Nuduhake kabeh asil 4
kriting jempol ing
$90.00 - $180.00
Pilih opsi
3b 3c klip ins
$105.00 - $170.00
Pilih opsi
Rambute kanthi rambut kriting
$85.00 - $175.00
Pilih opsi
16-3c4a-upart-wm
$300.00 - $520.00
Pilih opsi

Virgin Remy Kinky Curly: Gendongan, Klip-Ins, Rambut Wig & Braiding

Koleksi iki kasedhiya ing klip ing ekstensi, wig, bundel lan rambut akeh sing rambut rambute sing ora bisa dilacak kanggo braids lan gaya crochet. Koleksi Brasil Kinky Curly kami campuran apik karo para dewa sing duwe 3b alami kanggo tekstur rambut 3c. Rambut iki jebul karo cahya cilik lan 100% rambute manungsa. Kanggo ndeleng catakob cathetan lengkap iki produk sange.