ALL SALES FINAL, NO REFUNDS. EXCHANGES ARE POSSIBLE.

  • Sampeyan bisa mbatalake dhawuhe yen wis digawe ing dina pisanan 24. Pembatalan ditanggepi bayaran lan kita ora bakal ngurmati sembarang pembatalan sawise periode 24 wis liwati. Adhedhasar kebijaksanaan kita, kita bisa ngidini owah-owahan supaya, yen kita ngidini owah-owahan supaya ana supaya owah-owahan biaya ora nyaman kanggo $ 15.
  • Request for exchange kudu dilakoni ing dina pisanan 7 sawise paket sampeyan wis dikirim. Kanggo kahanan khusus sing adhedhasar pilihan saka My Natural Hair Extensions, ijolan bisa uga. Supaya sampeyan ngganti rambute kabeh rambut kudu kudu dipindhah maneh, sing ora diowahi karo kabeh tags lan tutup seger ing dina 7 pisanan pengiriman. Sembarang perubahan bakal nyegah owah-owahan rambut. Iki kalebu nanging ora diwatesi karo rambute sing wis dipotong, dikepil, dikepilke, lan disikat. Rambut apa wae sing wis garing, dicithak, dikalungi utawa dikondurake ora diijolake
  • Conto alasan sing ora menehi ijol-ijolan yaiku "Aku pengin mergo" utawa "iki ora suwe aku pengin" kudu dadi masalah pokok karo prodhuk utawa kesalahan sing digawe dening MNHE. Rambut minangka produk higienis, yen wis ninggalake fasilitas kita, kita ora bisa nggunakake maneh utawa mundhut maneh yen wis kabuka dening panuku. Mulane kebijakan ijol-ijolan lan pengembalian dana iku buritan.
  • Ana ragad restocking saka $ 20 kanggo kabeh bali, pambatalan, lan ijol-ijolan sing diidinake sing ketemu syarat ijol-ijolan.
  • Miturut LAW lan Florida Health Regulations My Natural Hair Extensions LLC diwenehake lan dibutuhake kanggo njejegake standar kasebut. Kita ora bakal nggawe pengecualian.
  • Yen kita arep ngidini para panuku ijol-ijolan tanggung jawab kanggo biaya kapal bali. MNHE ora bakal mbayar utawa ngasilake pembeli kanggo ngisi biaya pengiriman ulang manca utawa domestik.
  • Karo perusahaan apa wae, barang apa wae sing dituku ing toko, karo kode diskon, utawa item promo bakal dadi final sale.

Ninggalake komentar

Gabung klub VIP dina iki.

Mlebu saiki!

Nampa update kupon! Kita bakal ngandhani sampeyan babagan sales, give-a-ways, contests & brand new products.
HUBUNGI SEKARANG!
close-link
Pssssttt ... Gabung MNHE TEXT CLUB FOR EXCLUSIVES?
SUBSCRIBE