Nuduhake kabeh asil 4
penutupan yaki kanthi ekstensi rambutku asli
$110.00 - $150.00
Pilih opsi
Rambut Kasar kasar
$85.00 - $195.00
Pilih opsi
Coarse Yaki Clip-Ins
$80.00 - $170.00
Pilih opsi
bulk-coarse-yaki-wm
$85.00 - $155.00
Pilih opsi

The Virgin Remy Coarse Yaki Collection

Tekstur iki uga dikenal minangka Mink Yaki utawa Italian Yaki. Iku apik kanggo wong-wong sing transisi saka perm alam tanpa mengkono chop gedhe. Iku uga alternatif sing apik kanggo wong sing tresna marang Koleksi Kinky Straight Blow Out nanging pengin duwe tampilan ayu. Koleksi Yaki Coarse campuran apik karo wong sing duwe rambut 3b lan 3c alami sing pengin katon jeblugan utawa sing duwe rambut alami 4a lan ngasah iku. Punika 100% rambute manungsa.