pewarna. Rambute bakal diwiwiti kanthi werna ireng alam, sing cedhak karo 1b / 2. Kita bundles gampang kanggo ngatur. Ekstensi Rambut Saya menehi pelanggan karo produk kualitas sakcepete. Mriksa review pelanggan. Kabeh kita jahitan rambut manungsa wis digawe kanggo cocog karo kepinginan wanita werna.

Yen sampeyan duwe curls tighter, mriksa produk MNHE Coily; sing nyampur apik karo wong sing duwe keriting 4a. Contone, iki Nyilikake 4c nggabungake uga karo sing duwe tekstur rambut 4b & 4c. Kinky curly yaki nyampur karo tekstur kaya 3a. Saben bundle iku prawan warna. Kita mung ngowahi teksture lan ora ana bahan kimia atos sing nyentuh ekstensi kita. Quality tansah kita prioritas 1st. Sing duwe tekstur sing luwih longgar kaya 3a kudu nyoba koleksi Curl kita, lan sing nganggo nenun kaya 4a kudu nyoba Koleksi Coily kita. Kita yaki keriting kriting ora duwe serat sintetik utawa pengisi.

specifications:

  • Saben bundel bakal babagan 3.5oz (menehi utawa njupuk babagan 0.2 oz)
  • werna alami (ora ana werna)
  • kimia-gratis
  • 100% manungsa: rambut iki wis aman kanggo dicuci, diwarnani, lan dianggo. Mangga nggunakake pelindung panas kanggo nyegah karusakan panas lan ngupaya profesional kanggo kabeh perawatan warna.
  • Length kasedhiya ing 10 ", 12", 14 "16", 18 "20", 22 ", 24", 26 "

nyenyet rambut kriting kinky

Ekstensi Rambut Manusia Paling Keriting Online

Iku dadi angel kanggo nemokake ekstensi rambut manungsa sing bakal pujian katon sampeyan. Kene ing MNHE, tujuane kanggo nggawe jaran singa sing katon luwih galak, luwih penting, utawa suwe nalika tetep gaya utawa individualitas. Tektur iki uga akeh banget Rambut Kinky Curly, yaiku rambut tanpa trek sing becik kanggo gaya crochet lan braids individu.

Carane Care:

  • co-wash sadurunge nginstal
  • aplikasi 6-8 jumbo twists ing wayah wengi kanggo tetep rambut bisa diatur
  • Gunakake sutra utawa satin sutra utawa bonnet ing wayah wengi.
  • nyegah gel

Apa sampeyan kudu nganggo ekstensi sing cocog karo tekstur rambutmu?

Iku penting kanggo tuku ekstensi anyaman kriting kinky sing cocog karo tekstur rambut, utamané kanggo jahitan. Paling apik babagan rambut kinky keriting utawa salah sawijining tekstur kita yaiku nyampur karo sing metu. Alasan utamane kita nganggo jahitan utamane kanggo menehi rambut kita ngaso utawa amarga rambut kita sing asli ora suwe utawa lengkap kaya sing kita kepéngin. Nanging, penting kanggo nglindhungi rambute nalika nggunakake sampeyan sewing-in kanggo nyegah karusakan lan ngilangi lan ningkatake pertumbuhan rambut sing sehat.

Apa jahitan-jajan mbantu rambutmu tuwuh?

Ya, jahitan bisa mbantu rambut sampeyan tuwuh nalika dipasang kanthi bener lan sing paling penting, nalika sampeyan duwe tekstur yaki sing cocog karo sampeyan. Yen sampeyan mikir koleksi kita nggumunke lan sampeyan kudu duwe, nanging ora cocog karo tekstur rambut sing alami banjur katon ing rambut palsu keriting.

brazilian virgin remy

Pinten / Ngendi?

Sakwisé sedina dasawarsa nyedhiyakake sandhangan kualitas apik, wis dadi misi MNHE kanggo nempuhake customer pisanan. Mulane tawaran bundle lan spesial ageng penting kanggo klien kita. MNHE saiki kapal kabeh produk ing ndonya. MNHE mangerteni yen wanita warna ing saindhenging donya pantes akses. Cara wanita enom ngrasa babagan rambut rambute penting. Iku bakal nyebabake saben efek nguripake kaendahan. Prasaja, cara wanita ngrasa prioritas. Mulane saben untaian kasusun saka bundle nggoleki alam sing kaku sing campuran gampang. Kabeh bundel iku premium, supaya detangling ngirim ora dadi masalah yen sampeyan tindakake pedoman perawatan rambut.

Blog MNHE nduweni akeh opsi sing bisa digunakake kanggo nggawe rekmo paling apik nggunakake tren paling anyar kanggo 2020. Supaya sawise sampeyan tuku ngiris kriting, kita njelasake macem-macem cara sampeyan bisa nggedhekake katon! Proses ngresiki rambut sampeyan akeh gawean, sebabe kudu nganggo sandhangan tanpa kerumitan. Mulane nemokake gaya sing paling anget kabeh, utamane kanggo sing gampang digandhengake kanggo kabeh acara. Sawise kabeh, wanita paling seneng gaya cepet lan lucu. Kanggo sing nggoleki sing katon apik lan njelasno, priksa bagian kirim kanggo ngerteni luwih akeh. Dadi manawa kanggo langganan newsletter MNHE kanggo wawasan sing luwih rinci babagan carane sampeyan bisa kanthi cepet ngembangake rutin rambute sehat lan luwih akeh. Minangka merek, nilai sing bisa menehi klien gaya ngirim dadi pengalaman sing apik kanggo wanita warna.

Priksa iki rambut kinky lurus, nambah volume sing luar biasa, lan kental!