Apa Remy Rambut?

Rambute Remy yaiku rambut sing nduweni potongan-potongan irisan ing arah sing padha. Cuticles minangka timbangan mikroskopis saka batang rambut. Nalika lagi didegaké ing arah sing padha, pangurang kasebut bakal ngurangi. Rambute Remy dhuwur banget ing kualitas.

Pinten kiriman? Suwene pengiriman ora?

Waca Kebijakan Shipping kami.

Pinten kathah berkas rambut kula perlu?"

Rambut kita yaiku babagan 3.5 oz saben bundle (menehi utawa njupuk .2 oz) supaya disaranake ing ngisor iki:

Kanggo Perm Yaki, tekstur Kaki Yaki lan Kinky Straight disaranake ing ngisor iki

  • Setengah sewin babagan bundelan 1 - 1.5 (setengah rambutmu dhewe metu)
  • Saben sewin babagan bundelan 2-2.5 (bagean lan sisih kiwa)
  • Full sewin babagan bundel 2.5 - 3.0 (ora ana rambut ditinggal metu)
  • Full sewin karo penutupan babagan bunderan 2 lan penutupan
  • yen sampeyan isih yakin karo jumlah sing perlu, mbayar email kanthi tekstur, dawa, lan gaya sing dikarepake lan kita bakal mbantu sampeyan.

Kanggo Curly, Kinky Curly & Coily tekstur disaranake ing ngisor iki

  • Setengah sewin babagan bundelan 1 - 1.5 (setengah rambutmu dhewe metu)
  • Sebagean sewin babagan bundel 2.5 (bagean lan sisih kiwa)
  • Full sewin babagan bundel 2.5 - 3.0 (ora ana rambut ditinggal metu)
  • Full sewin karo penutupan babagan bunderan 2 lan penutupan
  • yen sampeyan isih yakin karo jumlah sing perlu, mbayar email kanthi tekstur, dawa, lan gaya sing dikarepake lan kita bakal mbantu sampeyan.

Kanggo tekstur Afro Kinky disaranake ing ngisor iki

  • Setengah sewin babagan bundel 1 (setengah rambutmu dhewe metu)
  • Bagean sewin babagan bundel 1.5- 2.0 (bagean lan sisih kiwa)
  • Full sewin babagan 2.o - 2.5 bundles (no hair left out)
  • Full sewin karo penutupan babagan bunderan 2 lan penutupan
  • yen sampeyan isih yakin karo jumlah sing perlu, mbayar email kanthi tekstur, dawa, lan gaya sing dikarepake lan kita bakal mbantu sampeyan.

*** Bundelan sing luwih cendhek nduweni bobot sing luwih cendhek kanthi gaya kanthi panjang 20 "utawa maneh nambahake bundel ekstra menyang dhaptar ndhuwur kanggo entuk kekandelan.

Carane teka aku ora ndeleng pilihan kanggo milih werna sing aku pengin?

Ekstensi kita yaiku warna Biru. Iki tegese ora werna ditangani kanthi cara apa wae kanggo ngendhaleni nggunakake bahan kimia. Kabeh ekstensi bakal teka ing werna rambute alam sing dadi ireng kanggo coklat peteng banget. Nanging sampeyan bisa ngrintis rambute kanggo werna sing sampeyan butuhake.

Apa rambut bisa dicithak utawa diombe?

Ya, bisa. Elinga iki rambut manungsa sejati. Njaga ati nalika bleaching. Bleaching rambute bisa nyebabake kimia ngeculke menyang pola curl. Tansah mrihatinake profesional kanggo perawatan werna apa wae. Senajan kita ngomong yen rambute bisa diwarnai, kita ora njamin kualitas kasebut sawisé owah-owahan kimia.

Bisa I Flat Iron rambut iki?

Kanggo Perm Yaki lan Kinky Straight ya sampeyan bisa wesi flat rambut iki, Nanging kanggo tekstur kriting keriting sampeyan bisa flat wesi nanging ora recommenced. Rambute iki wis dikukus kanggo ngrampungake tekstur 3c-4c sing éndah lan panas sing panas bisa nyebabaké loosening pola curl. Mangga nggunakake protèktif panas yen sampeyan milih flat iron karo kabeh tekstur.

Carane rambutmu diukur?

Rambute diukur ing negara sing diubengi saka pucuk nganti ngisor batang rambut. Werna ora diukur ing negara kriting / wavy.

Koleksi Perm Yaki bener dawa (ora ana penyusutan)

Kaki Yaki & Kinky Straight Collections bakal nemu babagan 1 / 2 "saka shrinkage (umpamane yen sampeyan ngirim 16" bisa uga 15.5 "amarga tekstur kerut)

Bagan Koleksi shrinkage Curly (ndeleng rincian ing ngisor iki kanggo shrinkage keriting)

  • a 10 "bundle = 5" - 6 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 12 "bundle = 6" -7 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 14 "bundle = 7" - 9 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 16 "bundle = 9" - 10 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 18 "bundle = 11" -12 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 20 "bundle = 13" -14 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 22 "bundle = 15" - 16 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 24 "bundle = 17" -18 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 26 "bundle = 19" -21 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 28 "bundle = 22" -23 "unstretched (mung prakiraan)

Koleksi Kinky Curly and Coily nduweni penyusutan ekstrem (pirsani ing ngisor iki kanggo shrinkage Coyane lan Kinky Curly)

  • a 10 "bundle = 4" - 5 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 12 "bundle = 5" -6 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 14 "bundle = 6" - 7 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 16 "bundle = 8" - 9 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 18 "bundle = 10" -11 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 20 "bundle = 12" -13 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 22 "bundle = 14" - 15 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 24 "bundle = 16" -17 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 26 "bundle = 18" -20 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 28 "bundle = 20" -22 "unstretched (mung prakiraan)

Afro Kinky nduweni panyimpenan ekstrem (pirsani ing ngisor iki kanggo panyusutan AK)

  • a 10 "bundle = 4" - 5 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 12 "bundle = 5" -6 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 14 "bundle = 6" - 7 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 16 "bundle = 7" - 8 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 18 "bundle = 8" -9 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 20 "bundle = 9" -10 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 22 "bundle = 10" - 11 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 24 "bundle = 11" -12 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 26 "bundle = 13" -14 "unstretched (mung prakiraan)
  • a 28 "bundle = 14" -15 "unstretched (mung prakiraan)

Apa tektur sing kudu aku tuku?

Kita golek detail babagan saben tektur ing gambaran produk, nanging yen sampeyan isih yakin tektur sing bakal campuran paling apik karo rambut sampeyan banjur sampeyan bisa tuku Sampel Tekstur: Klik kene.

Suwene rambute bisa dadi?

Sayange ora bisa menehi pigura wektu sing tepat kanggo njawab pitakonan iki. Nanging manawa rambute dirawat lan diobati kanthi becik, sebagian besar pelanggan bisa nggunakake maneh rambut. Kanggo pangopènan sing tepat lan katrangan luwih rinci, please visit kita Tab Perawatan Rambut.

Apa jam kerja sampeyan?"

Wangun kontak email kita kasedhiya 24-7. Wakil bakal nanggapi sanalika bisa.

Apa sampeyan bali policy?

Pirsani kita bali privasi.

Apa aku ora bisa nggawe pembayaran online?

Amarga penipuan internet lan penipuan palsu, kita mung nrima pembayaran saka pelanggan sing wis menehi alamat sing diverifikasi. Yen alamat pengiriman / tagihan ora diverifikasi utawa sampeyan duwe masalah nempatake order, hubungi kita liwat email kanthi jeneng lan nomer telpon lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo cara pembayaran alternatif. Cara alternatif pembayaran kalebu dhuwit dhuwit, serikat barat, awis persegi, lan pangiriman awis.

Apa sampeyan duwe program grosir?

Sayange, kita ora nduwe kemitraan kanggo ngedol ing wektu iki. Nanging sampeyan bisa gabung karo kita Brand Ambassador affiliate program!

Mesin Weft vs. Tied Weft?

Tangan sing diikat sikil luwih tipis. Padha nyuda bulkiness nalika rambut ditambani. Nanging amarga padha tipis, dheweke duwe kurang rambut saben trek lan liyane bundel asring dibutuhake kanggo nggawe kenyataane. Mesin wefts ngeculaké kurang nalika dipotong banjur tangan diikat wefts. My Natural Hair Extensions Co. luwih milih nggunakake mesin wefts amarga kekiatan lan kekandelan.

Gabung klub VIP dina iki.

Mlebu saiki!

Nampa update kupon! Kita bakal ngandhani sampeyan babagan sales, give-a-ways, contests & brand new products.
HUBUNGI SEKARANG!
close-link
Pssssttt ... Gabung MNHE TEXT CLUB FOR EXCLUSIVES?
SUBSCRIBE