Cara Nggawe Ekstensi Pungkasan karo pranata lan pangopènan sing tepat!

Cuci instruksi sadurunge ngagem:

Penting banget kanggo sampeyan ngresiki ekstensi sampeyan kondhisi mung sadurunge nginstal. Iki bakal nguripake rambute alus lan tangle gratis.

Disaranake Aussie Moist or Herbal Essence Hello Hydration (bisa ditemokake ing Walmart lan sawetara toko barang kaendahan lokal) utawa kondhisi sing digawé kanggo tekstur rambut kriting.

Njupuk kabeh hubungan saka bundle, rampung udan rambute kanthi banyu anget nganti kabeh untaian jenuh. Kanthi kondisioner mung, saturate rambut banjur nganggo sikat sisir sing lebar, sikat Denman, wig sikat utawa sikat sisir nyisir kondisioner nganggo rambut lan mbilas metu.

  • Kanggo Kinky Curly textures Ekstensi nggantungake rambut ing hanger lan ngidini rambuté garing. THIS AKU NGAWI POLITIK TRUE BISA lan MAKE POP CURLS! Aja ngeculke rambut.
  • Kanggo Afro Kinky textures nyelehake rambute kanthi andhuk lan andhuk supaya garing, iki bakal nyegah panyimpenan utama. Sampeyan uga bisa nyumerepi kanthi hanger yen sampeyan milih. Mangga digunakake untu lebar kanggo nyetujoni mung nalika rambut wis udan lan kuasan Denman kanggo netepake curls. Aja sumelang.
  • Kanggo Wig monggo ndeleng video instruksional ing ngisor iki. Sampeyan bakal weruh carane nggawe wig katon kaya gambar.

Kene ing MyNaturalHairExtensions.com kita pracaya kanggo njupuk paling bang kanggo buck. Tuku rambute sing apik mung mbutuhake sampeyan! Perawatan rambut sing tepat, tips gaya, lan pangopènan bakal njamin umur panjang ekstensi.

Stop The Shedding Before It Happens!

Monggo mung ngadhepi kanyatan, SEMINGKU RAMBUT ... nanging ana cara kanggo ngurangi banget shedding. Gg

  • Kaping pisanan ngresiki awak. Iki penting banget! We offer sealant weft kanggo ragad cilik $ 10.
  • Kaping pindho, JANGAN nggunakake bristle brushes kaya cenderung ngetokake serat rambut saben wong lan nyuwek saka kain. Tansah nggunakake sikat sikat sing gedhe utawa sikat sikat.

Cuci lan Kondisi Rambutmu Betul!

PRODUK
  • Kanggo ngresiki rambut sing disaranake Shampoo Cleansing Organik Giovanni's. Alternatif sing luwih murah yaiku Herbal Essence Hello Hydration Shampoo.
  • Kanggo nyegah rambut sing disaranake Obat Herbal Hello Hydration (pilihan #1) utawa kondhisi sing diformulasikan kanggo rambut wavy / kriting. Gg
PROSES
  • Priksa manawa kabeh krungu wis detangled lan ditarik ing arah minangka menehi 2 sisih ponytails. Ngiringké sirah menyang salah siji ing sangisore udhara lan ngidini banyu kanggo rampung ngrampungake rambut sampeyan, mung nggarap siji-sijine wektu. Nambahake sampo menyang tangane lan nggeserake tangan sampeyan menyang rambut. Aja ngilangke utawa gawe rambute kanggo mbentuk sing bakal ditrapake amarga iki mung nggawe kawat sing ora perlu! Terus geser tangan liwat rambute kanggo babagan menit 5. Ngilangke kanthi ngijini banyu mengalir liwat rambute minangka sadurunge, sampeyan bisa geser tangan liwat rambute kanggo nyepetake proses mbilas nanging elinga DO ora rub utawa Bunch rambute. Blot karo andhuk lan ngidini rambute kanggo DRY AIR
  • Gunakake cara sing padha kanggo kondisioner lan cuci tangan
BAGAIMANA
  • Shampoo: Saben minggu saben minggu 3
  • Co-Wash (Washer kondhisi): Minangka kerep dibutuhake

Sadurunge Pulang Kanggo Amben:

NGETUJUN ROUTINE MALAM lan STICK TO IT

  • Penting banget kanggo ngatur rambute sadurunge sampeyan menyang amben. Tali rambut ing wayah wengi kanthi sutra / sutra satin utawa boneka sutra / satin. Bonnet sing menehi dalan luwih dawa luwih apik. (ndeleng pic ndhuwur)
  • Kanggo tekstur wavy / kriting, disaranake panggolekan 5-10 gedhe utawa braids ing rambut banjur dilebokake ing bonnet.
  • Kanggo tekstur lurus, nyaranake rambutmu banjur dilebokake ing sutra / sutra satin.

Mengkono ragad iki bakal nggawe ekstensi sampeyan luwih suwe, katon luwih apik, lan nyegah tangling sing ndadékaké shedding gedhe banget.

Nambani ekstensi sampeyan kaya ing ngendi sampeyan asli rambute alam!

THIS COMPONENT PALING PENTING: Yen sampeyan seneng ekstensi, sampeyan bakal tresna sampeyan bali! Kene sawetara Do & Don'ts
DO
  • ngidini rambute kanggo udhara garing yen sampeyan nggawe jebakan garing tansah nggunakake pelindung panas
  • nalika nggandheng rambut kanthi produk panas tansah nggunakake protèktif panas KHUSUS nganggo tekstur wavy. Konsentrasi panas sing dhuwur bisa nyebabake karusakan panas lan ngowahi (ngeculake) pola curl alami. Walmart nduweni macem-macem pelindung panas kanggo milih. Jebule John Freida sing panas banget ngreksa pelindung pelindung termal yaiku salah siji sing apik amarga bobot lan lenga sing gratis. Gg
  • Tindakake ragad saben dinane utawa gawe dhewe.
  • Tindakake regimen ngumbah kita persis.
  • Gunakake bushing paddle lan combs gigi sing lebar
  • Awak Deep dadi rambutmu
  • Yen nggunakake sembarang layanan werna, werna, bleaching kits, utawa warna permanen, manawa sampeyan nggolek tukang sulap profesional utawa teknisi werna. Kita ora njamin kualitas sawise perubahan kimia supaya please manawa kanggo nglindhungi investasi.
JANGAN
  • JANGAN ING MEMBUNGKU KANGGO PRODUK KE RAMBUT! Rambut cenderung matte lan tangle nalika produk gaya ditambahake. Yen sampeyan duwe ekstensi kriting lan sampeyan pengin ngramu rambut utawa ngurangi frizz, mung nggunakake serum anti-frizz sing cilik. Yen produk ditambahake sampeyan bisa nyingkirake kanthi ngecehake karo Kondisioner Hydration Herbal Essence tanpa nyebabake kekeringan.
  • Aja nyoba gaya, wisuh, utawa detangle rambute nalika sampeyan kesel utawa ing rush! Iki resep kanggo frustasi lan bakal nyebabake sampeyan dadi atos karo rambutmu. Gg
  • aja nganggo bristle brushes.
  • Aja nyoba gawe perubahan kimia menyang rambut tanpa bimbingan profesional

Perawatan rambut kanggo saben tektur

Afro Kinky:

  • KAMU ora nyaranake BRUSH DENMAN DENGAN RAMBUT INI! Nanging cara sing paling apik kanggo nyetujoni yaiku kanthi kondhisi banyu lan akeh untu. A nggodha tangle uga bisa. Nggunakake sikat Denman bisa angel banget, ngundhuh wektu lan bisa ngruwat rambut saka kain rambute. Aja nyoba nyikat rambut nalika wis garing. Priksa manawa banyu lan kondisioner banget dihidrasi.
  • Rambute iki nganggo sandhangan sing apik lan apik. Apa produk apik sing sampeyan tresna kanggo rambut alami sampeyan bisa digunakake karo iki. Rambut iki tresna karo moister kaya rambutmu 4b 4c. Werna ngetokake lan ngetokake wektu pungkasan karo rambut lan mbantu nggulung!

Kinky Curly:

Delengen Produk Iki Kadhaptar ing kaca iki.

  • Kita saranake nggunakake sikat Denman utawa sudhut njupuk sikat karo rambut. Rambut iki kaya kusut afro tresna kelembapan. Cukup cerah cahya sajrone kondhisi lan banyu sing paling apik.
  • Nalika detangling nggunakake sikat Denman uga nggawe curls pop.

Kinky Straight, Perm Yaki, coarse yaki, Bone Straight:

  • Rambut iki mbutuhake pangopènan cilik lan ora kaya barang akeh. Sampeyan ora bakal nindakake kanthi apik karo produk.
  • Yen bisa nyoba rambute ing wayah wengi kanggo ngurangi tangling lan nggawe layangan sing éndah kanggo esuk.

Thanks kanggo Ngunjungi Ekstensi Rambutku Natur!

Afro Kinky Wash Day

Gabung klub VIP dina iki.

Mlebu saiki!

Nampa update kupon! Kita bakal ngandhani sampeyan babagan sales, give-a-ways, contests & brand new products.
HUBUNGI SEKARANG!
close-link
Pssssttt ... Gabung MNHE TEXT CLUB FOR EXCLUSIVES?
SUBSCRIBE