Nuduhake kabeh asil 5
4b 4c afro kinky closures
$110.00 - $150.00
Pilih opsi
rambut kinky afroafrokinkyculy2small-logo
$100.00 - $190.00
Pilih opsi
afro kinky clip ins kanggo 4b 4c natural hairafro-kinky-clip-in-close-up-wm
$110.00 - $195.00
Pilih opsi
Rambut Kinky Afro
$100.00 - $170.00
Pilih opsi
tuku afro kusut kriting krim sing murah
$375.00 - $665.00
Pilih opsi

Afro Kinky Curly Collection

Kita Afro Kinky Curly Koleksi dibangun dening kita kanggo kita! We njupuk wektu kanggo njaluk iki divas tengen. Kita sinau karakteristik lan tekstur rambut 4b & 4c bener lan kita dobel kasebut ing trek.

Iki favorit pribadi kita lan nyampur kanthi gampang karo jinis bener 4 afro kusut pola alam kinky. Koleksi Afro Kinky kita kasedhiya ing bungkus, rambut wig, nutup, lan akeh (rambut saka trek) kanggo gaya braiding & crochet. Kita paling populer yaiku Klip Afro Kinky kita ing ekstensi kanggo wanita saka werna.