Nuduhake kabeh asil 4
penutupan rambute kanthi alami sing nyampur karo tekstur rambut 3a 3b kanthi ekstensi rambut alamipenutupan rambute alam sing nyampur karo tekstur rambut 3a 3b
$110.00 - $150.00
Pilih opsi
ekstensi rambut kriting kanggo tekstur alami 3a lan 3b. kanggo curls kanggo kurls.ekstensi rambut kriting kanggo tekstur alami 3a lan 3b. kanggo curls kanggo kurls.
$90.00 - $180.00
Pilih opsi
3a 3b klip keriting kanggo rambut alami3a 3b klip keriting kanggo rambut alami
$105.00 - $190.00
Pilih opsi
rambut rambute kriting nyithak rambut manungsa akeh
$85.00 - $175.00
Pilih opsi

Tipe 3 Curly Extensions, Rambut palsu & Clip-ins, Rambut Rumbai

Koleksi Curly minangka salah sawijining jinis tekstur sing paling populer. Iki uga cocok karo wong sing duwe tekstur 3a lan 3b sacara alami. Kita Curly Koleksi kasedhiya ing bundles kanggo sew-in, klip-in, rambut akeh, wig lan luwih.