Nuduhake kabeh asil 3
kinky-straight-closure-wm
$110.00 - $150.00
Pilih opsi
ekstensi rambut yaki
$80.00 - $170.00
Pilih opsi
Yaki Clip In Hair Extensions
$80.00 - $170.00
Pilih opsi

The Virgin Remy Perm Yaki Collection

Tekstur iki uga dikenal minangka cahya Yaki lan minangka pertandhingan becik kanggo dewa-dewa sing duwe rambut. Koleksi Perm Yaki kita ana ing clip, bundle, lan bulk kanggo braids utawa gaya crochet. Tektur iki digawe kanggo kita dening kita! Kita ngerti sanajan karo perm sing rambut kita ora njaluk balung lurus. Tekstur iki bakal campuran kanthi gampang karo wong-wong sing duwe permen rambut utawa sing duwe jinis rambut 3a - 3c sing milih kanggo meluruskan.