Nuduhake kabeh asil 5
kinky-straight-closure-wm
$110.00 - $150.00
Pilih opsi
brazilian virgin kusut lurus extension rambut kanggo paling nenun bundles manungsa rambute ing tekstur remy
$85.00 - $195.00
Pilih opsi
kinky straight clip in blow out my blow the clipins paling apik kanggo rambut asli
$95.00 - $175.00
Pilih opsi
Rambut kurus lurus kusut
$80.00 - $160.00
Pilih opsi
IMG_7570
$300.00 - $520.00
Pilih opsi

The Virgin Remy Kinky Straight Blow Collection

Iki minangka salah sawijining jinis tekstur sing paling populer. Rambut iki muji wanita sing nduweni rambut alami 4a 4b utawa 4c lan pengin ndelok kanggo katon ayu. Yen sampeyan alami, utamane karo jinis rambut 4, sampeyan ngerti carane hard kanggo straighten rambut lan terus lurus. Kanthi koleksi Kinky Straight Blow Out sampeyan ora kudu kuwatir bab campuran utawa asor ngancurake rambute sadurunge sampeyan entuk kesempatan kanggo SLAY!