Afro Kinky Bundle

$100.00 - $190.00

Ngomong ya kanggo TRESS! rambut kinky afro digawe kanggo niru jinis tekstur rambut 4 jinis sing sejati kanthi ringlet cilik lan Z kinks saindhenging rambut. Iku 100% rambute manungsa prawan sing duwe sethithik ora ngemban lan campuran effortlessly.

Clear

Afro Kinky minangka pertandhingan becik kanggo tekstur rambut 4c utawa kanggo tekstur kanthi ora ana gunane kanggo definisi curl. Ringlets uga cilik banget. Kita nyoba kita paling apik kanggo duplikat rambut 4c kanggo ngasilake ekstensi mung kanggo sampeyan! Sampeyan ora kudu nggoleki rusak kanggo nggawe gabungan tanpa cacat. Kabeh sing perlu yaiku puding penggosok favorit lan sikat brim!

  • Werna bakal diwiwiti saka Natural Dark Brown to Natural Black
  • Afro Kinky banget kinky karo sethithik kanggo ora definisi curl.
  • Sedheng nganti kurang.
  • Rambut kira-kira 3.5 oz (menehi utawa njupuk 0.2 oz)
  • Sedhiya Ukuran: 10 "kanggo 30" (diukur digawe dowo)
  • Mesin Wefted
  • Remy (cuticle didadekake siji arah)
  • Rambut iki bisa dicukur, diwarnai, dicelup, disemprotake, dikumbah, dikondrokan, dikelantang lan luwih akeh!
bobot3.5 oz
Length

10 ", 12", 14 ", 16", 18 ", 20", 22 ", 24", 26 "

Pantai 43 kanggo Afro Kinky Bundle

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Rambut iki swarga. Aku dhawuh siji bundled lan mutusake aku wanted kanggo nggawe klip ins karo rambute. Aku colored rambut lan aku panginten iku ora arep katon apik nanging rambute isih poppin '. Dadi akeh ppl sing ngremuk rambutku lan ora nyadari yen dheweke ora kabeh. Mesthi bakal nggawe luwih akeh tuku ing mangsa ngarep.

webmaster

Aku mung sijine dhawuh kanggo rambut iki! Aku ora sabar kanggo njaluk. Iku misale jek kaya cocog karo rambutku sing becik! Im super excied !!!

webmaster

Cukup tak ing surat dina iki lan OMG !!!! Rambut iki minangka match sing cocog kanggo aku! Akhire perusahaan sing bener mangerteni apa rambut asli katon lan ngrasa kaya. Aku dicampur karo herbal pati hello hidrasi minangka dianjurake lan combed metu karo sikat demong lan digantung kanggo dry.I bisa kanggo nemtokake rambut dadi ringlets tenan bener-bener cilik sing katon kaya bener 4c rambute! Shrinkage banget nyata karo rambut iki LOL nanging dadi rambutku asli. Rambute uga alus! NO CRUNCH HERE YALL! Iki minangka pertandhingan paling apik sing saya nemokake kanggo rambutku sing ketat 4c. Thank you thank you soooooooo akeh. Aku ngirim BLOG CYBER kanggo saben anggota tim MNHE. Thank you so much. Aku ora sabar nginstal.

webmaster

Aku tresna rambut iki. Aku dhawuh kanggo ibu sing alami. Dheweke dadi 60 ing sawetara minggu lan dheweke bakal nganggo iki minangka rambut ulang tahun. Aku bakal ngirim foto sanalika bisa. Rambute cantik. Yen rambute minangka apik minangka kualitas layanan customer aku nampa banjur manawa ora ana masalah. Pics teka rauh.

webmaster

BFku tresna marang rambut, aku dicelup tip saka rambute lan kualitas ora tau nglokro. Aku duwe pengalaman sing apik karo kowe !! Aku arep meneh, supaya aku nduwe urutan liyane.

webmaster

LOVE this afro Kinky teture! Aku dhawuh 2 18 "lan mung sampurna kanggo tekturku! Aku ora bisa ngomong cukup. matur nuwun. Aku super seneng karo tuku. Mung bab sing njupuk salawas-lawase kanggo kasedhiya nanging iku akeh banget worth ing Enteni. Aku ora tau nyedhaki rambut sing dadi sampurna kanggo aku! Thanks maneh. Lintang 5!

webmaster

Iki urutan kaping pindho saka MNHE, nanging aku seneng banget karo urutane kasebut 10 banget ing jero. Iku bener lan apik banget. Aku njaluk dhisik 20 lan aku ora seneng. Ora ana owah-owahan werna sing apik, nanging rambut sing luwih cendhek ora ana masalah. Tresna, siap urutan urutan katelu. Bisa njaluk luwih cepet, nanging apa iku.

Thanks MNHE

webmaster

Aku arep order sawetara rambut saiki aku ngarep-arep iku cocog

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Pancen tresna rambut iki! Iku cocog karo rambutku sing sejati. Tektur sing luwes lan gampang diatur. Gampang kanggo njaga lan katon apik banget.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Iki mung situs sing adoh karo klip rambut apik kanggo rambut 4c. Biasane rambute katon kaya sarang manuk gagak utawa mung matted lan ora wajar katon. Aku ngethok swatine nganggo rambutku nganggo klip iki lan katon apik tenan. Akeh kanca sekretarisku ora ngerti yen aku wis nyelehake lol. Rambute luwih entheng tinimbang werna alami, mula aku kudu nglukis dadi ireng lan njupuk werna kanthi apik. Supaya adoh aku seneng. Mung wis seminggu nanging thumbs up 👍.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Rambute banget alus lan aku ditampa kanthi cepet banget. Iku cocog karo rambutku 4C kanthi sampurna. Aku nggawe bagian piyetan U nggunakake 2 bundles: 14 lan 12 inch lan metu apik tenan entuk akeh pujian ing rambut iki.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Iki secara harfiah minangka rambut paling tau! Aku ngutus 2 paket 12 inch. Aku langsung shampooed rambut karo shampoo reresik banjur aku colored rambut nggunakake werna rambut profesional sing aku wis mung sijine ing rambutku. Cocok banget! Sakwise aku nganggo shampoo lan kaku kaya biasa. Aku njahit ing rambute sandi ninggalake sandi perimeter metu kanggo campuran. Aku ngolah tekstur kanthi sikat denman nalika ana ing rambutku. Aku turu kaya biasa lan seneng kaya aku dhewe alami. Punika PERFECT. Secara harfiah NO SHEDDING! Aku ora bisa ngenteni supaya luwih.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Rambut iki pancen paling apik! Rambut campuran sempurna karo rambut 4b 4c alami. Iki mung rambut sing aku nyoba sing bener cocog karo teksturku!
*** Jamie

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Aku LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE MY HARI !!!!!!!!!!!!!!!! EXACT MATCH TO MY OWN! WHO KNEW! MNHE THANKS FOR CATERING TO US TRUE 4B 4C NATURALS! ITS MINE ... YUP ITS ALL MINE LOL

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Nalika aku pisanan ditampa aku kudu sinau babagan ngurus lan apa produk sing digunakake. Saiki aku duwe pek mudhun iku favoritku! Aku wis nginstal kaping pindho, aku njaluk sooooo akeh pujian ing. Katon mung rambutku dhewe. Loro jempol munggah

webmaster

Aku tuku iki rambut kanggo jahitan banget pisanan lan ing awalipun banget wareg karo tampilan nanging ora karo menehi ngatur. Dheweké tangled kabeh wektu lan shedding ana banget ala. Aku felt iku match banget cedhak sampurna kanggo 4c lan rambut kinkier sandi. Sampeyan njupuk sawetara manipulasi nanging ora kakehan. Ora perlu ngomong, rambute ora tahan suwe. Dadi aku tuku rambut saka perusahaan sing beda. Hasil sing padha kajaba merek iki mbutuhake manipulasi liyane sing cocog karo teksturku. Aku ora ngerti apa-apa bab penjalukku sing bener. Sawise sinau babagan detangle, moisturizer, gaya, lan nglindhungi rambut, aku duwe wektu luwih gampang. Nalika MNHE duwe penjualan liyane, aku bakal bali. Aku duwe bintang-bintang 5!

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Rambut iku apik banget. Aku ora tau duwe ekstensi sing katon dadi nyata lan campuran karo rambutku. Aku njuluki lan nggulung. Mung wae, yen sampeyan nyoba kanggo ngganti rambut iki, ora bisa diremehake. Iku katon kaya jotosan metu. Nanging aku seneng banget. Ana akeh pujian. katresnan katresnan. Aku mesthi bakal tuku maneh lan aku bakal menehi saran rambut iki. Rambute iki dhuwur kasektene tho nanging mung ngapusi dhewe 4c alam rambut iku mbutuhake sawetara katresnan LOL Im customer wareg.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Rambute iki dadi rambut paling sampurna sing aku tuku saka perusahaan apa wae. Aku ora yakin yen akeh wektu ing titik iki aku wis dhawuh rambute iki! Iku asli, alus lan ayu. Sampeyan ora bisa ngalahake salah tuku iki ... Aku bakal tetep nindakake nganti aku ora bisa lol maneh matur nuwun. ❤❤❤

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Iki klip ins sing bom !!!!! Padha gampang kanggo nginstal, padha ora lunga ngendi, padha cocog karo rambute, lan rambute ora kaku. Klip dhuwit sing paling apik bisa tuku !!!

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Aku dhawuh lan nampi bundelku ing wektu sing kasebut. Aku duwe kemampuan kanggo nambah volume lan dawa nalika tetep bener kanggo sandi werna. Rambute dhewe apik lan ora bakal nganggo corak lan ngetok. Punika rambut pangopènan ingkang wigatos nanging dados rambut kula ingkang nyata!

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Aku ora ngerti apa sing bakal dikarepake karo rambut iki, nanging njupuk kesempatan lan dituku wae; Aku bakal ngomong yen aku seneng banget karo kualitas lan keruwetan, tekstur gedhe lan cocog karo rambutku 100%. Iku dhuwit uga ngginakaken.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Aku tresna rambut iki. Iku katon banget alami lan gampang dijaga. Aku dicelupake rambut sadurunge nginstal lan wis ngalami kurang ajar. Iki tuku gedhe. Aku wis nampi pirang-pirang panjelasan, sing apik banget.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Aku pengin tresna marang rambute iki akeh amarga campuran soooooooo freaking uga karo rambute, Nanging wis sasi saiki lan aku entuk akeh shrinkage lan tangles karo "wisuh & dadi". Aku kudu nggoleki utawa mbungkus nganggo rambut supaya bisa ngemut lan tetep ora bisa ditemokake. (Aku kira sing bisa diarepake nanging bisa dadi kerumitan) rambut ora menehi kula masalah anggere aku gaya nanging wisuh lan dadi metu saka pitakonan. Id isih nyaranake rambut iki nanging aku mikir aku bakal pindhah menyang pinggir klip wae yen aku njupuk metu iki. Layanan pelanggan apik lan Nikki banget mbiyantu. Staf tansah ramah karo kabeh akeh pitakonan LOL

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Kapal dikirim cukup wektu. Rambut dicungkup lan shedding gedhe banget. Rambute iki luwih angel kanggo ngatur tinimbang rambutku dhewe 4c. Ing bab mung apik aku ngomong babagan rambut iki yaiku sing cocok kanggo rambut 4c.

webmaster

Hello Deja. Matur nuwun kanggo review sampeyan. Rambut abu Kinky rambut dhuwur. Yen sampeyan tindakake pandhuan pangreksan sampeyan, sampeyan ora kudu duwe masalah kasebut. Disaranake tetep rambut kahanan karo krim curl lan nggolek jumbo twist utawa braids ing wayah wengi kanggo nggawe manawa rambute tetep detangled. Cuci mulut sing apik ing kondhisi uga mbantu.

webmaster

Aku ora percaya ana rambut nenun manungsa sing rapet cocog karo alam semangat, kinky, rambut rambute. Aku mung masalah sing malah ngetokake aku felt bunderan 2 saka 18 "Aku dhawuh padha sing luwih cendhek saka 18" Aku nyaranake arep luwih suwe tinimbang sampeyan rencana amarga rambut iki teka shrunken kaya 4c rambute. Iku bener sing detangling njupuk wektu, nanging aku sakabeheng lan jero kahanan rambute nalika iki isih diikat ing bundles. Aku banjur disemprot karo banyu lan 2 tbs saka kondhisi mirah saben nightly kanggo detangling lan twist. Tumindak becik. Ing pendapat saya, rambut iki kudu dadi FINGER detangled saben dina, nanging disisir siji utawa kaping pindho saben minggu. Tekstur alus. Aku bisa ninggalake pinggir lan sisihanku. Wektu sabanjure aku bakal nggawe cara 2 vertikal nyaring. Aku pasti bakal nyandhang 2 luwih akeh ing 20 ".

webmaster (Diverifikasi pemilik)

MNHE entuk bener. Akhire ekstensi sing campuran karo rambut kusut sing bener. Aku seneng banget karo tuku. Aku kudu ngenteni sadurunge aku entuk amben lan nganggo bonnet satin. Sing gedhe lan rambutku apik-apik. Butuh werna uga. Aku bakal nginvestasi ing sawetara klip sawise musim pajak LOL 😂 Lan matur nuwun kanggo kertu! Sing manis. Perusahaan ora nindakake apa maneh. Iku perkara-perkara cilik lan rambute apik supaya aku seneng aku mutusake ing MNHE

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Ora bisa ngomong apa-apa sing ala babagan rambut iki. Rambutku apik banget. Utamane nalika dheweke dicelupake. Rasa apik kaya rambutku dhewe. Aku bakal tuku maneh.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Kualitas apik kaya biasanipun .. Aku mung pesen saka situs iki amarga rambut lan layanan iku FANTASTIS! Yen sampeyan 4b / 4c kaya aku ora ragu iki match sampurna lan kualitas apik kanggo dhuwit.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Dadi iki kaloro kaloro nggunakake MNHE. Aku ora duwe apa-apa, nanging ana pengalaman sing apik banget. Rambute alus lan cocog rambutku 4c sempurna. Mesthi ibuku wis nindakake karo aku lan dheweke ing LOVE saben wektu lol. Layanan customer ana ing titik saka wektu sampeyan supaya nganti sawise sampeyan duwe rambut kanggo mesthekake yen sampeyan kepuasan. Tresna marang perusahaan lan entuk wektu suwe ing aku.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Tresna marang dheweke. Ora ana masalah. Wulu alus katon kaya Mine! MNHE thanks for this texture and the fact they are for my 4c sistas and they are what we look for and more is a blessing. Uga matur nuwun kanggo kertu. Iku sentuhan becik.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Apik banget! Aku liwat rembulan babagan rambut iki! Matur nuwun rambut iki kabeh! Looking forward kanggo njupuk dawa maneh ing tuku sabanjure.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Ndadekake wig metu saka bundel 3. Aku pengin aku tuku 4 sanadyan. Aku kaya rambut gedhe. Rambute alus lan gampang detangled. Aku nyaranake alon-alon ngumbah rambute nganggo co-wash sawise rambut wol wis rampung. Dumugi kanthi gampang kanthi sisir ageng. Ora ana shedding ora nyenengake. Produk apik.
-Resa J.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Tekstur banget alami. bakal temtuné kudu akeh kelembapan kanggo njaga saka nyusut nanging iki wulu kualitas apik. Aku dadi bungah kanggo nggawe rambut palsu karo iki. Aku bakal tuku maneh maneh ing klip.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Temtu match paling apik kanggo rambut 4c metu ana. Aku ora ngandel yen aku mung ngerti babagan kowe. Katresnan ndhukung bisnis ireng, saéngga tetep njaga kualitas lan tèkstur sing apik banget. Aku bakal bali maneh kanggo tuku maneh. Ngguyu

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Gunakake klip iki nganggo wig afro kerut lan kabeh digabung karo tanpa cacat. Aku minangka panuku baleni lan aku seneng situs iki lan layanan pelanggan. Thanks for the product awesome 😍😍😍

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Ndandani rong bungkus kanggo jahitan sing kebak lan aku tresna !!!! Rambut iki kebak lan pola curl iku kabeh. Aku seneng banget karo pelanggan.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Rambute iki uhhhmazing Aku wis ana ing kanggo babagan minggu lan setengah lan kaget aku wis ora ngalami sembarang matting sawetara tangles ana kene lan rada shedding nanging boten gedhe banget. Aku duwe mung 2 bundel 12 "14" 16 "lan liyane banjur cukup kanggo bener rampung nglereni sawetara 16 amarga banget nglukis kanggo sandi dikarepake nanging aku Highly nyaranake rambut iki. OH nyaranake sampeyan ngeset lan dasi munggah ing wayah wengi lan aku bakal ngomong yen deffinatley penting njaga rambut.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Aku seneng nglangi. Katon nyata lan alami.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Dadi adoh banget apik Aku mung entuk rambut lan sing persis apa aku pengin katon kaya bakal cocog karo rambutku sampurna karo wisuh lan lunga. Pengiriman cepet lan layanan pelanggan pancen mbiyantu pitakonan lan nggawe manawa aku entuk apa sing aku kepengin. Sawise aku werna lan nginstal aku bakal maneh. Dadi bungah 🤗🤗🤗🤗

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Pisanan aku kudu ngomong kapal gedhe lan aku ora kudu inquire. Kudos !! Kaping pindho, rambut iki ... .OMG ... Rambut saya dicampur apik. Saben uwong ing kantorku nganggep tambang kuwi lan aku nglilani. Aku malah dicelupake rambute sing luwih peteng sadurunge nginstal lan Iku persis kaya rambute. Rambute iki minangka bayi anyarku lan iki wis mesthi akeh banget. Kurlè sing ditarik bali menyang papan sawise ngumbah, klip sing aman lan campuran sing sampurna... Kanggo nggawe produk apik !!

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Katresnan iki kabeh wong mikiraken iku mine. Aku nggawe clip ins lan Cukup nambah krim definisi krim seminggu sawise iku apik tenan lan luwih gampang saka rambut 4c alami. Aku bakal ngeset klip sing nyata amarga rambutku mung bom nalika aku ngilangi set iki aku digawe nganggo bunderan 10.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Iki minangka tuku pisanan saka rambut iki lan aku tresna iku akeh, iku campuran sampurna karo tekstur rambutku; nanging aku kudu ngucap, yen wis mesthi dhuwuré rambut pangopènan. Aku ngomong amarga aku kesel banget. Secara umum aku seneng rambut iki lan bakal tuku maneh ing mangsa ngarep.
- Kelsey S.

webmaster (Diverifikasi pemilik)

Aku banget seneng karo rambut iki pungkasane dadi perusahaan sing ngedol rambut tektur 4c sing nyata. Aku wis dhawuh Afro Kinky saka panggonan liya sadurunge lan ora katon kaya rambute 4c sanajan dheweke ngaku. Sampeyan pancen bener! Aku bakal tuku maneh.

Mung mlebu ing pelanggan sing wis tuku produk iki bisa ninggalake review.

Ekspresi Rambut Manusia Afro Kinky Curly Paling apik

Hi Queens, welcome to our best seller! Kita afro kinky rambute yaiku salah sawijining tekstur sing paling populer. Kita kerja keras lan sawise nyinaoni rambut 4b lan 4, kita wis bisa nduplicate tekstur dadi ekstensi. Tekstur jinis 4 nyampur tanpa kasenengan karo wong sing duwe rambute sing nyenyet utawa kinky. Pola curl iki nduweni sethitik ringlets cilik sing niru jinis rambut 4 jinis. Bungkus ora duwe luster lan penyusutan ekstrim kaya rambute 4b / 4c alami. Rambuté alus banget. Palsu nganti sampeyan nganggo tekstur sing apik banget. Rambute werna tekstur kita kudu dirayakake ora didhelikake! Kita ora kudu ndhelikake utawa keriting lan kinks sing apik karo nenun Brasil sing silky straight! Kita pracaya marang pemberdayaan wanita warna kanthi rambut!

Liyane Item:

afro kinky curly clip-ins

afro nggoleki rambut kanggo akeh braiding

rambut palsu keriting

Njaluk pengalaman salon nalika tetep bener kanggo sampeyan! Nenun jinis kita 4 ngijini sampeyan nambah sawetara bakat kanggo rambut tanpa ngganti gaya sampeyan. Nambahake kepenak, dawa lan versatility tanpa ngrusak pola curl alami. Yen sampeyan pengin sinau babagan liyane afro curly hair, dadi manawa kanggo maca iki kirim apik tenan.

4c ekstensi / sew-ins?

We aim kanggo mesthekake yen klien kita njaluk produk paling apik sing kasedhiya kanggo wong-wong mau. Kita ngerti manawa arep nemokake rambut online bisa dadi proses sing keras lan nyenyet, supaya kita bisa nemtokake kualitas lan layanan pelanggan sing paling apik. Ekstensi kita kualitas apik tenan, ndeleng dhewe lan priksa review customer kita!

Dipun damel tiyang bodho SETENGAH kanthi tekstur lan nyiapaken pitakonan "OMG yaiku kabeh rambutmu?"

Pedoman:

afro kinky curly hair. ekstensi paling apik kanggo rambut 4a 4b lan 4c alami. Ekstensi rambut saya asliApa sampeyan nggoleki tenunan rambut kinky sing paling apik sing dirancang kanggo nyampur karo rambutmu? Sadurunge njupuk nyilem, ana sawetara pedoman lan tips kanggo mbantu sampeyan ngrampungake dina-dina rambut sing paling apik, saben dina.

Tekstur alam duwe tektur lan werna sing paling unik lan apik banget. Iku ora rahasia sanadyan iku salah sawijining jinis rambute sing paling alus lan angel. Sampeyan mbutuhake luwih akeh TLC lan penanganan sing lembut. Iki pancen penting kanggo wanita ireng sing tresna gaya rambut protektif paling penting.

Nggawe

Langkah pisanan kanggo nemtokake gaya apa sing paling becik ora bisa nyebabake rambutmu dadi kerusakan lan karusakan iku mbedakake tekstur rambut, kekuwatan, lan porositas.

Amarga kebiasaane garing, cenderung gampang rusak, sauntara iku penting kanggo njamin gaya rambut sing digunakake kayata ekstensi lan braids ora bakal nyebabake karusakan luwih akeh tinimbang sing apik kanggo ekstensi rambut alami. Rambut kusut sampeyan uga mbutuhake tutul sing lembut lan moisturizing saben dina luwih saka tekstur rambut liyane.

Tekstur

Ngerti jenis rambut sampeyan penting kanggo ngembangake pemahaman babagan carane ngurus rambut alami lan mbantu sampeyan ngenali gaya paling apik sing bakal cocok karo pola curl tresses.

  • Tipe 4A

Wonten ing alam alam, rambute kusut iki wis nggambarake gulungan lan katon kaya huruf 'S'. Yen wulu kusut sampeyan kalebu jinis iki, sampeyan kudu ndeleng sing wis moisturized lan kahanan kanggo nyilikake kekeringan lan kerusakan.

  • Tipe 4B

Tinimbang kurva, 4B nduweni sudut sing tajem lan nduweni keriting kurang dibandhingake karo jinis 4A. Iku katon kaya huruf 'Z remy virgin hair' lan cenderung katon nganti 70% cendhak dawa nyata. Sing jarene, rambutmu 4B perlu diwenehake kanthi cuti sajrone kondhisi lan krim supaya ora dadi garing.

  • Tipe 4C

Jenis rambut kinky sing paling padhet, 4C ora duwe curls sing ditemtokake nanging luwih disik karo gulungan ketat. Rambute jinis iki nduweni tendensi liyane supaya gampang garing, supaya sampeyan kudu ngati-ati supaya tetep lembab.

Saka weaves kanggo wigs lan ekstensi kanggo bundles, iki macem-macem pilihan gaya wis diijini wadon karo tekstur alam kanggo entuk gaya apik-looking apik lan nggawe paling metu saka alam alam.

  • Tipe 4 Ekstensi

Tipe 4 ngresiki rambut nganggo rambute utawa usahane nyedhiyakake braiding rambut lan ekstensi bakal sewn menyang rambut dicampur. Akhir-akhir iki, nanging uga ora ana anyaman weaving sing uga dikenal minangka tenunan Malaysia sing metu saka ngendi wae tinimbang ngusap rambut, mung nganggo jarum lan benang kanggo nyithak ekstensi. Bungkus rambut kasedhiya ing opsi rambut sintetis utawa alami. Pilihan rambut manungsa adoh luwih mupangat amarga padha cenderung bertahan maneh lan ngidini luwih akeh gaya.

afro kinky curly hair weave bundles on sale buy now cheap extensions of tenave sew-in 4a, 4b, 4c texture

Napa We Are The Best!

Minangka dikarepake kanggo nenun sing terus meningkat, sawetara opsi ekstensi sing kasedhiya ing pasar saiki uga nambah. Iki tegese milih salah siji sing bener kanggo sampeyan bisa gampang bingung.

Ksaiki cara sing beda.

Ana macem-macem cara extension sing kalebu ekstensi rambut fusi, weaves utawa ekstensi njahitan, tape-in ​​ekstensi rambut lan klip-ing ekstensi. Kejabi milih miturut anggaran lan pilihan, sampeyan kudu nganggep jinis rambut lan tekstur kanggo nemtokake cara extension sing bener kanggo sampeyan. Umumé, weaves bisa uga.

Nentokake jumlah berkas sampeyan bakal perlu.

Penting kanggo nemtokake pirang-pirang ekstensi sampeyan kudu entuk gaya sing dikarepake. Faktor sing kudu sampeyan pikirake babagan nemtokake pirang-pirang ekstensi sampeyan kudu kalebu dawa, dandan rambut, lan gaya rambut sing dikarepake.

Matur nuwun kanggo milih MyNaturalHairExtensions.com sumber dipercaya kanggo kualitas online.