Nuduhake kabeh asil 8
ekstensi rambut yaki
$80.00 - $170.00
Pilih opsi
Rambut Kasar kasar
$85.00 - $195.00
Pilih opsi
brazilian virgin kusut lurus extension rambut kanggo paling nenun bundles manungsa rambute ing tekstur remy
$85.00 - $195.00
Pilih opsi
Ekstensi Rambut Coily
$90.00 - $180.00
Pilih opsi
ekstensi rambut kriting kanggo tekstur alami 3a lan 3b. kanggo curls kanggo kurls.ekstensi rambut kriting kanggo tekstur alami 3a lan 3b. kanggo curls kanggo kurls.
$90.00 - $180.00
Pilih opsi
tuku kinky curly weave cheap on sale
$90.00 - $180.00
Pilih opsi
rambut kinky afroafrokinkyculy2small-logo
$100.00 - $190.00
Pilih opsi
ekstensi rambut balung terus
$70.00 - $175.00
Pilih opsi

Paling apik VIRGIN REMY Human Hair Bundles

Kene ing Ekstensi My Natural HIAr, kita kebangetake ing produk kita. Ekstensi kita digawe lan digawe kanggo wanita warna dening wanita werna! Rekaman kita nggawa ekstensi rambute Remy. Virgin tegese rambute bebas saka bahan kimia sing resik, lan Remy tegese pucuk rambute didhasarake ing arah sing padha kanggo ngurangi masalah. Kita duwe ekstensi sing ngewangi kabeh sedulur kita. Perusahaan kita bisa kasebut "Ekstensi Rambutku Urip" Nanging kita duwe ekstensi kanggo dewa Relaxed kita uga!

Garis ekstensi Kita fitur Curly, Kinky Curly, Coily, uga Afro Kinky! Aku yakin sampeyan bisa nemokake perpaduan sing sampurna. Garis Lanjutan Ekstra kita nduweni koleksi Yaki Perm Yaki, Kaki Yaki, lan Kinky Straight. Kabeh bundles kita duwe penutupan cocog. Mundhut bakal dirampungake ing mangsa ngarep. Kita bundles kualitas tinggi 100% rambute Remy manungsa.

Yen sampeyan maca iki, sampeyan lagi ana ing dalan sing bener kanggo njupuk ekstensi ekstra sing ora mung campuran apik banget karo rambut nanging ngembangake pertumbuhan rambut. Ekstensi sing bener diterapake bener bisa mbantu rambutmu berkembang lan nggawe gaya protèktif sing apik tenan. Stop ngrusak ninggalake sampeyan lan nyoba kanggo campuran karo liyane bundel rambut alami. Nggedhekake rambute alam, aja ngganti!