Nuduhake kabeh asil 8
Yaki Clip In Hair Extensions
$80.00 - $170.00
Pilih opsi
Coarse Yaki Clip-Ins
$80.00 - $170.00
Pilih opsi
kinky straight clip in blow out my blow the clipins paling apik kanggo rambut asli
$95.00 - $175.00
Pilih opsi
ekstensi rambutku alamikinkuy kriting coily kanggo coils clip ins
$105.00 - $190.00
Pilih opsi
3a 3b klip keriting kanggo rambut alami3a 3b klip keriting kanggo rambut alami
$105.00 - $190.00
Pilih opsi
3b 3c klip ins
$105.00 - $170.00
Pilih opsi
afro kinky clip ins kanggo 4b 4c natural hairafro-kinky-clip-in-close-up-wm
$110.00 - $195.00
Pilih opsi
20141212_000956
$15.00
Tambah Wadhah

Clip Ins paling apik Kanggo Rambut Asli

Ekstensi Rambut Saya menehi kualitas Clip Ins kanggo saben Sista sing perlu! Kita duwe pangkalan kita ditutupi ekstensi klip kanggo cocog saben tekstur saka 3a kabeh sing dadi 4c. Kita malah duwe ekstensi klip kanggo wong-wong sing transisi lan kanggo wanita sing duwe perm uga!

Klip rambut alami Ins offer versatility styling optimum. Sampeyan bisa nganggo wong sing ditarik munggah kanggo ponytail dhuwur, setengah munggah setengah mudhun, karo sisih, lan luwih.

Gampang Blender:

Klip-in nyedhiyakake versatility utama. Cara sing bisa dipisahake lan gaya rambute sampeyan ora ana telu. Klip-in ngijini rambut sampeyan katon luwih suwe lan luwih kenthel tanpa kudu nglampahi jam ing salon rambut.

Klip kita lebokno tliti saka 10 "kanggo 24" Nanging kita ngatur supaya sampeyan munggah menyang 30 ".

Awake klip rambut kita bakal campuran gampang karo rambutmu! Iki sampurna kanggo wong-wong sing mung nggawe BIG CHOP utawa kanggo wong-wong dewa sing mung pengin nambah dawa sing sethitik lan kekandelan kanggo rambute. Kanthi klip alami ing set, sampeyan bisa entuk gol rambut ing menit 10!