Ekstensi Rambut Kinky Curly Untuk Wanita Warna

Sambutan Kanggo Ekstensi Rambut Saya Asli, kabeh sandhangan, kliping & wig sing dirancang kanggo kegunaan sing langgeng kanthi tetep nglumpukake karat kanggo njamin kepenuhan. Sawise sedina-sepuluh taun nyedhiyakake nenun kanggo wanita warna, Iku dadi misi kita kanggo nyedhiyakake keterjangku tanpa ngurangi kekandelan saben untaian rambut.

MNHE nduweni kapal pirang-pirang ekstensi kanggo rambut alami kanggo wanita ing saindenging jagad, sing sacara bebarengan sarujuk karo rong perkara. Dheweke pengin bundles apik lan layanan customer berkualitas tinggi saka perusahaan sing ndhukung kabeh babagan tataran pertumbuhan. Kita kudu ngetik 3 lan Tipe 4 tekstur.

rambut asli

Top Quality Natural Hair Clip-In Extensions

Ana akeh cara sing bisa mateni lan menehi update akeh-dibutuhake kanggo dipikirake karo klip rambut wulu. Nginstal klip sehat kita, sampeyan langsung bisa ngomong sampeyan dealing karo klip kualitas, kabeh klip kita minangka match sampurna kanggo rambut kriting kinky. Barang-barang iki mesthine bisa ngetokake perasaan sing apik amarga nambah volume sing apik banget kanggo sampeyan. We are excited to start you on your journey; kabeh curls kita wis rambute karo sampeyan ing atine! Mangkono kurban produk ing macem-macem gaya lan katon sing sampurna kanggo sampeyan. Muga melu menyang klub VIP kanggo mangerteni kabeh item lan update sing anyar.

Premium Rambut Kinky

Kita afro kusut ekstensi rambut yaiku kanggo wanita warna. Tekstur iku jinis benang 4 kanthi tekstur sing kandel lan kandel. Kita bundles lan klip-in, wig lan penutupan lengkap lan manawa bisa ngesanake.

Paling Afrika Amerika sing nganggo tekstur kinky kanggo nyampur dadi panggonan sing ana. Proses nginstal bundle kita apik lan sampurna kanggo kabeh kesempatan. Ora mung prodhuk-prodhuk kita sing nduweni kualitas premium sing tahan suwe, nanging uga duwe klien kita ing Instagram nyatakake yen wis ana enem bundel seka taun. Nggunakna operator kita, mesthi, ngrambah iki.

Klien kita wis nyebutake yen dheweke wis nemokake manawa gampang kanggo berkembang rambut alam sing nggunakake ekstensi. Lelampahan nguatake rambut lan katon apik iku proses. Mulane kene ing MNHE misi kita kanggo nulung klien kita lan aran apik banget.

afro kinky clip ins kanggo 4b 4c natural hairafro-kinky-clip-in-close-up-wm
$110.00 - $195.00
Pilih opsi
3b 3c klip ins
$105.00 - $170.00
Pilih opsi
3a 3b klip keriting kanggo rambut alami3a 3b klip keriting kanggo rambut alami
$105.00 - $190.00
Pilih opsi
kinky straight clip in blow out my blow the clipins paling apik kanggo rambut asli
$95.00 - $175.00
Pilih opsi
Coarse Yaki Clip-Ins
$80.00 - $170.00
Pilih opsi
Yaki Clip In Hair Extensions
$80.00 - $170.00
Pilih opsi
ekstensi rambutku alamikinkuy kriting coily kanggo coils clip ins
$105.00 - $190.00
Pilih opsi
20141212_000956
$15.00
Tambah Wadhah

Kita sumurup, yen kita nyedhiyakake bundel paling apik ing donya amarga pesanan pelanggan saka kabeh ndonya. Nang endi wae wanita sing kepengin weruh dheweke rampung karo keriting mulia sing katon alami lan apik tenan, sampeyan bisa uga yakin dheweke wis nggunakake produk sing dituku. Iku perwakilan paling elegan saka kualitas apik nyenyet rambut kriting kinky lan layanan pelanggan online.

Sampeyan bakal katon minangka sanadyan rambute sampeyan akeh curls ngubengi raine nalika nggunakake ekstensi rambut klip kriting. Padha teka ing macem-macem tingkatan lan tekstur uga.

Tuku klip-in sing ngaktifake campuran rambut alam kanthi ekstensi ndadekake gaya sampeyan luwih lengkap lan dianyari kanthi bebarengan. Kita nyedhiyani komplementer lengkap saben tektur, dawa, lan macem-macem sampeyan pengin. Nggunakake clip-in kanggo nyamarkan fase sing akeh metu saka potong, utawa fase kaku saka transisi saka rambut sing dilapisi nganti wutah alam digawe dadi luwih gampang. Klip rambut alami uga ngidini rambut dadi gampang kanthi macem-macem cara. Ponytails, up-dos, lan braids uga bundles ditawakake ing situs web. Klip-in minangka cara sampurna kanggo ngganti gaya rambut sampeyan tanpa ngrusak kondisi ayu rambut asli sampeyan. Nggawe keriting kusut sampeyan remy virgin hair bundle deals narik bali utawa diluruskan saben dina kanggo njaga tampilan sampeyan bisa nyebabake rambut rusak utawa karusakan. Nalika sampeyan nggunakake klip kriting, sampeyan bisa katon apik lan nglindhungi panggonan sampeyan kanthi nyandhang saben dina sing bisa nyebabake dadi kakehan.

Kita Cater Kanggo Kabeh Tekstur Rambut Ireng

Dadi yen sampeyan duwe 4A, 4B, 4C, sampeyan kudu nutupi. Kita mangertos kerumitan kathah gadhah nenun sing paling apik, ngerteni njajahi tekstur kita, supaya ndeleng apa sing cocok karo sampeyan. MNHE yaiku merek online sing dimiliki lan diolah kanthi ireng 100 sing saiki klien layanan ing negara-negara 100 ing saindhenging donya kanthi pengiriman internasional.

Dadi MNHE fokus kanggo nggawe wanita werna katon luar biasa karo bundel kiro-kiro saka 10 ", 12" 14 ", 16", 18 "20" 22 ", 24" 26 "28" 30 "sing gampang dicithak. Ladies wis ngandika padha ketemu sing produk kita mung apa padha perlu kanggo mateni! Priksa klambi anyar iki, "Bebener babagan rambut afro kriting. "

rambut kinky
Gabung klub VIP dina iki.

Mlebu saiki!

Nampa update kupon! Kita bakal ngandhani sampeyan babagan sales, give-a-ways, contests & brand new products.
HUBUNGI SEKARANG!
close-link
Pssssttt ... Gabung MNHE TEXT CLUB FOR EXCLUSIVES?
SUBSCRIBE
Get 20% off โ–ฃuse Coupon Code "20off" ูŠ Sale Ends @Midnight