Cara Nguripake Rambut Kinky Kanggo Rambut Curly

carane nemtokake curl

nggawe rambut kriting alam

carane nggawe rambut kriting alam
foto kredit: @naturallydidi

Kita kabeh pengin dadi tanggung jawab karo tekstur rambut sing alami. Nanging, sampeyan bisa nantang lan mumet banget yen sampeyan pengin rambut keriting alam kanggo pop, lan kabeh sampeyan bisa ngatur minangka katun kanthi nggulung ing kene. Aku duwe jinis 4a 4b, lan aku tresna carane pop kriting nalika lagi udan sawise dicuci lan jero kondisi, nanging yen rambut saya garing, iku ganti drastis. Aku kerep maringake wong-wong sing nganggo tekstur rambute alam sing rada hening nganti aku sinau babagan ngurus lan ngolah rambutku kanthi bener. Apa sampeyan nguripake tekstur alam menyang rambute keriting dawa iku bener kanggo hidrasi lan banjur ngunci keriting kasebut nalika ditemtokake. Posting iki utamané kanggo adhine sing duwe jinis 4 rambute kayata 4a 4b lan 4c lan pengin rambut kanggo katon curlier lan liyane ditetepake.

STEP 1: Ngerti tektur sampeyan lan duwe pangarepan sing nyata babagan apa rambutmu bisa katon. Yen sampeyan duwe rambut asli 4c, sampeyan ora bisa nyana rambut sampeyan dadi tekstur 3b. Sing pengarep ora nyata. Rambut sing rambute bisa katon yaiku katon nalika wis dihidrasi lan kebak banyu. Biasane, rambute bisa nyawang tingkat 1-2 nalika ditrapake kanthi cekap. Cidra iku kanggo nyekel curls nalika rambut sampeyan ing negara lan ngunci ing panggonan.

STEP 2: ngerti tingkat porosity rambut: Kanggo Nguripake rambut kinky menyang rambut kriting, sampeyan kudu ngerti cara ngresiki rambut kanthi bener. Iki

carane njaluk curls kusut
foto kredit: @olive_chels

Mbutuhake sampeyan ngerti level porositas rambut lan apa produk bakal bisa apik kanggo sampeyan vs apa produk bakal garing rambute metu. Yen sampeyan duwe porositas sing kurang, tegese luwih angel moisturize rambut sampeyan; Nanging, nalika sampeyan nindakake moisturize, tetep luwih alus. Rambut jambon porositas dhuwur kanthi cepet lan nyerep kelembapan gampang; Nanging, kéwan iki kurang kaya sing gampang. Porosity nuduhake jumlah pori ing batang rambutmu. Aku duwe artikel liyane sing jero babagan porositas kene.

Cara alternatif:

Yen kabeh gagal, sampeyan bisa nggunakake Ekstensi kinky curly extensions kayata rambut rambute crochet tengen kene,

3c klip-in, lan wig sing isih menehi sampeyan tampilan alam tanpa katon kaya sampeyan ngagem ekstensi. Ekstensi Rambut Saya alami produk kriting keriting eksklusif kanggo kabeh sista alam! Nanging, sampeyan duwe rambut kriting, rambut keriting kriting, rambut kriting, rambut kriting, 4a 4b utawa 4c, menyang rambut kinket, sampeyan bakal nutupi.

carane nemtokake curl

Langkah 3 moisturize: Banyu minangka bahan paling apik kanggo nyedhiyakake rambut metu saka kinky negara. Banyu minangka hydrator super lan bakal nggawe curls pop. Babagan banyu iku garing nganti cepet, lan rambut kita bali menyang kinks! Nalika rambute kebak banyu, lan metu saka kinky negara, iki wektu paling apik kanggo nambah krim curl lan lenga sing paling apik kanggo udhara. Glycerin minangka lenga adhedhasar banyu sing nglebokake batang rambut. Ora nguap minangka cepet kaya banyu lan godhong sing apik kanggo rambut. Aku banget nyaranake nglamar produk iki sakwise sampeyan mbilas kondhisi sampeyan. Banjur gunakake krim curl lan pilihan pelembab liyane.

diwenehi curls rambute alam
diwenehi curls rambute alam

Langkah 4, ngunci curls ing panggonan: Nggawe rambut kriting alam:

ing wekdal punika, rambut sampeyan isih kudu rada resik lan rada wavy. Saiki wektu kanggo ngunci sing curls ing panggonan. Cidra kanggo nggoleki rambut keriting kanggo ndeleng kriting yaiku nyetop shrinkage lan dehidrasi. Saiki, yen rambutmu ana ing negara, sampeyan pengin ngaplikasi pilihan gel. Gel favorit yaiku penata eko. Priksa manawa produk sing dilebokake ing rambut sadurunge bakal nyampur karo gel lan ora ninggalake residu milky utawa putih. Njupuk gel lan nylametake rambutmu tanpa ngganggu curls sing wis digawe. Saiki alon-alon mbusak banyu sing luwih gedhe kanthi t-shirt lawas. Kanggo asil sing paling apik, njagong ing kulkas supaya gel bisa garing luwih cepet lan nyegah panyimpenan sabanjure!

Langkah 5 regane rambutmu:

Saiki rambute sampeyan wis garing, kudu katon gleaming lan kriting. Kanggo sawetara dawa lan volume ekstra, aku nyaranake njupuk pengocok jotosan lan nggandharke rambut ing werna kanggo ngeculake kaku gel lan ngidini udara sampeyan duwe awak tanpa ngganggu curls sing awak anyar digawe. Nalika sampeyan nguripake rambut keriting menyang rambut kriting nggunakake metode kelembapan lan kunci, rambutmu bakal rada kaku saka gel; Nanging, bakal nglangi watara dina 2. Sampeyan uga bisa nggawe gel flaxseed kanggo produk organik.

carane nemtokake curl
kredit foto: @beatbynesh

langkah 6 curl manipulation hairstyles: Yen sampeyan ora pengin utawa seneng nggunakake gel ing sampeyan, sampeyan bisa tansah nggawe twist outs, braids outs, utawa gaya liyane sing ngolah tekstur rambut alami.

About MNHE

Related Posts